Görüş Bildir
Haberler
H&M’DEN ÖZEL KOLEKSİYON "HAYALLER APOLLO 13 GERÇEKLER SALI PAZARI!"

etiket H&M’DEN ÖZEL KOLEKSİYON "HAYALLER APOLLO 13 GERÇEKLER SALI PAZARI!"

Monostilo
05.03.2015 - 18:13 Son Güncelleme: 07.03.2015 - 21:01

H&M’DEN ÖZEL KOLEKSİYON: HAYALLER APOLLO 13 GERÇEKLER SALI PAZARI!

H&M sonbahar kış defilesini tamamladı. Uzay temalı sahne dışında defilede hayal kırıklıkları ve dedikodu uzaya ulaştı! Defilenin sonunda herkes tasarımların ilham kaynağını merak ederken, düşünce netti: bu parçalar moda dünyasına ait olamazlar, kesinlikle uzaya yollanmalılar!

Kaynak: http://www.monostilo.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uzaya Kadar Yolları var!

1. Uzaya Kadar Yolları var!

İşte defilenin özü! Uzay temasını işlemek için yola çıkan koleksiyon sonuna kadar bunun hakkını veriyor. Favorimiz ise lame renkli bu tulum! Bir de uzay mekiği ayarlarsak, biz bu kış H&M ile aydayız!

2. Turuncuda Vitamin Var!

2. Turuncuda Vitamin Var!

Kışın bol c vitamini şart diyen H&M bizi turuncuya doyurdu. Bu kadar turuncu renk ile bu kış grip yanımıza bile yaklaşamaz, öyle sağlıklı öyle hayırlı bir koleksiyon olmuş.  Bu ablayı da koleksiyonun en birinci turuncusu seçtik. Portakal rengi kesinlikle anlamını buldu!

3. Güneş Gibi Parılda!

3. Güneş Gibi Parılda!

Süper star olamadık ama güneş bizden sorulur diyenleri de unutmamış H&M! Onlar içinde bu güneşin geçişleri ile rengarenk hatta bir başka türlü rengarenk olan tasarımı yapmışlar. Ama lütfen dikkat turuncuyu ihmal etmemişler, ne dedik bol vitamin şart!

4. Ayşegül H&M ile Uludağ’da!

4. Ayşegül H&M ile Uludağ’da!

H&M’e kış deyince olayı çok başka anladığının kanıtı ise kar pantolonları olmuş. Dar paça ile skinny yaptık algısı yaratmaya çalışsalar da, yemediğimizi belirtmek isteriz ve tabii ki renk yine turuncu!

Not: H&M’den az giyinmedik, az koleksiyonun keyfini sürmedik diyenler için teselli: Parçalar tek tek iyiler aslında, hep kombin meselesi bunlar, yoksa olurdu yani…

Kaynak: http://www.monostilo.com/hmden-ozel-k...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın