Görüş Bildir
Haberler
Güzel Oyuncu Yasemin Allen'dan Sevenlerine Müjde! Ekranlara Hangi Projeyle Dönüyor?

Güzel Oyuncu Yasemin Allen'dan Sevenlerine Müjde! Ekranlara Hangi Projeyle Dönüyor?

GNS
10.11.2021 - 21:03

Son olarak Elçin Sangu ve Mehmet Ozan Dolunay'ın başrollerinde yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisiyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen yeni bir projeyle dönüş yapıyor. Son projesi reytinglere kurban giden ve 6.bölümde yayından kaldırılan oyuncu değerlendirmelerini daha titiz yapıyor. Allen yeni projesine karar verdi. Alperen Durmaz ile birlikte dijital platformda yayına girecek olan romantik komedi dizisi Erkek Severse'de başrol olarak yer alacak. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasemin Kay Allen yeni projesiyle geliyor. Dijital bir içerik platformunda yayınlanacak olan Erkek Severse dizisi için başrol anlaşması yapan Allen hayranlarını bu haberiyle sevindirdi.

Setlere Dönüyor

Setlere Dönüyor

Yasemin Allen, geçtiğimiz hafta yapılan röportajda kendisine gelen projeleri okuduğunu ve anlaştığı bir yapım olmadığını söylemişti. Oyuncunun projelerden birini beğendiği ve yakında sete çıkacağı öğrenildi.

Alperen Duymaz'lı Erkek Severse

Alperen Duymaz'lı Erkek Severse

Alperen Duymaz ile Büşra Develi ikilisini buluşturan yeni dizi, bein Connect platformu için çekiliyor. Gold Film tarafından titizlikle yapılan hazırlıklar da sürüyor. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmenliğini Ömür Atay üstlendi. Erkek Severse dizisi bir komedi yapımı olarak öne çıkacak. Yasemin Kay Allen'da dizinin kadrosuna katılan ünlü isimlerden.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın