Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Yantrası ‘Durga Yantra’ ve Kristali ile Enerjinizi Yükseltin!

etiket Haftanın Yantrası ‘Durga Yantra’ ve Kristali ile Enerjinizi Yükseltin!

Dr.Astrolog Şenay Devi
17.07.2023 - 15:01 Son Güncelleme: 19.07.2023 - 22:55

Her türlü tehlike, kaza ve sonucu olumsuz olaylardan koruyucu çok güçlü bir yantradır. İnsanların enerjilerinden yoğun olarak etkileniyor ve günlük hayatınıza yeterince iyi adapte edemiyorsanız bu yantrayı kullanabilirsiniz. Zorlukları aşmak ve düşmanca davranışlardan korunmak için faydalıdır. Özellikle hamile kadınlarda ve sonrasında anne-bebek için Hindistan’da sıklıkla kullanılmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selestin, ışıkla dolu göklere bakan ve harika bir huzur duygusu, bir ruh yükselmesi ve sadece insanlığa değil, evrene ve orada yaşayan her şeye karşı ezici bir aidiyet bilinci yaşayan herkes için özel bir öneme sahiptir.

Selestin, ışıkla dolu göklere bakan ve harika bir huzur duygusu, bir ruh yükselmesi ve sadece insanlığa değil, evrene ve orada yaşayan her şeye karşı ezici bir aidiyet bilinci yaşayan herkes için özel bir öneme sahiptir.

Selestin'in eterik mavi kristalleri, göksel kubbemizin birçok tonunu yansıtır ve belki de mavi enerji kristallerinin en güzelidir. Ruhsal duyuları harekete geçiren ve yüksek alemlere hızlı ve dinamik bir bağlantı getiren Boğaz Çakrasının yanı sıra Üçüncü Göz ve Taç Çakralarının güçlü bir aktivatörüdür. En başta, özellikle melek alemiyle bir Göksel İletişim Taşıdır ve kişinin koruyucu melekleriyle veya ruh rehberleriyle bağlantı kurmak için en etkili olanlardan biridir. 

Selest'in yüksek titreşim frekansı her yöne yayılır, çevredeki ortamı temizlemek veya kişinin aurasını iyileştirmek için kullanılabilecek yumuşak, pozitif bir enerji yayar. Korkuları yatıştırmak veya kaotik bir zihni korumak için faydalıdır ve meditasyonda net bir odaklanma ve yumuşak bir geçiş sağlar. Selestin, rüyayı hatırlama ve vücut dışı seyahat için oldukça elverişlidir ve özellikle durugörü ve duru duyan çabalarda sezgisel yetenekleri harekete geçirir. Kalbin saflığını, umudunu ve iyi talihi destekleyen güzel bir kristaldir. 

Selestin olarak da adlandırılan KRİSTAL, ilk olarak 1790'larda bildirilen bir stronsiyum sülfat mineralidir. Adı, Latince caelestis'ten türetilmiştir., 'göksel' veya 'göksel' anlamına gelir ve kristalleri tarafından yaygın olarak sergilenen gök mavisi rengi ifade eder. Genellikle renksizden soluk mavi veya mavi-griye kadar iken, beyaz, sarı, açık turuncudan kırmızımsı kahverengiye ve soluk yeşil örnekler bildirilmiştir. Selestin sertliği 3 ila 3,5 arasındadır ve tabular ve prizmatik kristaller, kompakt masif veya lifli formlarda ve jeotlarda kristal astarlar olarak oluşur. Yumuşaklığından dolayı daha az değerli taş olarak ve daha çok örnek olarak kullanılır ve en güzel mavi kümeleri Madagaskar'dan gelir. Selestit, çeşitli metal alaşımlarında, şeker pancarının rafine edilmesinde ve parlak kırmızı alevi için piroteknik ve işaret fişeklerinin üretiminde kullanılan stronsiyum elementinin birincil kaynağıdır.

Çevreyi nazikçe temizlemek ve pozitif enerjiyle doldurmak için duygusal enerji veya olumsuzluk ile durgun hale gelen herhangi bir alana bir mavi Selestin kümesi yerleştirin. Yatak odası veya meditasyon alanı için yarış düşüncelerini sakinleştirmek ve huzur duygusu uyandırmak için idealdir. Stres ve sindirmeyle mücadele etmek için işyerinde tutun ve melek enerjilerini çekmek ve alanı arındırmak için şifa odalarına yerleştirin.

Mavi Selestin, endişeleri ve korkuları, şüpheleri veya paranoyayı gidermek için mükemmel bir destek taşıdır ve kişinin kendini güvende ve korunmuş hissetmesine yardımcı olur. Panik atak sırasında yüksek kaygıyı gidermek veya kişiyi sakin, merkezli bir duruma geri getirmek için mükemmel bir tılsımdır. Seyahat etme, kalabalık kalabalıklar, toplum içinde konuşma veya yemek yeme korkularını yatıştırmak veya bayılma, aşırı kızarma veya sinirsel tikler gibi istemsiz davranışların üstesinden gelmek için bir parça Selestin taşıyın.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Otto Skorzeny

Ah be ülkede enerji mı bıraktılar

Otto Skorzeny

Durga & Yantra dinlemezler bunun bile vergisi çıkar nasıl sömürürüz diye plan yaparlar.

comolokkopapichulo

Krishna Das'dan Maa Durga dinleyin moruk cakralariniz acilsin.