Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 3 Şubat Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 3 Şubat Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
02.02.2023 - 18:10

3 Şubat Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 3 Şubat Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, aile bireyleri ile olan ilişkilerinde evinle ilgili konularda birtakım fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar veyahut yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Gün içinde, para ile ilgili konularda da bazı çözülmeler yaşanabilir. Aynı zamanda, ilişkilerle ilgili de iç dünyanda şifalanmalar yaşayabilirsin. Gün genelinde ise sosyal ilişkilerinde öz değer algınla ilgili sorgulamaların olabilir. Bazı planların iptal de olabilir. Ayrıca gereksiz para harcama eğilimine dikkat etmen gereken bir gündesin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında yakın çevren, kardeşlerin, dostların, iletişimin ve seyahat planların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, yakın çevrende iletişiminde bazı fikir ayrılıkları, kararsızlıklar, kafa karışıklıkları ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Gün içinde, sosyal ilişkilerin ve özel ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İletişiminin yoğun akabileceği bir gün seni bekliyor. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarının, dostlarının desteğini ve yardımını alabilirsin. Aynı zamanda bir arkadaşının sağlığı ile ilgili ona destek olabilirsin. Gün genelinde beklenmedik gelişmelere açık etkiler altında olacağını söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında işin, gelirlerin, kazançların ve maddi konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, maddi konularla ya da öz değer algınla ilgili birtakım sorgulamaların, kararsızlıkların ve kafa karışıklıkların olabilir. Aynı zamanda yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili bir konuyu da kafana takabilirsin. Solunum yolları ile ilgili hassasiyetlere ve gereksiz para harcamalarına da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Gün içinde kariyerin, iş ilişkilerin ve kazançlarınla ilgili bazı fırsatların olabilir. Akşam saatlerinde ise yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır. Gün genelinde de beklenmedik gelişmelere açık etkiler altında olacağını söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında ilişkilerin ve sağlığın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, iletişimle ilgili birtakım aksaklıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşaman mümkün. İlişkide olduğun insanlarla iletişim problemleri yaşayabilirsin. Gün içinde ise turizmle, yayıncılıkla, çocuğunun eğitimiyle ve aşk hayatınla ilgili birtakım fırsatların, şansların olabilir. Partnerinle aranızda problemler varsa iyileştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise uzaklarda yaşayan tanıdıklarından yardım ve destek görebilirsin. Gün genelinde sürpriz gelişmelere açık etkiler altında olduğunu da söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında sağlığın ve geri planda kalmış konular yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda sindirim sistemi ve solunum yolu hassasiyetlerine de dikkat etmende fayda var. İş yerinde iletişimle ilgili problemler yaşaman da mümkün. Gün içinde, gayrimenkul konularıyla ya da ailenin parası ve miras konuları ile ilgili bazı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Para ile ilgili bazı çözülmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise yaratıcılığın, ilhamın ve rüyaların güçlü olacaktır. Gün genelinde sürpriz gelişmelere açık etkiler altında olacağını da söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında sosyal çevren, sosyal hayatın ve ilişkilerin yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, partnerinle iletişim problemleri yaşamanız mümkün. Aşk hayatınla ilgili kararsızlıklar ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Aynı zamanda, çocuklarınla ilgili birtakım konuları kafana takabilirsin. Gün içinde ise partnerinle ilişkinde ya da ticari görüşmelerinde birtakım fırsatların, şansların olabilir. Akşam saatlerinde de sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla, partnerinle bir araya gelebilir ve onların desteğini alabilirsin. Gün genelinde sürpriz gelişmelere açık etkiler altında olacağını da söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında işin, kariyerin ve kazançların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde aile bireyleriyle iletişiminde yanlış anlaşılmalar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kardeşlerinle ilgili bir gündemin de olabilir. Gün içinde işin ve kazançlarınla, maddi konularınla ilgili birtakım şansların ve fırsatların olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ya da kariyerin ile ilgili olumlu ve güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Rüyaların da kuvvetli olacaktır. Gün genelinde beklenmedik gelişmelere açık etkiler altında olacağını da söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında seyahat, yayıncılık, hukuki konular ve uzaklarda yaşayan tanıdıklar yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde iletişim problemleri, kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar yaşayabilirsin. Seyahate çıkacaksan tedbirli olmanda fayda var. Gün içinde de aşk hayatın, ilişkilerin ve sanatsal faaliyetlerin açısından birtakım şansların, fırsatların olabilir. Akşam saatlerinde ise yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır. Yaratıcılık gerektiren faaliyetlerde bulunman iyi olabilir. Aynı zamanda bugün, aşk hayatınla ilgili problemlerin varsa iyileştirebilir, sorunları çözebilirsin. Gün genelinde ise beklenmedik gelişmelere açık etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde solunum yolları ve sindirim sistemi hassasiyetlerine dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda finansal konularınla ilgili birtakım kafa karışıklıkların ve kararsızlıkların olabilir. Kardeşlerinle ilişkinde de kafana takılan konular ve iletişim problemleri söz konusu olabilir. Gün içinde, ailenle ilişkilerinde var olan sorunları çözebilirsin. Ailenden maddi destek görmen de mümkün. Akşam saatlerinde ise evinle, ailenle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenin desteğini alabileceğin bir gün. Aile bireylerinin sağlığında olumlu gelişmeler de olabilir. Gün genelinde de beklenmedik gelişmelere açık etkiler altında olacağını söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, diğer insanlarla ve eşinle ilişkinde iletişim sorunları yaşayabilirsin. Eleştirinin dozunu kaçırmamaya dikkat edersen iyi olur. Gün genelinde, yakın çevrenle iletişimin ve görüşmelerin yoğun olacaktır. Ticari işlerinden de kazanç sağlayabilirsin. Akşam saatlerinde ise bir dostundan veya kardeşinden destek ve yardım görebilirsin. Partnerinle ilişkindeki sorunları da onarabilirsin. Gün genelinde ise beklenmedik gelişmelere açık etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında sağlığın, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde sağlığınla, solunum yollarınla ya da sindirim sisteminle ilgili birtakım hassasiyetlerin olabilir. Gün içinde işin, kariyerin ve kazançların açısından birtakım şansların, fırsatların ve para girişlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla, maddi konularınla ve öz değer algınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sağlıkla ilgili gündemin varsa çözüm bulabilirsin. Gün genelinde ise beklenmedik gelişmelerle karşılaşman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde partnerinle ya da sosyal çevrenden kişilerle iletişiminde anlaşmazlıklar, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İlişkinle ilgili karamsarlıklara kapılabilirsin. Gün boyunca da ticari işlerinle, kazançlarınla ve ilişkilerinle ilgili bazı şansların, desteklerin olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle ya da çocuğunla ilişkini onarabilirsin. Çocuğunun sağlığı ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Partnerinle yardımsever ve güzel ilişkiler içinde olabilirsin. Gün genelinde de beklenmedik gelişmeler seni bekliyor olacak. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nomoix

2 gündür burcunda anca ilişkim yer alıyor ya , sevgilim falanda yok 🤨