Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Şubat Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Şubat Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
08.02.2023 - 18:51

9 Şubat Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 9 Şubat Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde işinle ve kariyerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Patronundan destek görebilirsin. Sağlık açısından da kendini daha dayanıklı ve güçlü hissedebileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve diğer insanlar, ikili ilişkilerin, ortaklıkların senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde bir kadının desteğini de görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla ya da aile büyükleriyle görüşebilir, haberleşebilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bir görüşme yapman mümkün görünüyor. Seyahat planların da gündemine taşınabilir. Öğle saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, sağlığın, sorumlulukların ön plana çıkıyor. Gün içinde ise iş yerindeki bir kadından destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gayrimenkul ya da miras, nafaka gibi konularla ilgili de ailenle görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve partnerinle çocukların ön plana çıkıyor. Gün içinde, yakın çevrendeki bir kadından ya da kardeşinden destek görmen de mümkün görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle ya da partnerinle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. İkili ilişkilerden fayda görebilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve evin, ailen, gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde ise maddi konularla ilgili bir kadından destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Maddi konularla ilgili önemli görüşmeler yapabilirsin. Sağlığın açısından da bazı olumlu gelişmelerin söz konusu olabilir. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve yakın çevren, kardeşlerin, akrabaların, iletişimin, ticaret girişimlerin ve seyahat planların senin için ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde partnerinden ya da çocuğundan destek görebilirsin, sorunlarınızı görüşebilirsin. Kendini kararlı ve güçlü hissedebileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve gelirlerin, kazançların, maddi konuların, sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde ise geri planda yürüttüğün işlerden bazı kazançlar sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir gündemin olabilir. Bazı konularda, ailenden manevi destek de görebilirsin. Gayrimenkul konularıyla, geri planda yürüttüğün işlerle alakalı da birtakım görüşmeler yapman mümkün. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve enerjin, motivasyonun yükseliyor. Gün içinde, sosyal çevrenden bir kadınla iletişim kurabilir, görüşme yapabilir ve destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde sosyal çevrenle ve yakın çevrenle iletişimin fazla olabilir. Senin için önemli birinden bir haber alabilirsin. Görüşmelerin, konuşmaların, haberleşmen yoğun olacak gibi görünüyor. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor, psikolojik ve fiziksel sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde de birlikte çalıştığın bir kadından destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yaptığın işlerden kazanç elde edebilirsin, para girişlerin artabilir. Aynı zamanda kariyerinle ya da maddi konularla ilgili önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde de uzaklarda yaşayan bir kadından destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde uzaklarda yaşayan bazı tanıdıklarınla görüşmeler yapabilir, haberleşebilirsin. Duygusal olarak kendini daha güçlü ve kararlı hissedebilirsin. Aynı zamanda eğitim ve seyahat ile ilgili de bir gündemin olabilir. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve kariyerin, işin senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde de maddi konularla, ödemelerin veya banka işleri ile ilgili bir kadınla görüşme yapabilir, ondan fikir alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde maddi konularla, psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda finansal konularla ilgili destekleyici etkileri altında olacaksın. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve uzaklar, uzaklardaki tanıdıkların, seyahat planların ve eğitim hayatın senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde de eşinin ailesindeki bir kadından ya da partnerinden destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde sosyal çevrenle iletişimin, haberleşmen, konuşmaların ve görüşmelerin yoğun olabilir. Sosyal çevrendeki bir kişiden destek görebilirsin ya da güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor, finansal konular ve sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Gün içinde de birlikte çalıştığın bir kadından destek görebilir veyahut sağlığın ile ilgili bir konuda bir kadınla görüşme yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın