Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Eylül Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 8 Eylül Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
07.09.2023 - 18:02

8 Eylül Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 8 Eylül Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odak noktan ev, aile ve gayrimenkul konuları olacaktır. Öğle saatlerinde aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemler ve görüşmeler olabilir. Yapacağın görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilirsin. Gün genelinde işin, maddi kazançların, kendi sağlığın veya eşinin, babanın, evcil hayvanlarının sağlığıyla ilgili şanslı ve fırsatlı etkiler var. Maddi konularla ya da sağlık konularıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Gece saatlerinde ise eşinle, partnerinle ya da aile bireyleriyle ilişkilerinde tepkisel yaklaşımların olabilir. Tartışmalara dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odak noktan, seyahat, kardeşler, yakın dostlar, iletişim, ulaşım, ticaret ve eğitim olacaktır. Öğle saatlerinde, kardeşlerinle, akrabalarınla, yakın dostlarınla ya da aile büyükleriyle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Gün genelinde, aşk hayatın açısından, çocuklarınla, partnerinle ilişkin açısından şanslı ve fırsatlı etkiler var. Yeni karşılaşmalar yaşayabilir, yakın dostlarınla eğlenceli bir gün geçirebilirsin. Gece saatlerinde ise, iletişimde tepkisel yaklaşımların olabilir. Sakarlıklara da dikkat etmen fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odak noktanız maddi konular, gelirler, kazançlar ve sağlık konuları olacaktır. Öğle saatlerinde, iş, maddi kazançlar ve sağlık konuları açısından destekleyici etkiler altında olacaksınız; para girişleriniz olabilir. Gün genelinde, aile bireylerinin sağlığı ya da gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım şanslarla ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gece saatlerinde ise, eğlence hayatı için fazla para harcama eğiliminiz olabilir veya partnerinizle ilişkinizde öz değer algınızı sorgulayabilirsiniz. Sevgiyle kalın.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odak noktan beden sağlığın, ilişkilerin, dış görünüşün ve kişisel ihtiyaçların olacaktır. Öğle saatlerinde uzakta yaşayan tanıdıklarınla, aile büyükleriyle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Yayıncılık, eğitim ya da seyahat ile ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde yakın çevrendeki kişilerle, sosyal çevrenle ve ticari görüşmelerin, iletişimin yoğun olacaktır. Yapacağın görüşmelerden fayda sağlaman mümkün. Gece saatlerinde ise, aile bireyleriyle ilişkilerinde ufak tefek gerginlikler, tepkisel yaklaşımlar olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odak noktan sağlık konuları, ruhsal konular ve iç dünyan olacaktır. Öğle saatlerinde kendi sağlığın, aile büyüklerinin sağlığı ya da finansal işlerinle ilgili bazı görüşmeler yapabilir ve bu görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Gün genelinde işin, kariyerin, maddi kazançların ve sağlık konuları açısından şanslı ve fırsatlı etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Gece saatlerinde ise sosyal çevrenle iletişimin, görüşmelerin aktif olacaktır. Ancak insanlarla ilişkilerinde tepkisel yaklaşımların olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odak noktan sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların ve görüşmeler olacaktır. Öğle saatlerinde sosyal çevrendeki bazı kişilerle, aile büyükleriyle ya da eşinle, partnerinle, senden yaşça büyük kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. İkili ilişkiler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş görüşmeleri yapman da mümkün. Gün genelinde seyahat ile, uzakta yaşayan tanıdıklarınla ve eğitim ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Şanslı ve fırsatlı etkiler altında olacaksın. Gece saatlerinde ise, sosyal hayatın hareketli olacaktır fakat arkadaşlarınla ilişkilerinde tepkisel davranabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odak noktan iş, kariyer ve sorumluluklar olacaktır. Öğle saatlerinde, iş, sağlık ve sorumluluklar açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş görüşmeleri ve ertelediğin işleri halletmek için bu zamanı değerlendirebilirsin. Gün genelinde, psikolojik ve fiziksel sağlık ile finansal konularla ilgili olumlu ve şanslı etkiler altında olacaksın. Ruhsal olarak şifa bulma, sağlıkla ilgili iyileşmeler ya da ödemelerle ilgili çözümler yaşayabilirsin. Gece saatlerinde ise, senin için hareketli saatler olacaktır. Sakarlıklara, baş ve kas ağrılarına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odak noktan seyahat, yayıncılık, eğitim, uzakta yaşayan tanıdıkların ve hukuki konular olacaktır. Öğle saatlerinde çocuğunun eğitimi ya da aşk hayatınla ilgili birtakım gündemler ve görüşmeler olabilir. Kalıcı ilişkiler kurma, sanatsal işler ve hobiler açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde, gerek sosyal gerekse özel ilişkilerinle ilgili birtakım şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsin. Eğer yalnız bir Akrep isen, yeni karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Gece saatlerinde ise, uzaktaki tanıdıklarınla ilgili ya da sağlığınla ilgili birtakım stresler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odak noktan sağlık konuları ve finansal konular olacaktır. Öğle saatlerinde gayrimenkul yatırım konuları, ailenin parasal işleri, kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemler ve görüşmeler olabilir. Yapacağın görüşmelerden kalıcı sonuçlar alabilirsin. Gün genelinde, işin ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş görüşmelerinden güzel sonuçlar alabilir, iş fırsatları ile karşılaşabilirsin. Gece saatlerinde ise, sosyal ilişkilerinle ilgili bazı stresler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odak noktan ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlar olacaktır. Öğle saatlerinde ticari görüşmeler yapabilir, yakın dostlarınla, aile büyükleriyle görüşebilir, seyahat edebilir, ya da eşinle, partnerinle ilişkin ile ilgili bazı kararlar alabilirsin. Yapacağın görüşmelerden kalıcı sonuçlar alabilirsin. Gün genelinde aşk hayatın, uzakta yaşayan tanıdıkların, çocuğunun eğitimi ve seyahat ile ilgili bazı şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsin. Yalnız bir Oğlak isen yeni karşılaşmalar da yaşaman mümkün. Gece saatlerinde ise, eşinle, partnerinle ilişkide tepkisel yaklaşımların olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odak noktan günlük işlerin, sağlığın, sorumlulukların ve evcil hayvanların olacak. Öğle saatlerinde işin, maddi kazançların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Birtakım görüşmeler yapabilir ve bu görüşmelerden kalıcı sonuçlar alabilirsin. Para girişlerin ya da yeni kazanç fırsatların olabilir. Gün genelinde, kendi sağlığın, aile bireylerinin sağlığı, ailenin parası, miras, nafaka konuları ve gayrimenkul yatırım konuları ile ilgili şanslı etkiler altında olacaksın. Gece saatlerinde ise, günlük koşturmacan yoğun olabilir ve seyahatle ilgili gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odak noktan, aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları olacaktır. Öğle saatlerinde, partnerinle bir araya gelebilir ya da çocuklarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. İkili ilişkiler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde, yakın dostlarınla bir araya gelebilir, eşinle, partnerinle iletişiminden fayda görebilirsin. Eğer yalnız bir Balıksan, yakın çevren aracılığıyla yeni karşılaşmalar da yaşayabilirsin. İkili ilişkiler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gece saatlerinde ise, partnerinle ilişkinde tepkisel davranabilirsin ya da çocuklarının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalıklı

Dostum ne sevgilim var ne patnerim nede eşim süper atıyorsun sen🙌🏻😁😆😂😂😆😆😆😆