Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Şubat Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Şubat Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
07.02.2023 - 19:10

8 Şubat Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 8 Şubat Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde maddi konular, para giriş çıkışların, ödemelerinle ilgili birtakım hızlı gelişmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda ilişkilerin ve öz değerinle alakalı geri planda bazı sorgulamaların da olabilir. Öğleden sonraki saatlerde de sosyal hayatın ile sağlığın ve sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Sosyal çevrenden birileri, bazı arkadaşların ile ilgili birtakım huzursuzlukların da olabilir. Akşam saatlerinde ise enerjin bir miktar düşebilir. Algınlıklar, unutkanlıklar yaşayabilirsin ve sağlığınla ilgili hassasiyetler olabilir. Ayrıca, bu gece rüyaların yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, ikili ilişkilerin ve aşk hayatın açısından destekleyici etkiler altında olabilirsin. Fakat bir yandan da sağlığınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinden ya da ilgi duyduğun birinden bir haber alabilirsin. Çocuğunla iletişiminde gerginliklerin olması da mümkün. Aynı zamanda, para harcama eğilimin de fazla olabilir. Gereksiz harcamalara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı, senin sağlığın ya da gayrimenkul ile ilgili geri planda yürüttüğün işler açısından birtakım gelişmeler yaşayabilirsin.  Geri planda yürüttüğün işlerle ilgili, hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda işin ve maddi konularınla ilgili bazı huzursuzlukların da olabilir. Öğleden sonraki saatlerde de evinle, ailenle, seyahatle, hukuki konularla ya da yayıncılıkla ilgili bazı streslerin olabilir. Gece saatlerinde ise işinle ilgili belirsizlikler ya da evinde ailenle ilgili kuruntular kafanı meşgul edebilir. Ayrıca, duygusal açıdan hassas olabileceğin bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde, sosyal çevrende iletişimin, görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olabilir. Aynı zamanda, uzaklarda yaşayan bazı tanıdıklarınla sürpriz planlar yapabilirsin. Bir taraftan da bazı yakınlarınla iletişim problemleri ya da anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Öğleden sonraki saatlerde de solunum yollarıyla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Ticari işlerinle ilgili de bir miktar stres yaşaman mümkün. Gece saatlerinde ise dalgınlık, unutkanlık ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Bu gece rüyaların güçlü olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında maddi konular, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda seyahatle, yayıncılıkla ya da hukuki konularla ilgili birtakım huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın ve iletişimin hareketleniyor. Fakat iletişimde olduğun insanlarla anlaşmazlıkların ya da öz değer algını sorgulayabileceğin durumlar yaşanabilirsin. Gereksiz harcamalara da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi söz konusu. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde seyahat, uzak şehirler, uzaklardaki tanıdıkların ve iletişim ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda partnerinle ilgili bazı kaygıların da açığa çıkabilir. Öğleden sonraki saatlerde de, psikolojik ya da fiziksel sağlığıyla ilgili bir stresin veyahut bir çözümsüzlük hissin olabilir. Akşam saatlerinde ise duygusal olarak hassas, kırılgan ve dalgın olabileceğin bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde maddi konularla, psikolojik ve fiziksel sağlığımla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. İşin ve maddi konularınla ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde sağlığınla, çocuğunun sağlığıyla ya da aşk hayatınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise psikolojik olarak kaygıların olabilir. Yediklerine ve sindirim sistemine dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde sosyal ilişkilerin, iletişimin, konuşmaların, görüşmelerin yoğun olacaktır. Aynı zamanda partnerinden ya da çocuğundan sürpriz bir haber alabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde evinle, ailenle ilgili birtakım huzursuzlukların ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle ya da çocuğunla ilişkinde alınganlıklar, kırgınlıklar olabilir ve fazla hassasiyet gösterebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde işin, kariyerin ve sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda aile bireyleri ile ilişkilerinde ya da ailenin parası ile ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Öğleden sonraki saatlerde kardeşlerin, yakın çevren, ticari işlerin ve iletişim ile ilgili birtakım huzursuzluklar yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı, ailenle ilişkilerin ya da evinle ilgili kaygıların hassasiyetlerin artabilir ve ilişkilerinde alınganlıklar yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde çocuğunla, çocuğunun eğitimiyle, aşk hayatınla ya da uzak şehirlerdeki tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda kardeşlerinle ilişkilerin ya da partnerinle iletişiminle ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Öğleden sonraki saatlerde, maddi konularla ilgili bir miktar huzursuzluğun olabilir. Akşam saatlerinde ise dalgınlık, unutkanlık ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Solunum yolları ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı, ailenin parası, miras, nafaka ve evle ilgili konularda birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda ailenle aranda para alışverişleri yaşanabilir. Öğleden sonraki saatlerde, sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili bir miktar huzursuzluğun olabilir. Akşam saatlerinde ise gereksiz harcamalara, para çıkışlarına ve sağlığına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde yakın çevrenle, kardeşlerinle, akrabalarınla, partnerinle iletişimin yoğun olabilir. Görüşmelerin, konuşmaların haberleşmen hızlı olacaktır. Sürpriz haberler alabilir, spontane görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde, ikili ilişkilerin ya da sağlığınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise psikolojik ya da fiziksel sağlığınla ilgili hassasiyetler olabilir. Yediğine, içtiğine dikkat etmende fayda var. Ayrıca alınganlıklar, kırılganlıklar ve duygusal olarak hassasiyetin de olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın