Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 3 Aralık Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 3 Aralık Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
03.12.2022 - 12:39

3 Aralık Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 3 Aralık Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde sağlığınla ilgili görüşmeler yapman mümkün. Belki bazı Koçlar için baş ağrıları söz konusu olabilir. Öğleden sonraki saatlerde ve günün devamında ise iletişimin ve sosyal hayatın hızlanabilir, kardeşlerinle ve yakın dostlarınla görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Sosyal ilişkilerini sağlamlaştırabilir, arkadaşlarınla seyahat planlayabilir veyahut uzaklardaki yakınlarınla iletişim kurabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde baş ağrısıyla veya stresle güne başlaman mümkün fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir. Öğleden sonra ve devamında ise yoğunluğun ve koşturmacan artıyor.  Kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkilerin var. Akşam saatleri ise sosyal hayatın öne çıkıyor. Arkadaşlarınla görüşebilir ve sosyalleşebilirsin fakat fazla para harcama eğilimin de olabilir, hesabını bilmende fayda var. Aynı zamanda ikili ve sosyal ilişkilerde yanılgılara açık etkilerin var. Olaylara, durumlara, ilişkilerine gerçekçi bakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için son derece sosyal ve aktif bir gün. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, sosyalleşebilir ve seyahat edebilirsin. Fiziksel olarak da hareketli olabileceğin bir gün. İkili ilişkilerin, partnerinle ilişkin açısından da destekleyici etkiler var fakat ilişkilerine biraz daha gerçekçi yaklaşman, sınır çizebilmen iyi olur. Gereksiz fedakarlık yapmamaya dikkat et. Aynı zamanda fazla para harcamamaya da özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabahın erken saatlerinde enerjin biraz düşük olabilir fakat öğleden sonra enerjin yükseliyor ve hareketleniyorsun. Gün genelinde sağlığınla, işinle, kariyerinle ve kazançlarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sağlık kontrollerini yaptırabilir veya parasal konularla ilgili düzenlemeler yapabilirsin. İşinden beklediğin alacakların varsa da alabilirsin. Aynı zamanda ilişkilerinde alakalı kafa karışıklıkların ya da uzaklarda yaşayan tanıdıklarının sağlık gündemleri söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabahın erken saatlerinde biraz enerjin düşük ve rüyalarının etkisinde güne başlayabilirsin. Günün devamında yani öğleden sonra ise sosyal hayatın hareketleniyor. Sosyal çevrenden insanlarla bir araya gelebilirsin. Aynı zamanda partnerinle seyahat planlayabilir ya da arkadaşlarınızla birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Bunların yanında çocuğunun veya partnerinin sağlığıyla ilgili bir gelişme de söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabahın erken saatlerinde enerjin düşük bir şekilde veya baş ağrısıyla güne başlayabilirsin. Ancak bu durum çok da uzun sürmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise enerjin yükseliyor ve hareketleniyorsun. İşinle, kariyerinle ve finansal konularla alakalı bazı gelişmelerin olabilir. Aynı zamanda gün genelinde senin veya aile bireylerinin sağlığıyla, finansal konularla, aile ilişkilerinle ilgili gündemlerinin olması da mümkün. Partnerinle, eşinle ilişkilerinde kafa karışıklıkların olursa kendine biraz zaman vermeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün ikili ilişkilerin öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde uzaklardan gelen yakınlarında bir araya gelebilirsin. Akşam saatleri ise aşk hayatın, sosyal hayatın ve eğlence hayatın hareketleniyor. Partnerinle sanatsal aktivitelere katılabilir ya da yakın dostlarınla bir araya gelebilirsin. Yalnız bir Terazi isen yeni karşılaşmalara da açık etkiler var. Bunların yanında yakın dostlarının sağlığı ile ilgili bir gelişme de söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün işin, sağlığın ve sorumlulukların senin için öne çıkıyor. Öğleden sonra işin ve finans konuların hareketleniyor. Sağlığın ile ilgili de görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerini ise evde veya ailenle geçirebilirsin. Gayrimenkul konularıyla veya evinle de ilgilenebilirsin. Gün genelinde aşk hayatın ile ilgili veya finansal konularla ilgili yoğun gündemlerin olabilir fakat partnerinle ilişkinde yanılgılara açık etkiler var, farkında olursan iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın öne çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde biraz stresli veya keyifsiz uyanabilirsin. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Öğleden sonra da ikili ilişkilerin hareketleniyor. Partnerinle görüşebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Günün devamında ise yakın dostlarınla haberleşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Senin için sosyal ve eğlenceli bir gün olabilir. Tatlı ve şeker tüketimin de fazla olabilir, dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün ailen ve evin ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise sağlık konuları ve günlük işlerin hız kazanıyor. Koşturmacan çok olabilir. Günün devamında da aile içinde maddi konular görüşülebilir ve ailenden maddi destek görebilirsin. Geri plandaki maddi kaygılarını iyileştirmeni sağlayacak destekleyici etkilerin var. Yakın çevre ilişkilerinde dedikoduya ve entrikalara dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün yakın çevre ilişkilerin ve iletişimin ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde stres veya kaygıların olabilir. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Öğleden sonraki saatlerde de aşk hayatın ve eğlence hayatın hareketleniyor. Partnerinle iletişimin yoğun olabilir ya da yakın dostlarınla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsin. İletişiminin ve sosyal hayatının yoğun ve hareketli olacağı bir gün seni bekliyor. Fakat fazla para harcama eğilimin olabilir, dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün maddi konuların ve sağlık gündemlerin ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde ailenle, evin ve gayrimenkulle ilgili konuların hareketleniyor. Ailenle görüşmelerin sıklaşabilir, aile bireylerinin sağlığıyla ilgilenebilir veyahut ailenden maddi destek görebilirsin. Günün devamında ise para ile ilgili kaygılarına iyi gelecek ve sağlığınla ilgili olumlu haberleri destekleyici etkiler var. Gün boyunca da ilişkilerinle ilgili yanıltıcı etkileri göz ardı etme. Keskin kararlar vermemeni öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın