Görüş Bildir
Haberler
Hande Erçel'den Aytaç Şaşmaz'a Aile Bağlarına Düşkün Ünlüler

Hande Erçel'den Aytaç Şaşmaz'a Aile Bağlarına Düşkün Ünlüler

R.G.
03.05.2021 - 17:39

Dizi, film ve reklamlardan tanıdığımız ünlü isimlerin aile yaşantılarına sosyal medya aracılığıyla şahit oluyoruz. Özellikle bazı ünlü isimler kardeşleriyle birlikte geçirdikleri vakitleri tüm gerçekliğiyle bize sunuyorlar. Gelin, birlikte o ünlü isimlere bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Çal Kapımı dizisiyle yıldızı parlayan Hande Erçel ve kız kardeşi Gamze Erçel arasındaki kuvvetli bağa hepimiz gıptayla bakıyoruz. Bir de güzel oyuncunun yeğeni Mavi'nin dünyaya gelmesiyle bu bağ iyice kuvvetlendi. Öyle ki güzel oyuncu set aralarında bile kız kardeşi ve yeğenini görmeye gidiyormuş.

Hepimizin aklından "Bir ikizim olsa nasıl olurdu acaba?" sorusu mutlaka geçmiştir. Öykü Karayel kendisine kendisinden daha çok benzeyen ikiziyle bu soruya cevap veriyor.

Bensu Soral kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral ve ikizi Bedirhan Soral ile yaşadığı aile saadetini sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Soral kardeşlerin arasındaki ilişki o kadar güzel ki adeta birbirleriyle arkadaş gibiler.

Hepimizin kalbinde yer edinmiş usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal da ailesine düşkün ünlülerden. Uzun süredir Güldür Güldür Show'un sunuculuğunu üstlenen Ali Sunal kendisi gibi tiyatrocu olan kardeşi Ezo Sunal ile çok iyi geçiniyor. Babaları Kemal Sunal gibi güler yüzlü olan bu iki kardeş en zor zamanlarında dahi birbirlerini yalnız bırakmıyor.

Güzelliğiyle aklımızı başımızdan alan Melisa Şenolsun kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Efecan Şenolsun'un her zaman yanında olduğunu belli ediyor. Güzel oyuncu yaptığı doğum günü paylaşımıyla da ona olan sevgisini dile getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beş çocuklu geniş bir aileden gelen Kadir Doğulu'nun aile bağları o kadar güçlü ki modacı kardeşi Kemal Doğulu ile kız kardeşinin kına gecesinde ağladıkları görüntü basına sızmıştı. Kadir Doğulu kardeşi Kemal Doğulu'ya duyduğu derin sevgiyi de yaptığı paylaşımla herkese duyuruyor.

Kara Sevda dizisi ile şöhrete kavuşan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin kendisiyle tıpatıp aynı olan bir ikiz kız kardeşi var. Güzel oyuncu kız kardeşinden bahsederken onun hayattaki en büyük şansı olduğunu belirtiyor.

Son olarak Hekimoğlu dizisi ile ekranlarımıza gelen ve kendisi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz ile kardeş olan Aytaç Şasmaz sık sık ailesiyle ilgili paylaşımlar yapıyor. Özellikle henüz üç yaşında olan kardeşi Yalın Şaşmaz ile olan fotoğraflarını gördüğümüzde pamuk gibi oluyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
37
13
7
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın