Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu'ndan Dikkat Çeken Açıklamalar! "Sen Kadına Seksilik, Seks Seks Diye Bakıyorsan..."

Hande Sarıoğlu'ndan Dikkat Çeken Açıklamalar! "Sen Kadına Seksilik, Seks Seks Diye Bakıyorsan..."

Müge Kakşi
26.12.2021 - 21:54

Habertürk'ten oryantal dans yaptığı gerekçesiyle ayrılan Hande Sarıoğlu son zamanlarda Youtube'da yaptığı programla anılıyor. Sarıoğlu'nun yaptığı iddia programında hareketleri, kıyafetleri ve yorumları sık sık sosyal medyanın diline düşüyor. Dikkat çeken açıklamalara imza atan Sarıoğlu bu kez Armağan Çağlayan'ın Youtube'da sunduğu 196sekiz programına konuk oldu. Sarıoğlu kendiyle ilgili birbirinden samimi açıklamalarda bulundu. İşte Hande Sarıoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Sarıoğlu'ndan Dikkat Çeken Açıklamalar

Hande Sarıoğlu'ndan Dikkat Çeken Açıklamalar

Armağan Çağlayan'ın Youtube'da 196Sekiz programına konuk olan Hande Sarıoğlu birbirinden samimi açıklamalarda bulundu. Zor Ama Sor serisine konuk olan ünlü spiker Armağan Çağlayan'ın sorularını açık açık yanıtladı. Sarıoğlu sunduğu programda partneriyle yaptıklarından rahatsız olmadığını dile getirdi.

Hande Sarıoğlu açıklamasında 'Ben spikerlik yaptığım dönemde haberimi pas attıktan sonra da böyleydim. Türkiye beni oryantalle tanıdı ama ben 12 senedir sektörün içerisindeyim. O insanların istediği şey ol, kalıba gir olmayacağım. Eğlence de yapacağım spikerlik de. İçerikleri de ben hazırlıyorum. Ben 1 kadın 1 erkek tarzı skeç yapıyorum' dedi.

"Sen Kadına Seksilik, Seks Seks Diye Bakıyorsan..."

"Sen Kadına Seksilik, Seks Seks Diye Bakıyorsan..."

Hande Sarıoğlu argo konusunda rahat olduğunu, erkek muhabbetini çok iyi yaptığını söyledi. Ünlü isim açıklamasında 'Bakıyorsun seksi kadın prenses ama içimden bambaşka bir kadın çıkar' dedi. Sarıoğlu, yeri geldiğinde argo konuşmayı yeri geldiğinde salon kadını olmayı sevdiğini belirtti.

Hande Sarıoğlu 'Herkesin ekrandaki kadınların dekoltesiyle ilgili büyük problemleri var. Kadınlar engelleniyor. Vücut hatlarım belli diye uyarı aldım kanal yönetiminden. Sen kadına seksilik, seks seks diye bakıyorsan senin bakış açın bu. Benim kıyafetime kalmıyor o' dedi.

"Fatih Altaylı Bel Altı Vuruyordu"

"Fatih Altaylı Bel Altı Vuruyordu"

Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı ile yaşadığı tartışmayı da anlattı. Sarıoğlu kendisini Altaylı'nın transfer ettiğini söyleyerek zaman zaman ters düştüklerini söyledi. Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı ile açıklamasında 'Zaman zaman geriliyorduk. Sonra yayın arasında özür diliyordu çünkü bel altı vurduğu yerler oluyordu. Linç yiyordu. Son tartışmada masadan kalktı gitti. Sonra da yayından kaldırdı programı. Ben köreldim orada. Çünkü senden daha doğru konuştum. Sonra da küçük mobingler istifa ettim. Pişman mıyım? Ben arkasındayım. Çok memnunum' dedi.

Hande Sarıoğlu konuşmasının ardından Fatih Altaylı ile yüzleşmek istediğini de ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Dağılın kandı haklı. Maalesef bu olaydan sonra takip eden kitle abaza uckurcu futbolcu davarlar.