Görüş Bildir
Haberler
Güzelliğin Portresi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Güzelliğin Portresi Hakkında Tüm Detaylar!

Güzelliğin Portresi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Güzelliğin Portresi Hakkında Tüm Detaylar!

Ünlü oyuncu kadrosu ve konusuyla Güzelliğin Portresi, vizyona girdiği günden itibaren adından söz ettiriyor. 2019 yılında beyaz perdede seyirci karşısına çıkan gerilim türündeki film, televizyon kanallarında da yerini edindi. Yönetmen koltuğunda Umut Turagay'ın yer aldığı Güzelliğin Portresi, bir kez daha izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Peki Güzelliğin Portresi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Gelin birlikte inceleyelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzelliğin Portresi Konusu Nedir?

Güzelliğin Portresi Konusu Nedir?

Güzelliğin Portresi, genç bir kadın olan Nisan'ın geçmişteki ve şimdiki hayatına odaklanıyor. Nisan, yıllar önce baba evinden kaçmış ve bir daha babasıyla görüşmemiştir. Fakat babasından aldığı ani haberle birlikte ailesiyle baba evine dönecektir. 

Aradan geçen yılların ardından çocukluğunu geçirdiği köşke dönen Nisan, hiç beklemediği olaylar yaşamaya başlar. Bir daha yüzleşmek zorunda olmadığını düşündüğü geçmişi ise peşini bırakmaz. Elbette polisler de Nisan'ın peşindedir. Babasının başına geleni aydınlatmakta en büyük görev Nisan'a düşer.

Çocukluğunu geride bırakarak çaresizce kaçan Nisan, geçmişe yaklaştığı bugünlerde ise çok daha çaresizdir. Hem kendini ve ailesini korumak hem de gizemi çözmek zorundadır.

Güzelliğin Portresi Oyuncuları Kimler?

Güzelliğin Portresi Oyuncuları Kimler?

Güzelliğin Portresi filminde Burçin Terzioğlu (Nisan), Birkan Sokullu (Özgür), Serkan Keskin (Oktay) başrolleri canlandırıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

  • Melisa Şenolsun

  • Feridun Düzağaç

  • Şencan Güleryüz

  • Gizem Soysaldı

Güzelliğin Portresi Uyarlama mı?

Güzelliğin Portresi Uyarlama mı?

Güzelliğin Portresi filmi yayınlandığı dönemlerde birçok tartışmaya sebep olmuştu. Özellikle konusuyla tartışma yaratan filmin senaryosunun özgün hikayesinin ise Kore'ye ait olduğu iddia ediliyor.

Bazı kaynaklarda ise BKM ve CJ Entertainment’ın ortak yapımcılığından çıkan filmin senaryosunun Taylandlı ünlü senarist Eakasit Thairaat tarafından yazıldığı yer alıyor. Bazı kaynaklar ise senaryoyu oluşturmak için Türkiye'den, Kore'den ve Tayland'dan senaristlerin bir araya geldiğini belirtiyor. 

Güzelliğin Portresi Fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.👇🏻

Güzelliğin Portresi - Fragman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın