Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Eylül Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Eylül Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
06.09.2023 - 18:25

7 Eylül Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 7 Eylül Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için kardeşlerin, yakın çevrenle ilişkiler, iletişim, seyahat ve ticari işler ön planda olacaktır. İletişimin ve görüşmelerin yoğun olabileceği bir gün. Öğle saatlerinde kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle, dostlarınla, akrabalarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için maddi konular, gelirler, kazançlar, sağlık ve özdeğer algısı ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde sağlığınla ya da maddi kazançlarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Geri planda maddi konularla ilgili hesap yapman da mümkün. Akşam saatlerinde ise, sağlığın, işin ve maddi kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için beden sağlığın, dış görünüşün, kişisel ihtiyaçların ve ilişkilerin ön planda olacaktır. Daha kendine dönük olabileceğin bir gün senin için. Öğle saatlerinde sosyal çevrendeki bazı kişilerle görüşebilir, haberleşebilirsin. Sağlığınla ilgili de görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde ise, çocuklarınla ya da aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle bir araya gelebilir, iletişim kurabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için sağlık konuları, iç dünyan, ruhsal konular ve geri planda yürüttüğün işler öne çıkıyor. Daha içe dönük etkilerin hakim olduğu bir gün senin için. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı, gayrimenkul konuları ya da ailenle ilişkilerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için sosyal hayatın, sosyal çevren ve arkadaşların ön planda olacaktır. İletişimin yoğun olabileceği bir gün senin için. Öğle saatlerinde sağlık konuları ya da seyahatle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Uzak tanıdıklarınla da görüşebilirsin. Akşam saatlerinde ise, yakın dostlarınla, kardeşlerinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için işin, kariyerin ve sorumlulukların ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili ya da finansal konularla, miras, nafaka konuları ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise, kendi sağlığın, yakınlarının sağlığı veya maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için seyahat, uzakta yaşayan tanıdıkların, eğitim, yayıncılık ve hukuki konular ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde uzaktaki tanıdıklarınla, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise seyahatle ilgili gündemlerin olabilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarından haber alman, onlarla görüşmen de mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için sağlık konuları ve finansal konular ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından, geri planda yürüttüğün finansal konular açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Fakat gece saatlerinde aşk hayatınla ilgili kafa karışıklıkların, duygusal hassasiyetlerin de olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlar ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde çocuklarınla ya da aşk hayatınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. İkili ilişkilerinde daha cesur davranabileceğin etkiler var. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketli olabilir. Arkadaşlarınla, dostlarınla, sosyal çevrendeki kişilerle görüşebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için günlük işler, sağlık konuları ve evcil hayvanlar ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise iş, kariyer, günlük işler, psikolojik ve fiziksel sağlık açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Günlük işlerini kolayca halledebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde, partnerinle ilişkide cesur konuşmalar gündeme gelebilir. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise, aşk hayatın, çocuklarının eğitimi ve seyahat konuları açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için ev, aile ve gayrimenkul konuları ön planda olacaktır. Öğle saatlerinde aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemler olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile üyelerinin sağlığı, miras, nafaka konuları ve gayrimenkul konuları açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenden maddi, manevi destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın