Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Mart Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Mart Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
29.03.2023 - 18:00

30 Mart Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 30 Mart Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde gergin bir şekilde güne başlayabilirsin. Aile bireyleriyle iletişiminde pürüzler, yanlış anlaşılmalar olabilir ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Solunum yollarınla ilgili de hassasiyetlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin ya da görüşmelerin olabilir. Gayrimenkul konularınla ve geri planda yürüttüğün işlerinle ilgili gelişmelerin olması da mümkün. Gün genelinde sağlığınla, aile bireylerinle ya da gayrimenkul konularınla alakalı bazı girişimlerin, görüşmelerin, kararların olabilir. Kalıcı çözümler bulabilirsin. Gün içinde de maddi konularınla ilgili hareketliliklerin, para giriş çıkışların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde sağlığınla ilgili birtakım görüşmelerin ve kararların olabilir. Aynı zamanda iletişimle ve ulaşımla alakalı pürüzler yaşaman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise sosyal çevrendeki kişilerden, arkadaşlarından, dostlarından yardım ve destek görebilirsin. Gün genelinde de sosyal çevrenle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Arkadaşlarınla, dostlarınla bir araya gelebilir, sosyal hayatınla ilgili birtakım kararlar alabilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsin. Ticari görüşmelerin ve ticari girişimlerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün içinde para akışın, para giriş çıkışların hareketli olabilir veyahut ilişkilerle alakalı ani kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin ve ticari görüşmelerin yoğun olabilir. Maddi konularınla ya da sağlığınla ilgili de görüşmeler yapabilirsin. Fakat yanlış anlaşılmalara ve iletişim problemlerine dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Gün genelinde de iş girişimlerin, yeni kazanç fırsatların olabilir. Kariyerinle ve maddi konularınla ilgili harekete geçebilirsin. Aynı zamanda sosyal ve özel ilişkilerin ile alakalı veyahut parasal konularla alakalı iç dünyanda bazı isyanların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde kariyerinle alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. Kardeşlerinle ya da yakın dostlarınla da bir araya gelebilirsin. Fakat iletişim ve ulaşımla alakalı streslerinin olması mümkün. Günün ikinci yarısında ise eğitim, yayıncılık, seyahat ve turizmle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda uzakta yaşayan tanıdıklarından yardım ve destek görebilirsin. Gün genelinde de turizmle, yayıncılıkla, eğitimle ya da seyahatle alakalı birtakım girişimlerin, başlangıçların olabilir. Hukuksal konularda ya da yurt dışı bağlantılı konularda harekete geçmen de mantıklı olabilir. Sosyal çevrenle ilişkilerinde ise sürpriz durumlar gelişebilir. Beklenmedik karşılaşmalar, ani gelişen durumlar söz konusu. Uzun zamandır görmediğin kişilerle karşılaşabilir veyahut bazı tanıdıklarınla ani kopuşlar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. İletişimle ya da ulaşımla alakalı birtakım aksaklıklar yaşaman da mümkün. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla, kardeşlerinle iletişiminde anlaşmazlıklar da yaşanabilir. Günün ikinci yarısında ise sağlığınla alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın. Kendini daha iyi hissedebilirsin. Gün genelinde de geri planda yürüttüğün işlerle, maddi konularınla veyahut sağlığınla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Borçlar, ödemeler, alacaklar, krediler, vergiler, miras ve nafaka konularıyla ilgili de harekete geçebilirsin. Gün genelinde, para giriş çıkışlarında hareketlilik olabilir. İlişkilerinle alakalı da ani gelişen durumlar olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde finansal konularınla ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Fakat iletişimde streslerin ya da kafana taktığın bazı konular da olabilir. Günün ikinci yarısında ise sosyal çevrendeki kişilerle ya da partnerinle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de ticari girişimlerin, görüşmelerin, sözleşmelerin ve anlaşmaların olabilir. Aynı zamanda özel hayatınla ilgili konularda da harekete geçebilirsin. Gün içinde, maddi konularınla ya da ilişkilerinle alakalı ani gelişen durumlar yaşanabilir, sürpriz kararlar söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde işinle, kariyerinle alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda partnerinle ya da diğer insanlarla iletişiminde birtakım gerginliklerin ya da anlaşmazlıkların da olabilir. Günün ikinci yarısında ise sağlığın ve günlük işlerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde iş görüşmelerin, iş girişimlerin olabilir ya da sağlığınla ilgili konularda harekete geçebilirsin. Aynı zamanda parasal konularla, ödemelerle, borçlarla, vergilerle ve alacaklarınla alakalı beklenmedik durumlar gelişebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde yayıncılık, ticaret, sağlık ya da turizmle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda yakınlarının sağlığıyla ilgili veyahut uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise aşk hayatın ve çocuklarınla ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde aşk hayatınla ve yayıncılıkla ilgili birtakım girişimlerin, başlangıçların ya da kararların olabilir. Yalnız bir Akrepsen, yeni karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Gün içinde de ilişkilerle alakalı ani kararların, sürpriz karşılaşmaların, yeni başlangıçların veyahut değişim isteğin olabilir. Bugün ve yarın, ikili ilişkilerin ya da evliliğinle ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde partnerinle ve çocuğunla iletişimin yoğun olabilir. Finansal konularınla ya da sağlığınla ilgili bazı görüşmeler de yapabilirsin. İletişimde anlaşmazlıklara ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise aile bireylerinle ilişkilerini onarabilir, miras ve nafaka konularıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de gündemlerin ve gelişmelerin olabilir. Bugün ve yarın boyunca da maddi konularınla ilgili iş ilişkilerin gündemine oturabilir. Sosyal ilişkilerinle ilgili de beklenmedik durumlar gelişebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde aile bireyleriyle, kardeşlerinle görüşebilirsin fakat iletişiminde bazı aksaklıklar ve sorunlar karşına çıkabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise ticari işlerin ya da eğitim konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle veyahut ticari işlerinle, sözleşmelerinle, anlaşmalarınla alakalı girişimlerin ve kararların olabilir. Bugün ve yarın içerisinde de partnerinle, çocuğunla ilişkinde ya da maddi konularınla ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde sağlığınla, ticari işlerinle ya da eğitiminle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. İletişim ve ulaşımla alakalı aksaklıklar yaşaman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise maddi konularla ve sağlığınla alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde iş girişimlerin, iş görüşmelerin ve yeni kazanç fırsatların söz konusu olabilir. Bugün ve yarın içerisinde de ailenle ilişkilerinde ya da gayrimenkul konularınla ilgili ani kararlar verebilirsin veyahut beklenmedik durumlar gelişebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde maddi konularınla, ticari işlerinle ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda partnerinle iletişiminde bazı pürüzler yaşaman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise aşk hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da çocuğunla alakalı bazı girişimlerde bulunabilirsin. Bugün ve yarın içerisinde de maddi konular, ticari işler ve aşk hayatınla ilgili ani kararlar alabilir, sürpriz başlangıçlar veyahut ani kopuşlar yaşayabilirsin. Hızlı kararlara ve beklenmedik durumlara açık etkiler var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın