Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 4 Temmuz Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 4 Temmuz Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Didem
03.07.2022 - 21:43

4 Temmuz Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 4 Temmuz Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Sevgili Koç, Bugün adeta başarıyı kendine çekeceksin. Şu sıralar epey yoğun olacaksın. Ama tüm çabalarının karşılığını alacaksın. Finansal konularda harcamalara dikkat etmelisin. Gereksiz borçlanmamaya özen göstermelisin. Yarın yine görüşürüz. Öptüm.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili boğa bugün halsiz ve yorulmuş hissedebilirsin. Hayatında yolunda gitmeyen bir takım durumlar olabilir. Tabii ki bu geçici bir süreç. Ama bu geçici bir süreç. Maddi konularda harcamalarına dikkat et ve gereksiz  borca girmemeye çalış. Yarın görüşürüz. Sevgiler.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili ikizler. Bugün işlerine odaklanacak ve çevrenle pek fazla muhatap olmayacaksın. Kendini bir süredir mutsuz ve tükenmiş hissedebilirsin. Kendini işine vererek ve ailenle zaman geçirerek bu durumu atlatacaksın. Yarına kadar kendine çok iyi bak, öptüm.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Kariyerinde güzel bir dönem seni bekliyor. Bugün işinle ilgilenecek ve tüm odağını planlarının üstünde tutacaksın. Sevdiğin bir arkadaşınla bir buluşma ayarlayabilirsin. Onunla diyalog halinde olmak sana iyi hissettirecek ve birbirinize hayata dair güzel şeyler katacaksınız. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

İş arkadaşlarının arasında senden hoşlanan biri veya daha önce tanıştığın biri ile aşk hayatın renklenebilir. Bugün uzak bir akrabandan hiç beklemediğin bir haber duyabilirsin ve bu konu biraz tadını kaçırabilir. Ufak tefek pürüzler hariç günün oldukça güzel ve başarılı geçecek. Kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Merhaba sevgili Başak, şu sıralar yaşadığın problemler karşısında pozitif bir tutum sergilemeye, negatifi çağırmamaya özen göster. Ailen veya sevdiğin biriyle ufak bir sıkıntı yaşayabilirsin, alttan almalısın. Maddi harcamalar ve borçlar konusunda ise 'ayağını yorganına göre uzat'. Sağlığına dikkat etmeyi, kendine iyi bakmayı unutma. Yarın görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Bugün ve bu aralar devlet kapısında yapman gereken işlerle uğraşabilirsin.  Yurtdışı seyahat planların gün içinde tekrar gündemine gelebilir. Kariyer hayatında işe çok şükür hayatında işlerin gayet güzel gidiyor. Bu yönden güzel haberler ve teklifler alabilirsin. Maddi harcamaların için planlar yapmanda bu dönem fayda var. Sevgiler, kendine iyi bak.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Geçmişinle ilgili konularla yüzleşeceğin bir gün olabilir. Bu konular ile yüzleşmen onları çözüme kavuşturmana yardımcı olacak. Maneviyatına daha çok yönelme ihtiyacı hissedebilirsin. Hayatında olumlu gelişmeler yaşanacak. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Bu aralar çevrendeki insanlar yerine kendine odaklanmalısın. İkili ilişkiler seni yıpratmış olabilir. Gerektiğinde mola vermek hem sana hem de hayatındaki kişiye iyi gelecektir. Maddi kaynaklarında harcama yaparken ince eleyip sık dokuman gereken bir dönemdesin. Kendine zaman ayırmayı ve sağlığına dikkat etmeyi unutma.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Bu aralar maddi konularda sorunlar yaşayabilirsin. Ancak kumarda kaybeden aşkta kazanır derler. Aşk hayatınla ilgili güzel gelişmeler kapını çalabilir. Geçmişten beri seni rahatsız eden hayatını negatif etkileyen ilişkini veya bir arkadaşlığının artık bitme vakti geldi. Yarına kadar kendine çok iyi bak, hoşça kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

İnsanlarla olan iletişimin bu aralar çok iyi. Tartışmalardan ve negatif enerjilerden uzak bir dönemdesin. Şu sıralar ileriye dönük planlar yapmak istiyorsun. Yalnız kalmak ve düşünmek istiyorsun. İstediğin her şeyi hayatına çekebilme gücüne sahipsin. Senin için en iyisi ne ise o olsun sevgili Kova. Yarın görüşürüz. Öpüyorum.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Ruh halin açısından kendini çok mutlu hissettiğin döneme gireceksin. Kendinle baş başa kalman seni iyi yönde etkileyecek sevgili Balık. Başarılı ve ne istediğini bildiğin bir dönem seni bekliyor. Taşınma ya da ev alakalı sorunların ise nihayet çözüme kavuşuyor. Kendine çok iyi bak. Öpüyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
4
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın