Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Eylül Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Eylül Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
05.09.2023 - 18:02

6 Eylül Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 6 Eylül Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odak noktan kardeşlerin, yakın dostların, akrabaların, iletişim, seyahat, eğitim ve ticari işler olacaktır. Günün ilk yarısında yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, akrabalarınla, dostlarınla iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Eşinle, partnerinle seyahat gündemlerin veya ticari görüşmelerin de olabilir. Gün genelinde ticari işlerinle, kardeşlerinin, çocuklarının, yakınlarının sağlığı ile veya eğitim konuları ile ilgili, geçmişten gelen eski bir konu tekrar gündemine gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Gece saatlerinde ise, bu konu ile ilgili kafana takılan şeyler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odak noktan maddi konular ve sağlık konuları olacaktır. Günün ilk yarısında, işinle, maddi kazançlarınla ya da sağlığınla ilgili bazı girişimlerin olabilir, harekete geçebilirsin. Gün genelinde, aşk hayatınla ilgili geçmişteki konular ya da geçmişteki insanlar tekrar önüne gelebilir, partnerinle eski bir konuyu tekrar görüşebilir ya da eski birlikteliklerinden haber alabilir, karşılaşabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Gece saatlerinde ise, çocuğunun sağlığı, çocuğunun eğitim masrafları ya da ilişkinle ilgili kafana takılan şeyler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odak noktanız ilişkiler, beden sağlığı, dış görünüş ve kişisel ihtiyaçlar olacaktır. Günün ilk yarısında aşk hayatınızla ya da çocuklarınızla ilgili birtakım girişimleriniz olabilir, harekete geçebilirsiniz. Gün boyunca ailenizle, kardeşlerinizle, çocuklarınızla ya da gayrimenkul konuları ile ilgili geçmişteki bir konu tekrar gündeme gelebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Gece saatlerinde ise ailenizden bazı haberler alabilirsiniz. Sevgiyle kalın.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odak noktan sağlık, iç dünya ve gizli saklı konular olacaktır. Günün ilk yarısında, kendi sağlığınla, aile bireylerinin sağlığıyla ya da gayrimenkul konularıyla ilgili birtakım girişimlerin olabilir, harekete geçebilirsin. Gün genelinde, yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla iletişimin ya da ticari görüşmelerin yoğun olabilir. Geçmişteki konular tekrar gündemine gelebilir veya eski tanıdıklarınla karşılaşabilirsin. Gece saatlerinde ise, yakınlarından bilmediğin bazı şeyler öğrenebilir, haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odak noktan sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların olacaktır. Günün ilk yarısında, yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla iletişimin yoğun olabilir. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. İletişiminin yoğun olacağı bir zaman dilimi senin için. Gün genelinde, ticari işlerinle ilgili eski bir konu tekrar gündeme gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinin yakınlarının sağlığı ile ilgili, geçmişten gelen bir konu tekrar gündeme gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Gece saatlerinde ise yakınlarınla bu konu ile ilgili görüşebilir, anlaşmazlık yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odak noktan işin, kariyerin ve sorumlulukların olacaktır. Günün ilk yarısında, birtakım ticari girişimlerin veya sağlığınla ilgili girişimlerin olabilir, harekete geçebilirsin. Para girişlerin de olabilir. Gün genelinde, beden sağlığınla ilgili, yakınlarınla, kardeşlerinle, çocuklarınla veya ticari işlerinle ilgili, geçmişteki bir konu tekrar gündeme gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Gece saatlerinde ise, sindirim sistemi hassasiyetlerine dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odak noktan, uzaktaki tanıdıkların, seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuki konular olacaktır. Günün ilk yarısında, seyahatle, uzakta yaşayan tanıdıklarınla, eğitimle ve hukuki konularla ilgili birtakım girişimlerin ve görüşmelerin olabilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla haberleşebilirsin. Gün genelinde, yakınlarının, kardeşlerinin, dostlarının sağlığı ile ilgili ya da geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ilgili, geçmişteki bir konu, tekrar gündeme gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Gece saatlerinde ise, uzakta yaşayan tanıdıklarınla haberleşebilir, görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odak noktan sağlık konuları ve finansal konular olacaktır. Günün ilk yarısında, sağlığınla ya da finansal konularla ilgili birtakım girişimlerin olabilir, harekete geçebilirsin. Gün genelinde eski dostlarınla, kardeşlerinle, akrabalarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarından haber alman ya da ticari görüşmeler yapman da mümkün. Gece saatlerinde ise, yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odak noktan ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlar olacaktır. Günün ilk yarısında sosyal çevrenden kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Görüşmelerin, iletişimin aktif ve yoğun olacaktır. Gün genelinde kardeşlerinle, yakın dostlarınla, uzun zamandır görüşmediğin eski dostlarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. Gece saatlerinde ise eşinle, partnerinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odak noktan işin, sorumlulukların, sağlığın, günlük işlerin ve evcil hayvanların olacaktır. Günün ilk yarısında, işinle, sağlığınla ya da evcil hayvanlarınla ilgili birtakım girişimlerin olabilir, harekete geçebilirsin. Gün genelinde, uzakta yaşayan tanıdıklarınla, çocuğunun eğitimiyle, hukuki konularla ya da ticari işlerinle ilgili, geçmişten gelen bir konu tekrar gündeme gelebilir. Uzun zamandır görüşmediğin eski tanıdıklarınla, akrabalarınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odak noktan, aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları olacak. Günün ilk yarısında, seyahatle, çocuğunun eğitimiyle ilgili veya aşk hayatınla ilgili birtakım gündemlerin, girişimlerin olabilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla da haberleşebilir, görüşebilirsin. Gün genelinde, kendi sağlığın, kardeşlerinin, yakınlarının sağlığı veya finansal konularla ilgili birtakım görüşmelerin, gündemlerin olabilir, haberler alabilirsin. Gece saatlerinde ise, çocuğunun sağlığı ya da partnerinin sağlığı ile ilgili bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odak noktan ev, aile ve gayrimenkul konuları olacaktır. Günün ilk yarısında, aile bireylerinin sağlığı, ailenin parası, miras, nafaka konuları ya da gayrimenkul yatırım konuları ile ilgili birtakım girişimler olabilir; harekete geçebilirsin. Gün genelinde, eşinle, partnerinle geçmişten gelen eski bir konuyu tekrar masaya yatırıp görüşebilirsiniz. Veyahut yakınlarınla, dostlarınla, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. İlişkinle ya da evliliğinle ilgili bazı kararlar vermen de mümkün. Gece saatlerinde ise, aile bireyleriyle, eşinle, kardeşlerinle, çocuklarınla, akrabalarınla haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın