Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Haziran Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Haziran Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
05.06.2023 - 19:04

6 Haziran Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 6 Haziran Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Akşam saatlerinde kariyerin, maddi kazançların ve sağlığın açısından destekleyici bir zaman dilimi söz konusu olacaktır. Aynı zamanda kardeşlerinle, dostlarınla haberleşebilirsin. Gün genelinde de partnerinle ilişkinde ya da çocuğunla ilişkilerinde birtakım gerginliklerin, güç savaşları olabilir. Manipülatif ve baskıcı tutumlara açık etkilerin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında uzaktaki tanıdıklar, seyahat, yayıncılık, eğitim, yurtdışı bağlantılı konular ve hukuki konular yer alıyor. Akşam saatlerinde uzaktaki tanıdıklarından sürpriz haberler alabilir, uzun zamandır görmediğin yakınlarından sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsin. Ani seyahat planları da yapabilirsin. Kardeşlerinle,dostlarınla iletişimin yoğun olabilir. Gün genelinde de aile bireyleriyle ilişkilerinde gerginlikler, hırslı yaklaşımlar ve güç savaşları yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında finansal konuların ve sağlığın yer alıyor. Akşam saatlerinde sağlığınla ilgili ya da geri planda yürüttüğün finansal işlerinle ilgili bazı sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Kardeşlerinin, yakınlarının sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Gün genelinde de kardeşlerinle, akrabalarınla, uzakta yaşayan tanıdıklarınla iletişiminde inatlaşmalar ve hırslı yaklaşımların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve iş birlikleri yer alıyor. Akşam saatlerinde sosyal çevrendeki kişilerle, partnerinle hızlı planlar ve programlar yapabilirsin. Yakınlarınla, dostlarınla veyahut ticari görüşmelerinle ilgili yoğun bir programın olabilir. Gün genelinde de maddi konularla, ilişkilerindeki öz değer algınla ilgili bazı yüzleşmelerin olabilir. Hırslı yaklaşımlar ve takıntılı tutumlar sergileyebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, sağlığın, sorumlulukların, günlük işlerin ve evcil hayvanların yer alıyor. Akşam saatlerinde iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Sürpriz haberler alabilir ve ani gelişmeler yaşayabilirsin. Gün genelinde de partnerinle ve diğer insanlarla ilişkilerinde hırslı yaklaşımlar, gerginlikler, kıskançlıklar, baskıcı tutumlar gündemine gelebilir. İyi yönetmende fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Akşam saatlerinde aşk hayatınla ve çocuklarının eğitimiyle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin, hızlı kararlar alabilirsin. Şaşırtıcı karşılaşmalar da yaşaman mümkün. Gün genelinde de maddi konularla, sosyal ve özel ilişkilerinle veyahut yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım gerginliklerin olabilir. Sosyal ve özel ilişkilerinde bazı yüzleşmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında evin ve ailen yer alıyor. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle maddi konularla ilgili veyahut sağlık konularıyla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de güzel haberler alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de özel ve sosyal ilişkilerinde hırslı yaklaşımlar, baskıcı tutumlar, kıskançlıklar ve inatlaşmalar olabilir. Öfke kontrolü önemli olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında yakın çevrendeki kişiler, dostlar, iletişim, eğitim, seyahat ve ticaret yer alıyor. Akşam saatlerinde de partnerinle ilişkinde, iletişiminde şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsin. Sürprizlere açık bir zaman dilimi söz konusu olacaktır. Gün genelinde ise maddi konularla ya da ilişkilerindeki takıntılı ve manipülatif yaklaşımlarla, kıskançlıklarla, hırs ve öfkeyle alakalı gündemlerin olabilir. İyi yönetmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında maddi konular, gelirlerin, kazançların, sağlığın ve öz değer algın yer alıyor. Akşam saatlerinde de işin ve kazançlarınla veyahut sağlığınla ilgili şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Yakın dostlarınla maddi konularınla ya da sağlık konularınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de yakınlarınla, uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilişkinde hırslı yaklaşımlar, inatlaşmalar, baskıcı tutumlar ve manipülatif tavırlar gündeme gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve kendi ihtiyaçların, isteklerin, dış görünüşün senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde aşk hayatınla, partnerinle ilişkinde ya da çocuğunla ilişkinde sürpriz gelişmeler ve şaşırtıcı durumlar gelişebilir. Yakın çevrendeki kişilerle, partnerinle haberleşmen yoğun olabilir. Gün genelinde de maddi konularla ilgili birtakım gerginliklerin olabilir. Hırslı yaklaşımlara, baskıcı ve manipülatif tutumlara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Akşam saatlerinde de aile bireylerinin sağlığıyla, ailenle olan ilişkilerinle ve geri planda yürüttüğün işlerle ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Kardeşlerinle ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de özel hayatında ve partnerinle ilişkinde kıskançlıklar, baskıcı tutumlar, hırslı yaklaşımlar, inatlaşmalar gündeme gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sosyal hayatın, ilişkilerin ve görüşmelerin yer alıyor. Akşam saatlerinde de yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla veyahut ticari işlerinle ilgili görüşmeler yapabilirsin. Sürpriz haberler alabilir, ani karşılaşmalar yaşayabilirsin. İletişiminin yoğun olabileceği bir zaman dilimi olacaktır. Gün genelinde de sosyali özel ve maddi ilişkilerinle ilgili birtakım yüzleşmeler yaşayabilirsin. Hırslı yaklaşımlara, inatlaşmalara ve manipülatif tutumlara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın