Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Haziran Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Haziran Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
07.06.2023 - 19:50

8 Haziran Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 8 Haziran Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında sosyal çevren ve özel ilişkilerin yer alıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatında, sosyal ilişkilerinde ya da çocuklarınla ilişkilerinde bazı streslerin, gerginliklerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise kardeşlerinle, yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla bir araya gelebilir veyahut ticari görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde de beklenmedik harcamaların olabilir. Sosyal çevrenden seni şaşırtacak haberler de alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım streslerin, gerginliklerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise maddi konularla ilgili ya da sağlık konuları ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Yapacağın görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Akşam saatleri de beklenmedik gelişmelere açık bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında uzun zamandır görüşmediğin tanıdıkların, uzakta yaşayan yakınların, ticari işlerin, eğitimin, seyahat planların ve hukuki konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında ticari işler, iletişim, ulaşım, seyahat, eğitim ve yakın çevrendeki kişilerle ilişkin ile ilgili birtakım streslerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise uzakta yaşayan tanıdıklarınla, akrabalarınla haberleşebilir, görüşebilirsin. Akşam saatlerinde, yakınlarının sağlığıyla ya da uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili sürpriz haberler alabilir, ani gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında finansal konular, ödemelerin, alacakların, psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Günün ilk yarısında, maddi konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili birtakım streslerin, gerginliklerin olabilir. Parasal konularda risk almamakta fayda var. Günün ikinci yarısında ise kendi sağlığınla, yakınlarının sağlığıyla, geri planda yürüttüğün mali işlerle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında partnerinle, ortaklarınla ve diğer insanlarla olan ilişkilerin yer alıyor. Günün ilk yarısında, partnerinle ilişkinde ya da diğer insanlarla ilişkilerinde birtakım streslerin ve gerginliklerin olabilir. Kıskançlıklar gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Ticari görüşmelerin de olabilir. Akşam saatlerinde, ilişkilerinde agresif yaklaşımların olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında sağlığın, işin, sorumlulukların, günlük işlerin ve evcil hayvanların yer alıyor. Günün ilk yarısında, sağlığınla ya da işinle ilgili birtakım streslerin ve kaygıların olabilir. Günün ikinci yarısında ise işinle ve kariyerinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Hayatındaki otorite figürleriyle ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili de görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde, ticari işlerinle ya da uzakta yaşayan tanıdıklarından sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları yer alıyor. Günün ilk yarısında, sosyal ilişkilerinle, çocuklarınla ya da aşk hayatınla ilgili birtakım streslerin, gerginliklerin ve kaygıların olabilir. Günün ikinci yarısında ise uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla haberleşebilir, bir araya gelebilirsin. Seyahat ve eğitim ile ilgili de birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde de agresif yaklaşımların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında evin ve ailen yer alıyor. Günün ilk yarısında kariyerinle ilgili konularda, iş ilişkilerinde ya da aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım streslerin ve gerginliklerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise aile bireylerinin sağlığıyla, finansal konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Eşinle, eşinin kazançları veyahut yatırımları ile ilgili de görüşmen mümkün. Akşam saatlerinde, ailenle ilişkilerinde agresif yaklaşımların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında kardeşler, yakın çevrendeki kişiler, iletişim, ulaşım, seyahat, eğitim ve ticari işlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında da uzun zamandır görmediğin yakınlarınla, seyahat planlarınla, ticari işlerinle, hukuki konularla ve eğitim hayatınla ilgili birtakım gerginliklerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise ticari görüşmeler, sözleşmeler, anlaşmalar, görüşmeler yoğun olabilir. Eşinle, patronunla ya da otorite figürleriyle bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında maddi konuların, gelirlerin, kazançların ve sağlığın yer alıyor. Günün ilk yarısında, finansal konularla veyahut sağlığınla ilgili birtakım streslerin ve gerginliklerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise işin ve maddi konularla, kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Eşinle, patronunla ya da hayatındaki otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise çocuğunun sağlığı ile ilgili, parasal işlerinle ilgili ya da partnerinle ilişkinde sürpriz gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve kendi ihtiyaçların, isteklerin, dış görünüşün senin için ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında ikili ilişkilerinde, partnerinle ya da diğer insanlarla ilişkilerinde birtakım streslerin ve gerginliklerin olabilir. Kıskançlıklar ve agresif yaklaşımlar olabilir. Günün ikinci yarısında ise partnerinle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Çocuklarınla da eğlenceli vakit geçirmen mümkün. Akşam saatlerinde de aile bireylerinden sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ya da geri planda yürüttüğün işlerle ilgili bazı kaygıların, streslerin açığa çıkabilir. Birlikte çalıştığın insanlarla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise aile bireyleriyle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Ailendeki otorite figürleriyle bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde de sürpriz haberler alman, karşılaşmalar yaşaman ve şaşırman mümkün. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın