Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 3 Ekim Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 3 Ekim Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
02.10.2022 - 18:05

3 Ekim Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 3 Ekim Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde kariyerin ve kazançların açısından güzel etkiler var. İşten beklediğin paralar varsa eline ulaşabilir. Ayrıca kendini iyi ve değerli hissedebilirsin. Fakat sakarlıklara, görünmez kazalara ve baş ağrılarına dikkat etmende fayda var. Akşamüstü ise beklemediğin sürpriz paralar gelebilir ya da kendini iyi ve değerli hissedeceğin sürpriz durumlar yaşanabilir. Gün genelinde kariyerin, itibarın ve finansal açıdan destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde uzaklardaki yakınlar, eğitim, seyahat, yayıncılık, yurtdışı ve hukuksal konularla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Yurtdışındaki yakınlarından haber alabilir ya da eşinle, partnerinle seyahat planları yapabilirsin. Aynı zamanda uzaklardaki biriyle tanışabilir, yakınlaşabilirsin. Öğle saatleri civarında ise baş ağrılarına, sağlığına dikkat etmende fayda var. Akşamüstü saatlerinde de uzaklardan sürpriz haberler alabilir, ani seyahat planları yapabilirsin. Gün genelinde seyahat, eğitim ve ikili ilişkiler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sağlığın, işin ve finansal konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, bir sağlık gündemin varsa kontrollerini yaptırabilir, hastaneye gidebilirsin. Tedavi ve iyileşme açısından destekleyici bir gün. Aynı zamanda işinle, günlük koşturmalarınla alakalı da güzel etkiler söz konusu. Fakat öğle saatleri boyunca sakarlıklara dikkat edersen iyi olur. Bir arkadaşınla ilgili de ufak bir sorun yaşaman mümkün. Akşamüstü saatlerinde de işinle, maddiyatla veya sağlığınla alakalı sürpriz bir durum olabilir, sürpriz bir para gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün gündeminde ilişkilerin var. İkili ilişkiler, sosyal ilişkiler ve aşk ilişkileri açısından destekleyici bir gündesin. Gün genelinde arkadaşlarınla görüşebilir, yeni tanışmalar ve yakınlaşmalar yaşayabilirsin. Aynı zamanda çocuğunla ilişkilerinin de güzel olacağı bir gün. Akşamüstü saatlerinde ise eşinle, partnerinle ani kararla sosyal aktivitelere katılabilirsin ya da sosyal çevrenden biri ile aniden yakınlaşabilirsin. Senin için sosyal ve aktif bir gün. Gün içinde de sakarlıklara ve ufak tefek kazalara dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işin, kariyerin ve sağlığın yer alıyor. İş yoğunluğun fazla olabilir. Öğle saatleri boyunca uzaklardaki bir tanıdığınla tartışma yaşayabilirsin, Fakat gün genelinde işinle, kariyerinle ilgili şanslı ve destekleyici etkiler altındasın. Akşamüstü saatlerinde ise beklenmedik, sürpriz bir gelişme seni mutlu edebilir. Aynı zamanda bir sağlık gündemin varsa iyileşmelere ve olumlu gelişmelere açık etkiler var bugün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında çocukların ve aşk hayatın yer alıyor. Sabah saatlerinde çocuğunun eğitimi ile ilgili, uzaklardaki partnerinle ilgili veya partnerinle seyahat planların ile ilgili destekleyici etkiler var. Öğle saatlerinde ise harcamalarına ve sakarlıklara dikkat etmeni öneririm. Akşamüstü civarında da yurtdışı ile ilgili, çocuğunun eğitimi veya aşk hayatında ilgili bazı sürpriz gelişmeler, ani kararlar söz konusu olabilir. Uzaklardaki biri ile ani bir yakınlaşma yaşayabilir ya da partnerinle ani seyahat planları yapabilirsin. Gün içinde iş ve eğlence arasında kararsızlıklar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında evin, ailen, gayrimenkul ve finansal konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde ailenden para destekleri görebilir ya da miras, nafaka konuları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda sağlığın ile ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Öğle saatlerinde de ikili ilişkilerinle  alakalı bazı stres durumların olabilir ama kısa sürüyor. Akşamüstü saatlerinde de sürpriz paralar gelebilir, bankalarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gün genelinde finans ve sağlık konusunda destekleyici etkiler mevcut. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında seyahat, yakın çevre, arkadaşlar, ticaret, iletişim ve eğitim yer alıyor. Sabah saatlerinde eşinle veya partnerinle iletişimin yoğun olabilir, birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Aynı zamanda ticari bir iş yapıp sözleşme de imzalayabilirsin. Sosyal medyadan ya da dostların aracılığı ile biriyle tanışıp yakınlaşabilirsin. Akşamüstü ise ilişkilerinle alakalı beklenmedik, sürpriz bir gelişme olabilir. Gün genelinde ilişkiler ve ticari konular açısından destekleyici etkiler mevcut senin için fakat öğle saatlerinde, sağlığına ve sakarlıklara dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün gündeminde finansal konuların, kazançların, sağlığın ve işin yer alıyor. Sabah saatlerinde iş ve kazançların açısından güzel ve destekleyici etkilerin var. Fakat bir taraftan çocuğunun sağlığıyla ilgili ufak tefek pürüzler yaşanabilir. Aşk hayatında kendini değersiz hissedeceğin ufak tefek durumlar söz konusu olabilir. Akşamüstü civarında ise işten sürpriz paralar gelebilir ya da işinle ilgili, beklenmedik güzel gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde de eşin ya da partnerin ile öz değerin arasında kalabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün Ay burcundan ilerlerken gündeminde çocukların, aşk hayatın ve sosyal ilişkilerin oturacak. Sabah saatlerinde de romantik ilişkilerin ve çocukların konusunda destekleyici etkiler var fakat aile bireylerinin sağlığına veya ufak tefek ev kazalarına dikkat etmek gerek. Akşamüstü civarında ise partnerinden sürprizler görebilirsin. Yalnız bir Oğlaksan, sürpriz tanışmalar ve yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Çocuğunla ilgili de ani, güzel ve sürprizli durumlar yaşanabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında geri planda kalmış konular, sağlık, hastaneler ve iç dünyan var. Sabah saatlerinde ailenle, evinle ilgili konularda destekleyici etkiler altındasın. Uyumlu ve iyi ilişkiler içinde olabilirsin, ailenin sağlığı ile de ilgilenebilirsin. Öğle saatlerinde de trafikte strese girebilir ya da yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili bir haber alabilirsin. Akşamüstü ise evle, ailenle ilgili ani, sürpriz, güzel gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün gündeminde arkadaşların, sosyal ilişkilerin, yakın çevren, ticaret işlerin ve seyahat planların yer alıyor. Sabah saatlerinde iletişim, görüşmeler, sözleşmeler ve ticari işler açısından destekleyici etkilerin var. Bir taraftan da öğle saatlerinde para çıkışların olabilir. Sağlıkla ilgili ufak tefek pürüzler yaşaman ya da değersiz hissetmen de mümkün görünüyor. Akşamüstü ise ani seyahat planları yapabilir ya da sürpriz anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın