Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Mart Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Mart Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
28.03.2023 - 18:27

29 Mart Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 29 Mart Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için ailen, evin ve gayrimenkul konuların öne çıkıyor. Gün içinde de partnerinle ilişkinde, aşk hayatında duyguların yoğun ve güçlü olabilir. Akşam saatlerinde ise ailenle bir araya gelebilir ya da gayrimenkul konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Parasal konularla ilgili de gelişmelerin olabilir. Aynı zamanda, kendi sağlığınla ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gece saatlerinde ise birtakım sürprizlerle karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için kardeşlerin, yakın çevren, iletişimin, eğitim hayatın ve ticaret girişimlerin ön plana çıkıyor. Gün genelinde, aile içindeki kadınlarla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinin ya da bazı akrabalarının, yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Kendi sağlığın ve solunum yollarınla ilgili hassasiyetlerinin olması da mümkün. Aynı zamanda kardeşlerinle ve yakın çevrenle görüşebilir, haberleşebilirsin. İletişiminin yoğun olabileceği bir zaman dilimi. Gece saatlerinde ise sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için sağlığın ve maddi konuların ön plana çıkıyor. Gün genelinde, kardeşinle ya da yakın çevrendeki bir kadınla görüşebilir, ondan haber alabilirsin. Akşam saatlerinde de bir arkadaşının sağlığıyla ilgili ya da kendi sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sosyal çevrenle ilişkilerinde kendi değerini sorgulaman da mümkün. Aynı zamanda maddi konularla ilgili geri planda bazı görüşmeler yapabilirsin. Gece saatlerinde ise sürpriz gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için kariyerin ve sosyal ilişkilerin ön plana çıkıyor. Gün genelinde kariyerin ve kazançlarınla ilgili bir kadınla görüşme yapabilirsin. Akşam saatlerinde de işinle ya da sağlığınla ilgili birtakım huzursuzlukların, streslerin olabilir. Aynı zamanda sosyal hayatın hareketli olabilir ve arkadaşlarınla görüşmelerin, konuşmaların, haberleşmen yoğunlaşabilir. Gece saatlerinde ise arkadaşlarından sürpriz haberler alabilir ya da sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir, şaşırabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerin ön plana çıkıyor. Gün genelinde uzun zamandır görüşmediğin ya da çok iyi tanımadığın bir kadınla bir araya gelmen ve görüşmen mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketli olabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili bir miktar hassasiyetin ve enerji düşüklüğün de olabilir. Eğitiminle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gece saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için sosyal çevren ve sosyal hayatın ön plana çıkıyor. Gün genelinde, finansal konularla ya da sağlığınla ilgili bir kadınla görüşme yapabilir, onun desteğini alabilirsin. Akşam saatlerinde ise uzun zamandır görmediğin ya da uzakta yaşayan yakınlarınla, tanıdıklarınla bir araya gelebilirsin. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. Aynı zamanda maddi konularla ya da sağlığınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Gece saatlerinde de ani seyahat kararları verebilir veyahut bir tanıdığından haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için işin, kariyerin ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Gün içerisinde sosyal çevrenden bir kadınla görüşebilir, haberleşebilir, iletişim kurabilirsin. Akşam saatlerinde ise finansal konularla ilgili birtakım görüşmelerin olabilir. Bir tanıdığının, bir arkadaşının sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerinin olması mümkün. Destek ve yardımda bulunabilirsin. Gece saatlerinde ise sürpriz para girişlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için yayıncılık, seyahat, eğitim, ticaret, yurtdışı bağlantılı konular ve uzakta yaşayan yakınlar ön plana çıkıyor. Gün genelinde bir kadınla, kariyerinle alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkiler, iş birlikleri, özel hayatın ve partnerinle ilişkin ön plana çıkıyor. Partnerinle bir araya gelebilir, seyahat planları yapabilirsin. Görüşmelerin ve iletişimin yoğun olacaktır. İlerleyen saatlerde ise birtakım sürprizler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için sağlığın ve finansal konuların öne çıkıyor. Gün içerisinde çok iyi tanımadığın bir kadınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Seyahatle ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise psikolojik ya da fiziksel sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilir veyahut tanıdıklarınla, dostlarınla, partnerinle bir araya gelebilirsin. Partnerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Gece saatlerinde ise ani farkındalıklar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için ikili ilişkiler, ortaklıklar, evliliğin ve özel hayatın ön plana çıkıyor. Gün genelinde, aile bireylerinin sağlığıyla veyahut miras, nafaka, gayrimenkul yatırımı konularıyla alakalı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkiler, aşk hayatın, dostların senin için önem kazanıyor. Partnerinle ya da sosyal çevrendeki kişilerle görüşebilir, haberleşebilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bir gündemin olabilir. Gece saatleri ise sürprizlere açık bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için sağlığın, günlük işlerin ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Gün içerisinde ticari işlerinle ilgili yakın çevrenden bir kadınla görüşme yapabilir, uzlaşabilirsin. Akşam saatlerinde ise ailenle görüşebilir veyahut partnerinle, arkadaşlarınla evde vakit geçirebilirsin. Gayrimenkul konularıyla ilgili de gündemlerin olabilir. Aynı zamanda iletişimle alakalı bazı pürüzler yaşaman da mümkün. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Gün genelinde işinle, sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili bir kadınla görüşme yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın, iletişimin, yakın çevrendeki dostların ön plana çıkıyor. Partnerinle, yakın dostlarınla iletişimin yoğun olabilir. Maddi konularınla ya da öz değer algınla ilgili de bazı kaygıların açığa çıkabilir. İlerleyen saatlerde ise sürpriz haberler alabilir, ani kararlar verebilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın