Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Ağustos Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
30.08.2023 - 18:24

31 Ağustos Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 31 Ağustos Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni sağlık konuları, gizli saklı konular ve ruhsal alanla etkiliyor. Öncelikle rüyaların bugünlerde çok aktif olabilir ve bugün de güne yoğun rüyalarla başlamış olabilirsin. Bu Dolunay'da, psikolojik ve fiziksel sağlığın ya da aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili birtakım streslerin olabilir, sorumluluk alman gerekebilir. Aynı zamanda aşk hayatınla ilgili gelişmeler ve bazı yüzleşmeler yaşaman, bilmediğin şeyleri öğrenmen de mümkün. Ticari işlerinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir, yakınlarının sağlığıyla ilgili sürpriz haberler alabilirsin. Ani ve hızlı kararlar alabileceğin etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni sosyal hayat, sosyal ilişkiler, arkadaşlar ve sosyal gruplar alanında etkiliyor. Aile büyükleriyle ya da sosyal çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir, onlarla ilgili sorumluluklar alabilirsin. Ailenle ilgili gelişmeler yaşayabilir, arkadaşlarının ya da aile üyelerinin sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda çocuklarından ya da partnerinden sürpriz haberler, mesajlar alabilir, aşk hayatınla ilgili hızlı kararlar alabilir, hızlı gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni iş, kariyer, sorumluluklar ve ev, yuva, aile konularında etkiliyor. İşinle ya da aile büyükleriyle ilgili bazı gündemlerin ve sorumlulukların olabilir. Kariyerinde engel ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Aile büyüklerinin sağlığı ya da kendi sağlığınla ilgili birtakım streslerin de olabilir. Kardeşlerinle, yakın çevrendeki kişilerle iletişimin yoğun olacaktır; sürpriz haberler alabilirsin ve ailenle ilgili, gayrimenkul konuları ile ilgili hızlı kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni seyahat, eğitim, yayıncılık, turizm, hukuki konular, yurtdışı bağlantılı işler ve uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklar alanlarından etkiliyor. Ticari işlerin, eğitim ve seyahat konularında engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ya da aile büyükleriyle ilgili bazı streslerin olabilir. Aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. İlişkilerinde öz değer algını sorgulaman da mümkün. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerden, sosyal çevrendeki kişilerden sürpriz haberler alabilir, ani kararlar verebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni sağlık ve finans alanlarında etkiliyor. Kendi sağlığın ya da aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir veya finansal konularla ilgili engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda gizli saklı şeyler de açığa çıkabilir ve psikolojik olarak seni karamsarlığa sürükleyebilir. Maddi konularda ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili konularda sürpriz haberler alabilir ya da hızlı kararlar vermen gerekebilir. Sürpriz para girişlerinin olması da mümkün. Ani gelişecek durumlara ve hızlı kararlara müsait etkiler var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen dolunay seni, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlarla ilişkiler alanında etkiliyor. Eşinle, partnerinle ya da aile büyükleriyle ilişkilerinde bazı stresler olabilir, engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Veyahut aile büyükleriyle, eşinle ilgili ekstra sorumluluklar alman gerekebilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarından, uzun zamandır görüşmediğin kişilerden sürpriz ve şaşırtıcı haberler de alabilir ya da ani seyahat kararları verebilirsin. Çocuklarının eğitimi ile ilgili de bazı hızlı gelişmeler ve kararlar gündeme gelebilir. Bu birkaç gün, beden sağlığına dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni günlük işler, çalışma koşulları, sağlık ve evcil hayvanlar alanında etkiliyor. Aile büyüklerinin sağlığı, günlük işler ve sorumluluklar, sosyal ilişkiler ve arkadaşlarınla ilgili birtakım gündemler olabilir ve sorumluluk alman gerekebilir. Günlük işlerin seni bir miktar zorlayabilir. Aynı zamanda psikolojik olarak bazı yüzleşmeler yaşaman da mümkün. Patronlarınla ya da birlikte çalıştığın kişilerle olan ilişkilerinde stresler olabilir. Aynı zamanda finansal konularla ilgili bazı hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Beklenmedik paralar gelebilir ve bu dönemde rüyaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni aşk hayatı ve çocuklar alanında etkiliyor. Partnerinle ya da çocuklarınla ilgili ekstra sorumluluk alman gerekebilir. Aşk hayatında ve ilişkilerinde engel ve gecikmelerle karşılaşabilir, partnerinden mesafeli yaklaşımlar görebilirsin. Aynı zamanda yakın dostlarınla, akrabalarınla bir araya gelebilir, sürpriz haberler alabilir, hızlı ve spontan programlara dahil olabilirsin. İlişkinle ilgili hızlı kararlar alman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni ev, yuva, aile ve gayrimenkul alanlarında etkiliyor. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili ya da evinle ilgili bazı sorumlulukların olabilir, karamsarlığa kapılabilirsin. Ailenle, evinle ilgili işler, sorumluluklar, sana ağır gelebilir. Bununla birlikte sağlığınla, işinle, eğitimle ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir, hızlı kararlar alabilirsin. Ani seyahat planı ya da eğitim gibi konular gündeme gelebilir. Uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilir, görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni eğitim, iletişim, ulaşım, ticaret, seyahat ve yakın çevre ilişkileri alanlarında etkiliyor. Eğitimle ya da ticari işlerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilir, sorumluluklar alabilirsin. İş görüşmeleri ya da yaşça büyük akrabalarının, aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Seyahatle, hukuki konularla, eğitimle ya da yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili bir konuda bir sonuçlanma yaşayabilirsin. Sorumluluk üstlenmen veya engel ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Aşk hayatınla, çocuklarınla, eğitimle ya da ticari işlerinle ilgili sürpriz haberler alabilir, hızlı kararlar verebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün Balık burcunda gerçekleşen Dolunay, seni maddi konular, gelirler ve sağlık alanlarında etkiliyor. Kendi sağlığınla veya eşinin, aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili ya da finansal konularla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Sağlık konularıyla veya maddi konularla ilgili engel ve gecikmelerle de karşılaşman mümkün. Eşinle, partnerinle veya aile büyükleriyle ilişkilerinde bazı yüzleşmeler de yaşayabilirsin. Psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmen fayda var. Aynı zamanda gayrimenkul konuları ile ilgili hızlı kararlar alabilir veya aile bireylerinden sürpriz haberler alabilirsin. Gayrimenkul yatırım konuları ile ilgili de hızlı gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, senin burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ve seni, ikili ilişkiler ve beden sağlığı alanlarında etkiliyor. Öncelikle sağlığına dikkat etmende fayda var. Bunun dışında eşinle, partnerinle ya da aile büyükleriyle ilişkilerinde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Kendi ihtiyaçların, kendinle ilgili sorumlulukların ve diğer insanların istekleri arasında ikilem yaşayabilirsin. Karamsarlığa kapılman ya da mesafeli yaklaşımlar sergilemen mümkün. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerden sürpriz haberler alabilir veya ticari işlerinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Çocuklarının eğitimi ile ilgili de hızlı kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın