Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Şubat Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Şubat Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
04.02.2023 - 20:06

5 Şubat Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 5 Şubat Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı aşk hayatın ve çocuklar alanından yaşayacaksın. Öncelikle bu Dolunay, hızlı ve beklenmedik gelişmelere gebe. Aşk hayatın, çocukların ve sosyal çevrenle ilişkilerinle ilgili sürpriz gelişmelere açık olmanda fayda var. Ani bitişler, ani başlangıçlar ve öz değer algınla ilgili sorgulamalar yaşayabilirsin. Aynı zamanda, maddi konularla ilgili de birtakım hızlı gündemlerin olabilir. Para girişlerin ya da para çıkışların olabilir. Beklediğin paralar varsa gelebilir ve bir sonuçlanma yaşayabilirsin. Gerginliklerin ve ilişkilerden özgürleşme isteğin de yoğun olabilir. Aynı zamanda, kardeşlerinle ve yakın çevrene de görüşmeler yapıp bir araya gelebilirsin fakat gerginliklere müsait etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı ev, yuva, aile ve kariyer alanında yaşayacaksın. Aile bireyleriyle, evinle veyahut işinle ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Evinde değişiklik yapmak isteyebilir ya da gayrimenkul konuları ile ilgili beklenmedik gelişmelere şahitlik edebilirsin. Kariyerin ve işinle ilgili de birtakım ani kararlar verebilirsin. Aynı zamanda sosyal çevrenle ilişkilerinde, sosyal hayatında hareketlilikler ve aynı zamanda bir miktar stres olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı yakın çevre, iletişim, seyahat ve yayıncılık alanında yaşayacaksın. Ani bir seyahat planı yapabilir, eski tanıdıklarınla sürpriz bir karşılaşma yaşayabilir veyahut yakın çevrenden biriyle ya da kardeşinle ilgili beklenmedik bir duruma şahitlik edebilirsin. Bir yakınının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Ticari işlerin ile ya da yayıncılık ile ilgili hızlı gelişmeler ve değişim de söz konusu olabilir. Genel olarak işlerinin hız kazanabileceği ve hızlı sonuç alabileceğin bir dönem. Fakat iletişimde gerginliklere, fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. Hareketli ve hızlı bir gün olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı sağlık, gelirler, kazançlar ve maddi konular alanında yaşayacaksın. Finansal konularla ya da sağlığınla ilgili hızlı ve beklenmedik gelişmelerin olabileceği ve sonuçlanma yaşayabileceğin bir gün. Para giriş çıkışların da olabilir. Aynı zamanda, sosyal çevrenle, sosyal hayatınla ilgili de hızlı ve ani kararlar alabilirsin. Sağlığınla, yaşam şeklinle ya da sosyal çevrenle ilgili değişim kararları alabilirsin. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla, arkadaşlarınla ya da partnerinle ilişkinde bazı streslerin de olabilir. Senin için ani sosyal planlar yapabileceğin ve hızlı kararlar alabileceğin bir gün. Değişim arzun yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün burcunda gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'ndan en güçlü etkiyi alacak olan burçsun. Hayatında, ilişkilerinde ve işinde bir dönemi kapatıyor olabilirsin. Değişim arzun, özgürlük isteğin yoğun ve baskın olabilir. Hızlı ve ani kararlar verebilir, aniden yön değişikliğine gidebilirsin. Evliliğinde ya da ilişkinde bir kapanış yaşayabilir ya da aniden işinden istifa edebilir, iş değiştirebilirsin. Aynı zamanda iç dünyanda, ilişkiler veyahut para ile ilgili bazı sorgulamaların, kaygıların da olabilir. Sosyal çevrenle iletişimin hızlı ve hareketli olabilir fakat gerginliklere, atışmalara ve anlaşmazlıklara dikkat etmende fayda var. Ani ve öfkeli çıkışlarda bulunmamaya özen gösterirsen iyi olur. Bugünlerde, iştah artışı ve gereksiz para harcama eğilimin olabilir. Kontrollü olmanda fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı psikolojik ve fiziksel sağlığın, kariyerin ve sorumlulukların alanında yaşayacaksın. Ruhsal olarak biraz gergin hissedebilirsin. Psikolojik ve fiziksel sağlığına özen göstermen gereken bir gün. İşinle ilgili hızlı ve beklenmedik gelişmeler de yaşanabilir. Beklenmedik seyahat gündemlerin olabilir. Uzak şehirlerde yaşayan tanıdıkların ve akrabalarınla ilgili ani gündemler önüne gelebilir. Aynı zamanda, işinle ilgili görüşmelerin, konuşmaların ve sözleşmelerin de olabilir. Evinizde, ilişkinde ise bir miktar stres, anlaşmazlık yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı sosyal çevre, arkadaşlar, sosyal hayat ve aşk hayatı alanından yaşayacaksın. Sosyal hayatınla, sosyal çevrenle ve aşk hayatınla ilgili ani değişimler, hızlı kararlar ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Sosyal çevrenden bir kişinin, ailenden birinin ya da bir arkadaşının sağlığı ile ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Aynı zamanda, finans alanında, işinle ve maddi konularınla ilgili de birtakım değişimler ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Sosyal çevrenle, aşk hayatınla, sağlığınla, işinle ve finansal konularınla da ilgili yeni ve hızlı kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı iş, kariyer ve aile alanında yaşayacaksın. İş değişikliği, ev değişikliği veyahut ilişkin ve evliliğinle ilgili ani bir durum yaşayabilirsin. İlişkin ve evliliğinle ilgili ani ve hızlı bir karar alabilirsin. İsyan duygun, değişim ve özgürleşme isteğin yoğun olabilir. İşinle ya da ilişkinle ilgili ani bitişler ve hızlı başlangıçlar yaşaman da mümkün. Aynı zamanda, partnerinle ya da çocuğunla ilişkinde gerginlikler, anlaşmazlıklar ve bir miktar stres yaşayabilirsin. Bugünlerde, iştah artışın ve gereksiz para harcama eğilimin olabilir. Kontrollü olmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı seyahat, eğitim, yurtdışı, hukuki konular ve uzakta yaşayan tanıdıklar alanından yaşayacaksın. Ani seyahat planları yapabilir, kardeşlerin ve yakın çevrenle ilişkilerinde sürpriz gündemlerin olabilir. İşinle ilgili de beklenmedik değişimler söz konusu olabilir. Aynı zamanda sağlığın konusunda temkinli olman gereken bir gündesin. Solunum yolları ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmende fayda var. Gün genelinde, aile bireyleriyle ilişkilerin, görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir fakat birtakım gerginlikler ve anlaşmazlıklar yaşaman da mümkün. Yakın çevrenle iletişiminde özgürleşme isteğin ve isyan duygun da yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı sağlık ve finansal konular alanında yaşayacaksın. Seninle veyahut çocuğunla ilgili beklenmedik masraflar çıkabilir. Çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerinin olması da mümkün. Bazı Oğlaklar için ise aşk hayatlarında hızlı başlangıçlar ve ani sonlanmalar olabilir. Öz değer algınla ilgili de birtakım sorgulamalar yapabilirsin. Bir yandan da yakın çevrenle iletişimin, sosyal ilişkilerin, konuşmaların, görüşmelerin hız kazanacaktır. Yakın çevrenden bir kişinin sağlığı ile ilgili de bir gündemin olabilir. Rüyaların yoğun, sezgilerin kuvvetli olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı ikili ilişkiler, evlilik, aşk hayatı ve ortaklıklar alanından yaşayacaksın. İlişkilerinle alakalı birtakım hızlı kararlar alman mümkün. Ani kopuşlar ve hızlı başlangıçlar yaşayabilirsin. Aile bireyleri ile ilişkinde de gerginlikler olabilir. Aynı zamanda ev ve gayrimenkul ile ilgili konularda da değişim söz konusu olabilir. Taşınma, yatırım, şehir değişikliği gibi gündemlerinin de olması mümkün. Partnerimle ilişkinde birtakım gerginlikler, öz değer algını sorgulamana sebep olabilir. Para giriş çıkışlarında da hareketlilikler yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün gerçekleşecek olan Aslan Dolunayı'nı sağlık, iş ve sorumluluklar alanında yaşayacaksın. Psikolojik ve fiziksel sağlığına özen göstermen gereken bir gündesin. Ticari işlerle, seyahatle, kardeşlerinle ya da sağlığınla ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ani seyahat kararları alabilir ya da yakın çevrenle birtakım gerginlikler ve iletişim problemleri yaşayabilirsin. Solunum yolları hassasiyetlerine de dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda aile bireyleriyle görüşebilir, bir araya gelebilir fakat birtakım anlaşmazlıklar da yaşayabilirsiniz.  Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın