Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu: "Ozan Tufan İçin Görüşmeler Sürüyor"

Hamzaoğlu: "Ozan Tufan İçin Görüşmeler Sürüyor"

Enver K.
12.08.2015 - 11:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Melo'nun son kararını Cuma günü vereceğini dile getiren Hamzaoğlu, Niasse ile ilgili kesin bir kararlarının olmadığını dile getirdi. Hamzaoğlu, Mehmet Topal'a yapılan saldırıyı kınadığını ve Topal'ı da dün akşam saatlerinde arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirtti. 

Geçen sezon Arsenal ile oynadıkları maçta '4 gol' yedikleri zaman bugün 3 kupayı kazandıklarını ifade eden Hamzaoğlu, 'Şükürler olsun 3 kupayla yeni sezona başlıyoruz, oyuncularımı tebrik ediyorum, onların sayesinde. Yola çıktığımız zaman bunlar bizim hayalimizdi, hedefimiz değil. Yavaş yavaş hedeflerimize ulaştık. Hedefler ulaşıldıkça zorlaşır, bugün 3 kupayla resim veriyoruz ama seneye daha fazlası istenecek, beklenecek. Biz de bu kupaları arttırmak için çalışacağız' dedi. 

Eleştirilmesinin normal olduğunu Fatih Terim üzerinden verdiği örnekle açıklayan Hamzaoğlu, 'Bugün Fatih Terim, UEFA Kupası'nı kazandığı zaman da eleştirildi, benim de eleştirilmem de normal. Herkes eleştiricek, işin doğasında bu var. Ancak ben eleştirilerini maksatlı olarak yapanlara karşıyım, oyuncularımızın ve bizlerim emeklerini küçük görenlere karşıyım. Biz işimizle ön planda olmayı seven insanlarız.' ifadelerini kullandı. 

Felipe Melo'nun son kararını cuma gününe kadar vermesini gerektiğinin altını çizen Hamzaoğlu, 'Melo son kararını cuma gününe kadar verecek, bizle ya da bizsiz devam edecek. Biz hazırlığımızı Melo gidecek şekilde yaptık. Melo kalırsa bir fazla oyuncumuz olacak. Melo bizimle kalırsa devam edecek, bir antrenman eksiği olacak ancak bu durum sorun değil, çözeriz' dedi. 

Niasse'nin transfer listelerinde olduğunu dile getiren başarılı teknik adam, 'Niasse benim eski oyuncum, bize katkı sağlayacaktır ancak şu anda netleşen bir durum yok, kesin bir karar vermiş durumda değiliz. Sadece Niasse ile ilgili değil, başka oyuncular ile ilgili de düşüncülermiz var. Biz zor durumda değiliz, istediğimiz zaman istediğimiz oyuncuları da alabilecek güce sahibiz ancak ekonomik hareket etmek zorundayız. Biz, gereksiz transfere karşıyız. Bizim işimiz kişilerle değil, takımla. Bugünümüzü düşünerek yaptığımız transferler var, yine aynı şekilde yarını düşünerek yaptığımız transferler de var.' ifadelerini kullandı. 

Ozan Tufan'ın olası transferi için ipuçları veren Hamzaoğlu, 'Ozan Tufan transferi için başkanlar görüşüyoruz, inşallah Ozan'ı da aramızda görürüz. Rakamlar üzerinde bir pazarlık söz konusu ancak her şeyin bir değeri var, o değerin üstünde bir şey olursa ben de buna karşı çıkarım.' şeklinde konuştu. 

Alex Telles için gelen teklif ve yapılması planlanan stoper transferi hakkında da konuşan Hamzaoğlu, 'Verilen rakam bizi tatmin etmedi, Alex Telles'in değerini bulsaydı biz de gerekeni yapardık, ancak istediğimiz rakam verilmedi. Biz, sadece alan değil; satan da bir kulüp olmak istiyoruz.  Stoper konusunda sayıca bir eksiğimiz yok ancak iyi bir stoper bulabilirsek alacağız, bulamazsak da kendi içimizden halledeceğiz' dedi. 

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0