Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Eylül Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 5 Eylül Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
04.09.2023 - 18:04

5 Eylül Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 5 Eylül Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün sabah saatlerinde güne hızlı ve değişken koşullarla başlayabilirsin. Para ve sağlık konularıyla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, psikolojik ve fiziksel sağlık konularıyla ve maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilir, fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün, güne hızlı ve enerjik başlayabilirsin. Sabah saatlerinde, sürpriz gelişmelere ve değişken koşullara açık olmakta fayda var. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, sosyal hayatın hareketli olabilir. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, sosyal çevrendeki kişilerden destek görebilirsin. Uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Seyahat ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün güne yoğun rüyalarla ve hızlı bir başlangıç yapabilirsin. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir ya da ani farkındalıklar kazanabilirsin. Gizli saklı bazı şeyler açığa çıkabilir. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, duygusal etkiler hakim olabilir. Sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir veya ruhsal olarak kendini güçlü hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün sabah saatlerinde arkadaşlarından ya da sosyal çevrendeki kişilerden şaşırtıcı haberler alabilir, sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketlenebilir. Uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin bazı tanıdıklarınla, güçlü kişilerle bir araya gelebilir, duygusal ilişkiler içerisinde olabilirsin. Görüşeceğin kişilerden yardım ve destek alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün güne hızlı bir başlangıç yapabilirsin. Sürpriz ve şaşırtıcı gelişmelere, değişken koşullara açık bir zaman dilimi olacak. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, sağlık konuları ile ilgili birtakım gündemler olabilir, güçlü kişilerle, belki aile büyükleriyle görüşmeler yapabilirsin. Yapacağın görüşmelerden fayda görebilir, güzel sonuçlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün sabah saatlerinde, uzakta yaşayan tanıdıklarından şaşırtıcı haberler alabilirsin ya da eğitim, seyahat, ticaret konularıyla ilgili hızlı ve değişken durumlar gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, aşk hayatınla, eşinle, partnerinle ilişkinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Duygusal etkiler hakim olacaktır. Aranızdaki bağı güçlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sabah saatlerinde maddi konularla ya da sağlık konularıyla ilgili sürpriz gelişmelerle ve değişken koşullarla güne başlayabilirsin. Para giriş çıkışların olabilir. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, kendi sağlığın, aile bireylerinin sağlığı, ailenin parası ve gayrimenkul konularıyla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve güzel sonuçlar alabilirsin. Aile içindeki güçlü kişilerle bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sabah saatlerinde, eşinle ya da partnerinle ilişkide sürpriz gelişmeler olabilir, eşinden ya da partnerinden şaşırtıcı davranışlar görebilirsin. Tepkisel yaklaşımların da olabilir. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, daha duygusal ve hassas etkiler hakim olacaktır. Çocuklarınla ya da eşinle ya da partnerinle ilişkide duygusal ve yardımsever davranışlar gündeme gelebilir. Aynı zamanda çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün sabah saatlerinde güne hızlı başlayabilirsin ve günlük işlerinde, planlarında beklenmedik değişiklikler olabilir. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, ailenle bir araya gelebilir, aile bireylerinin sağlığıyla ilgilenebilir veya evdeki işlerini halledebilirsin. Aynı zamanda ailenden maddi destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün sabah saatlerinde aşk hayatında sürpriz gelişmeler yaşanabilir veya çocuklarınla ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Tepkisel yaklaşımlar ya da sakarlıklar söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, yakın dostlarınla bir araya gelebilir veya çocuklarının eğitimi ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aşk hayatın ve çocukların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün sabah saatlerinde ailenle, evinle ya da gayrimenkul konuları ile ilgili sürpriz ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Değişken koşullara açık olmakta fayda var. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve bu görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Gayrimenkul yatırım konuları ve evinle ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün sabah saatlerinde yakın çevrenden şaşırtıcı haberler alabilir, hızlı kararlar verebilirsin. Ani seyahat kararları da gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ve akşam saatlerinde ise, sosyal hayatın ve iletişimin hareketleniyor. Yakın dostlarınla, kardeşlerinle ya da sosyal çevrendeki güçlü kişilerle bir araya gelebilir, onlardan yardım ve destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Safak

Oglak burcuyum 3biri mutlak cikiyo bendw onagöre hareket ediyom gün icinde yorumcuya tesekür edeeim