Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Eylül Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 30 Eylül Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
29.09.2022 - 18:02

30 Eylül Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 30 Eylül Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında uzak şehirler, eğitim, seyahat, hukuksal konular ve yayıncılık yer alıyor. Sabah saatlerinde eşin veya partnerinle birlikte seyahat planları yapabilir, uyumlu ve iyi ilişkiler içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerine doğru ise akademik konular, seyahat ve adalet konuları ile ilgili destekleyici etkiler var. Seyahat veya yurtdışı ile ilgili girişimlerini öğle saatlerine denk getirmen sana fayda sağlar. Gün genelinde rahat ve keyifli bir akış var. İlişkiler, iş birlikleri, ortaklıklar ve seyahat konularında seni destekliyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında finansal konular ve sağlığın yer alıyor. Bankalar, krediler, ödemeler, yatırımlar, miras ve ortak paralarla alakalı gündemlerin söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde ise para ve bankalarla ilgili destekleyici etkiler var. Öğle saatlerinde de sağlığınla ilgili kontrollerini yaptırabilirsin ve hem mental hem de fiziksel olarak kendini iyi hissedebilirsin. Gün genelinde iş, sağlık ve para konularında destekleyici etkilerin var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında evliliğin, ikili ilişkilerin ve ortaklıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde partnerinle, eşinle veya çocuğunla uyumlu ve sevgi dolu ilişkiler içinde olabilirsin. Öğle saatleri ise arkadaşlarınla, sosyal çevrenle iletişimin hareketli olabilir. Görüşmelerin ve konuşmalarında yoğunluk görülebilir, arkadaşlarından destek ve fayda görebilirsin. Gün genelinde ikili ilişkiler, aşk ilişkileri ve sosyal ilişkiler açısından ve yaratıcılık konusunda destekleyici etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında sorumlulukların, günlük işlerin, evcil hayvanların ve sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde aile bireyleriyle görüşmelerde bulunabilir, uyumlu ve güzel ilişkiler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda evle ilgili bazı işlerini halledebilirsin, evini güzelleştirebilirsin. Öğle saatleri civarında ise kariyerin ve işinle alakalı şanslı etkiler devrede olacak. İş fırsatları gelebilir, sağlığınla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde de aile büyükleriyle görüşebilir, destek alabilirsin. Gün genelinde rahat ve keyifli bir akış var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında aşk ilişkilerin, çocukların ve sanatsal aktivitelerin yer alıyor. Sabah saatlerinde yakın çevrenle iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Kardeşlerin veya dostlarınla görüşüp, güzel diyaloglar içinde olabilirsin. Öğle saatlerde doğru ise uzaklardan bir tanıdığınla görüşebilir, partnerinle seyahat planları yapabilir ya da eğitim, yurtdışı ve hukuksal konulardan faydalar görebilirsin. Akşam saatlerinde de fikrine güvendiğin bir dostunla görüşebilir ve fikir alışverişi yapabilirsin. Sanatsal aktivitelerde de bulunabilirsin. Gün geneli senin için iletişim ve keyif odaklı olacak, değerlendirmende fayda var.. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatleri boyunca ailenle kazançlarınla alakalı görüşebilir ya da gayrimenkul konularından kazanç sağlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise miras, gayrimenkul yatırım, bankalar ve ailenle paylaşımlı gelirler konusunda bazı destekler ve faydalar görebilirsin. Ailenden maddi yardım görebilirsin ya da kredi başvurun onaylanabilir. Akşam saatlerinde de finansal konularla alakalı, fikrine güvendiğin insanlarla görüşebilirsin. Gün geneli şanslı ve iyimser etkiler devrede olacak. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında yakın dostlar, kardeşler, iletişim, seyahat, eğitim ve ticaret konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde yakın dostlarından haber alabilir, onlarla iletişim kurabilirsin. Uyumlu ilişkiler, diyaloglar açısından güzel bir zaman dilimi. Öğle saatlerine doğru ise eşinle veya partnerinle iletişimin yoğun olabilir ve desteğini hissedebilirsin. Eşinle, partnerinle seyahat planları yapabilir veyahut yalnız bir Terazi isen yeni tanışmalar, yakınlaşmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde de yakın çevrenden sana fikir danışanlar olabilir. Gün genelinde iletişim ve her türlü ikili ilişkiler açısından da son derece destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında kazançlar, finansal konular ve öz değerin yer alıyor. Sabah saatlerinde yakınlarının sağlığıyla ilgili güzel gelişmeler olabilir veyahut ilişkilerle ilgili bazı gizli saklı kaygılarını çözmek için desteklerin olabilir. Para girişlerin de söz konusu olabilir ve geri plandaki bazı ilişkilerin sana kendini değerli hissettirebilir. Arka planda yürüttüğün işlerden, görüşmelerden kazanç sağlayabilirsin. Öğle saatleri ise hem sağlığın hem günlük işlerin açısından güzel etkiler altında olacaksın. İşlerinden kazançların, para girişlerin olabilir. Gün genelinde de parasal konular, sağlık ve öz değer konusunda güzel etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün, Ay burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacak. Sabah saatlerinde arkadaşlarınla, sosyal çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Arkadaşlarınla görüşüp sosyalleşebilirsin. Öğle saatlerine doğru ise aşk ilişkileri, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren işler açısından son derece destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni tanışmalar, yeni aşk ilişkileri yaşanabilir ya da partnerinden destek görebilir, keyifli sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde de fikrine güvendiğin bir arkadaşınla görüşebilir, destek görebilirsin. Gün geneli senin için keyifli, sosyal ve aktif gibi görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında geri plandaki bazı konuların, sağlığın ve iç dünyan var. Sabah saatlerinde iş görüşmeleriyle, sosyal ilişkilerinle ve finansal konularla alakalı destekleyici etkiler var. Öğle saatlerinde ise aile bireylerinden ve gayrimenkul konularından fayda görebilirsin. Akşam saatlerinde de senin için önemli biriyle, bir otorite figürüyle, baba, patron veya eş gibi bir kişiyle görüşebilirsin. Senin için kariyer, ev, gayrimenkul, aile konuları açısından destekleyici bir gün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren ve arkadaş grupların yer alıyor. Sabah saatlerinde uzaktaki yakınlarınla, partnerinle veya arkadaşlarınla iletişim kurabilir, görüşebilir ve haberler alabilirsin. Öğle saatlerinde ise kardeşler, yakın dostlar, ticaret ve seyahat konularında desteklerin var. Kardeşinden, yakın dostlarından destek ve fayda görebilirsin ya da sen onlara destek olabilirsin. Akşam saatlerinde de uzaklardaki, fikrine güvendiğin biriyle görüşüp faydalanabilirsin. Gün genelin seyahat planları, yakın çevre ilişkileri, dostlar ve iletişim açısından çok verimli. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında kariyerin, işin ve itibarın yer alıyor. Sabah saatlerinde finansal konularla, bankalarla, kredilerle, mirasla ve ortak paralarla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, iş birlikleri kurabilir ve kazanç sağlayabilirsin. Öğle saatlerinde işin ve finansal konularla ilgili şanslı etkiler altında olacaksın. Para girişlerin ya da kazanç fırsatların olabilir. Akşam saatlerinde de finansal konularla ilgili bazı önemli görüşmeler yapabilirsin. Gün geneli senin için finansal konular ve görüşmeler açısından son derece destekleyici görünüyor. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Ne hukuksal iyimi kötü habermi