Görüş Bildir
Haberler
Halk Endişeli: İşte Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un Son Hali

Halk Endişeli: İşte Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un Son Hali

Batuhan
28.06.2021 - 11:33

Son dönemde verdiği kilolar nedeniyle gündemden düşmeyen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile ilgili devlet televizyonundan itiraf gibi bir yayın yapıldı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı kilo kaybı nedeniyle ülke halkının liderin sağlığı hakkında endişelendiği ileri sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Resmi devlet televizyonunda Kuzey Kore liderinin sağlık durumu hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmazken, uzmanlar görüntülerin Pyongyang yönetiminin ülke liderinin değişen fiziki görünümünü kabullenmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.

Leeds Üniversitesi Modern Kore uzmanı Aidan Foster-Carter, ülke liderinin gözle görülür kilo kaybının herkesin bildiği ancak konuşmaktan kaçındığı bir durum olduğunu ancak Kuzey Kore liderinin eskisinden daha iyi göründüğünü belirtti.

"Kemer sıkma" mesajı mı?

"Kemer sıkma" mesajı mı?

Bazı uzmanlar, Kim’in zayıflamış görüntüsünün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ekonomik darboğaz yaşayan ülkenin sakinlerine yönelik 'kemer sıkma' mesajı olabileceğini de ifade ederken, Kim'in sağlık duruma dair şüphelere dikkati çekti.

Bu ay başında ülkeyi yöneten Kore İşçi Partisinin bir toplantısında görüntülenen Kim’in önemli miktarda kilo kaybına uğradığı söylentileri çıkmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
durba durba

Kilo mu vermis, hani nerde, goremiyorum, adam öküz kadar la)))

umut can

takipçi satın al ve beğeni satın al konusunda profesyonel destek vermek isteriz.