Görüş Bildir
Haberler
Hailey Bieber'ınki Kadar Parlak Bir Cilde Sahip Olmak İçin Deneyebileceğin 10 Cilt Bakım Önerisi

Hailey Bieber'ınki Kadar Parlak Bir Cilde Sahip Olmak İçin Deneyebileceğin 10 Cilt Bakım Önerisi

pondsjournal
26.09.2023 - 22:48

Işıl ışıl bir cilde sahip olmak çoğumuzun hayali. Özellikle de sosyal medyada Hailey Bieber'in cildi sayesinde kusuruz parlak ciltler büyük ilgi görüyor. Aslında uygulanması aşırı basit olan parlak cilt rutinini sizin için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güneşi selamladıktan sonra cildimizi de uyandırmak için nemlendirici bir maskeyle başlayın!

Sabah siz gözlerinizi açsanız da cildiniz henüz uyanmamış olabilir... Cildinizi uyandırmak ve tıpkı sahra çölü kadar kuru olan cildinize en iyi gelecek şey, bol nemlendiricili bir maskedir! Bu sayede cildiniz ışıl ışıl görünecek.

2. Yüzünüzde ilgiyi en çok hak eden yer gözleriniz diyebiliriz!

Gün içinde bütün yorgunluğumuzun toplandığı yer maalesef göz altlarınız... Bu yüzden sabah maskenizi yaparken bi yandan da göz maskenizi yapmak göz altlarınızın uyurken şişmiş görüntüsünü hemen yok edecek ve makyajınız apaçık ortaya serilecek!

3. Teknolojiden en çok yararlandığınız konu cilt bakımınız olsun!

Kullandığınız göz altı maskesinin etkisini arttırmak ve hem de göz çevresindeki ödemi azaltabilmek için birer dakika titreşimli masaj aleti ile maske üstüne uygulama yapın. Bu tüyo ayrıca genç yıldızın en çok faydasını gördüğü uygulamalardanmış!

4. Cildinizi temizledikten sonra mutlaka bol nemlendiricili bir ürünle maskenizden arının...

Yüz maskesinden sonra yüzünüzü hemen arındırmak zorunda değilsiniz. Ortalama 8-10 dakika sonra cildiniz zaten maskenin suyunu emiyor. Yine de bu doğru bir nemlendirme yöntemi değil! Bu yüzden maskeyi temizlerken nemlendirici içerikli bir ürün tercih etmelisiniz.

5. Her cildin ihtiyaç duyduğu serum farklıdır. Bu yüzden önce ihtiyacınız olanı bulmak önemli bir adım!

Hailey Bieber serumunu tam kurumayan nemli cildine sürmeye bayılıyormuş! O genellikle peptid içeren serumlar tercih ediyor ve süpermodelin diğer favori asit tercihleri niacinamide ve hiyalüronik asit! Tabii bunlar tamamen kişisel olarak tercih ettiği ürünler. Bu yüzden herkeste aynı sonucu vermeyebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Henüz birinci maddede başladığımız ışıl ışıl cilt rutinini bitirmedik...

Serumdan sonra cildinize nemlendirici sürmeyi ihmal etmeyin fakat püf nokta az miktarda tutabilmek... Çünkü rutinin geri kalan kısmında bakım yağı ve koruyucu var!

7. Sıra geldi bakım yağının faydalarına!

Kullanacağınız masaj aletinin ciltte daha rahat kayması için yağ uygulayacağınız cildinizde doğru bir bakım yağı seçmek çok önemli. Herkesin cilt tipine göre farklılık göstereceği için doğru ürünü seçmek, ürünü uygulamak kadar fark yaratır!

8. Hailey Bieber'in yüzüne masaj aleti kullanmayı çok sevdiğini herkes anlamıştır bence!

Işıl ışıl bir cilt için diğer bir püf nokta da yüz kaslarını gevşetebilmekten geçer... Uyurken dişlerinizi sıkıyor veya çene, şakak kaslarınızı gevşetmek istiyorsanız yüz masaj aleti sizi adeta bebek gibi yapacak!

9. Bu işin en olmazsa olmazı: Güneşten korunmak!

Evdeyken bile güneş ışınlarına maruz kaldığınızda güneş kremi sürmeniz öneriliyorsa bu iş oldukça ciddi diyebiliriz. Direkt cilde temas halinde zararlarını saymakla bitirmek pek mümkün değil. Bu yüzden biz bu işin yararlı kısmına odaklanalım.

10. Sağlıklı cildin en yakın dostu sağlıklı öğünlerdir!

En iyi cilt bakım ürünlerini kullanıp en iyi rutinleri de uygulasanız beslenmenize dikkat etmediğiniz sürece elinizde koca bir hiç olabilir. Her şey birbirinin dengesi ile mükemmele ulaşır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın