Görüş Bildir
Haberler
Haldun Demirhisar Kimdir, Kaç Yaşındadır? Haldun Demirhisar’ın Mesleği Ne?

Haldun Demirhisar Kimdir, Kaç Yaşındadır? Haldun Demirhisar’ın Mesleği Ne?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile beraber olduğu iddia edilen Haldun Demirhisar sosyal medyanın gündeminde. Daha önce ismi Serenay Sarıkaya ile de anılan Haldun Demirhisar’ın kim olduğu en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşındadır? Haldun Demirhisar’ın mesleği nedir, ne iş yapıyor? İşte Haldun Demirhisar’ın hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aleyna Tilki, geçtiğimiz hafta gizemli bir beyefendiyle yemek yerken görüntülenmiş ve mekan çıkışı muhabirlere yakalanınca 'Çekmeyin, polis çağırırım.' diyerek tehdit etmişti. Aleyna Tilki’nin yemek yediği kişinin Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı.

Haberin Detayları Burada

Haldun Demirhisar Kimdir?

Haldun Demirhisar Kimdir?

Heavenly dDF' isimli şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş adamı. Otel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı.

Haldun Demirhisar'ın adı, Serenay Sarıkaya ile de anılmıştı.

Geçtiğimiz hafta gizemli bir erkek arkadaşıyla birlikte objektiflere yakalanan Aleyna Tilki, soruları yanıtsız bırakmıştı. Şarkıcının arkadaşı ise, 'Çekmesinler yoksa polis çağırırım!' diyerek, tehditler savurmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın