Görüş Bildir
Haberler
Günlük Hayatta Başımıza Gelebilecek 5 Hadise ve Hissettirdikleri

Günlük Hayatta Başımıza Gelebilecek 5 Hadise ve Hissettirdikleri

Cihad Delikurt
02.08.2014 - 14:41 Son Güncelleme: 02.08.2014 - 16:23

Otobüse bindiğiniz sırada arkanızdan binen kişinin akbilinden gelen dı dıt sesi !

Otobüse bindiğiniz sırada arkanızdan binen kişinin akbilinden gelen dı dıt sesi !

Evet yanlış duymadınız ses 'dı dıt' yani boş akbil sesi. Olasılıkları düşünsenize bir akbili biten mağdur yolcu ve ona en yakın duran siz. Arkanızdan kesinlikle duyacağınız ilk ses 'pardon akbiliniz var mıydı ?' Poff ne durum ama. Ya sizinde akbilinizde dönüş için sakladığınız son 1 yada 2 tl kaldıysa hiç düşünmeden ilerideki yolcu kalabalığına doğru kaçın kaybolun :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alo Çilingir mi ?

Alo Çilingir mi ?

Dışarıda arkadaşlarınızla gezdiniz tozdunuz güzel vakit geçirdiniz eğlendiniz ve artık eve dönme vakti geldi. Eve geldiniz kapıya yaklaştınız elinizi cebinize attınız o da ne anahtar yok !. Önce bir panik anı yaşanır. Allahım n'olur düşündüğüm olmasın n'olur dersin. Sonra ' dur bi ya şu cepte kaldı kesin ' beklentisi. O el artık bir kaç defa montun cebine mi gider pantolonda aranmadık delik mi bırakılmaz bilinmez. Ama anahtar evde unutulmuştur işte. Tebrikler kardeşim kapıda kaldın. Çağır çilingiri...

Tanımadığınız tanıdığa seslenmek :)

Tanımadığınız tanıdığa seslenmek :)

Yolda yürüyorsunuz ya bir yere gidiyorsunuz ya da işten, okuldan dönüyorsunuz. İlerde size arkası dönük yürüyen birisine 'aaa olum bu bizim Ahmet değil mi lan. Ahmeeet hooooaap ahmeeaaooot ' diye bağırdınız. Zat-ı muhterem de duydu ve arkasını döndü. Aman tanrım görmez olaydım o değilmiş !. Eee ne yapacaksınız. Önce havaya kalkan o eli indirin. Sonra şayet deniz kenarında iseniz denize atlayıp maviliklere doğru kaybolun ya da değilseniz durumu izah edipte rezillik katsayısını bir tık daha arttırma girişiminde bulunmadan topuk kaçın.  :)

Evde unutulan ikinci şey " Cüzdan "...

Evde unutulan ikinci şey " Cüzdan "...

Malesef bu da başımıza gelebilecek olaylardan biri. Hem de ne!. Eğer cüzdan evde unutulduysa durum vahim. Arkadaşlar arasında dönen muhabbet şu olacaktır. 

Siz : abi olamaz yaaaa!.

Diğer kişi/kişiler : Noldu la...

Siz : abi olacak iş değil cüzdanı evde unutmuşum yaa.

Diğer kişi/kişiler : ........... (bi kaç saniye sessizlik). La ne olacak biz varız ya biz neyiz bugüne bugün olur mu boşver bizdensin bugün :/

Siz : tamam kanka sonra ben ödeyeceğim ama 

Diğer kişi/kişiler : tamam la tamam

olsun en azından o gün rahatsınız :)

Yere düşen telefonla yitirilen akıllar ...

Yere düşen telefonla yitirilen akıllar ...

Ve son olarak başımıza gelebilecek en kötü olaylardan birisi de yeni aldığımız ultra akıllı çekirdek üstüne çekirdek içeren telefonumuzun yere düşmesi. Yüksek ihtimalle bu hadise, telefonu herkes görsün diye elinde taşıyan ya da telefonuyla birlikte elinde cüzdan, sigara yada gözlükten biriyle tutan kişinin başına gelecektir. Allah kimsenin başına vermesin zordur :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
6
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın