Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Kasım Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 29 Kasım Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
28.11.2022 - 18:25

29 Kasım Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 29 Kasım Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, güne uzaklarda ya da yurt dışında yaşayan bir yakınından alacağın haberle başlayabilirsin. Aynı zamanda günün ilk yarısında arkadaşlarınla, yakınlarınla, sosyal çevrenle olan ilişkilerinle ilgili bazı gelişmeler olabilir. İletişimin, haberleşmenin yoğun olabileceği bir gün senin için. Bazı arkadaşlarınla ilgili sorumluluk alman veya sosyal hayatınla ilgili bazı engellerle karşılaşman mümkün. Eski dostlarından da haber alabilirsin. Fakat saat 10.00 sonrası girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah erken saatlerde parayla, finansal konularla ilgili bir gelişme olabilir, haberler alabilirsin. Para girişlerinin olması da mümkün. Aynı zamanda senin veya bir yakınının sağlığı ile ilgili de güzel haber alabilirsin. Günün devamında ise işle ve kazançlarınla ilgili sorumlulukların biraz seni bunaltabilir. İş odaklı bir gün olacak senin için. Fakat saat 10.00 sonrası girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, güne sabah saatlerinde eşinden veya partnerinden bir haber veya mesajla başlayabilirsin. Partnerinle veya eşinle seyahate çıkabilir ya da ticari bir ortaklık için imza atabilirsin. Günün devamında seyahat, eğitim, hukuksal konular ve ticaret ile ilgili bazı işlerde gecikmeler ya da engellerle de karşılaşabilirsin. Biraz sorumluluklarına odaklanacağın bir gün. Fakat saat 10.00 sonrası girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde işle veya sağlığınla ilgili bir görüşme yapabilir, bir haber alabilirsin. Kardeşlerine de bir araya gelmen mümkün. İş görüşmesi veya bankalarla görüşme yapman, onlardan haber alman da mümkün. Günün devamında sağlığına ilgili veyahut finansal konularla ilgili bazı sorumluluklarınla ilgilenebilirsin. Diş, kemik ve ciltle ilgili problemlere dikkat edersen iyi olur. Saat 10.00 sonrası girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde partnerinden veya çocuğundan bir haber alabilir, görüşebilir ya da onlarla ilgili bir karar almak zorunda kalabilirsin. Günün devamında ise eşinle, partnerinle sosyalleşebilir ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda ilişkinle alakalı bir stres veya işin ve ilişkin arasında bir ikilem yaşaman da mümkün. İlişkinle veya evliliğinle ilgili sorumlulukların biraz ağır gelebilir bugün. Saat 10.00 sonrası girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı ile ilgili veya işinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Ailenle görüşüp onlardan haber alman da mümkün. Günün devamında ise sorumluluk bilinciyle hareket edeceksin ve işinle ilgili bazı girişimlerde bulunman söz konusu olabilir. Gün genelinde seyahat etmek ve evde kalmak arasında ikilem yaşayabilirsin. İşinin ve sağlığının önem kazandığı bir gün. Saat 10.00 sonrası, girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde partnerinden, çocuğundan veya bir yakınından haber alabilir veyahut görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Yakın bir dostunla ilişkin hakkında da konuşabilir, çocuğunun eğitimi ile ilgili bir karar alabilirsin. Günün devamında ise ilişkin, partnerinle seyahat planların veyahut çocuğunun eğitimi ile ilgili gündemlerin olabilir. Aşka, ilişkine, hayata biraz daha gerçekçi bakabileceğin bir zaman dilimi. Gün genelinde iletişimle ilgili de bazı streslerin ya da ikilemlerin olabilir. Saat 10.00 sonrası ise girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün sabah saatlerinde ailenle maddi konularla ilgili görüşebilir, konuşabilirsin. Evle ilgili bazı kararlar alabilir, harcamalar yapabilirsin. Günün devamında ise gayrimenkul yatırımı, miras, nafaka veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde ikili ilişkilerinle ve öz değer algınla ilgili bazı streslerinin olması da mümkün. Biraz karamsar etkiler var. Saat 10.00 sonrası ise girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde yakın çevrenle, dostlarınla iletişimin yoğun olabilir, bol bol haber alabilirsin. Günün devamında ise ikili ilişkilerinle olan görüşmelerin artıyor. Yakın dostlarınla, kardeşlerinle, akrabalarınla bir araya gelebilir ya da partnerinle seyahat planlayabilirsin. Bugün ticari ortaklık girişimleri, sözleşmeler, anlaşmalar ve imzalar açısından değerlendirilebilir fakat saat 10.00 sonrası girişim ve başlangıçlar için uygun değil, öncesini değerlendirebilirsin. 10.00 sonrasında da yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde kazançların, parasal konuların veya öz değer algın ile ilgili geri planda bazı düşüncelerin olabilir. Kendi kendine kararlar alıp iç dünyada sorgulamalar yapabilirsin. Günün devamında ise işinle, maddi konularınla ve gelirlerinle alakalı bazı girişimlerin olabilir fakat engel ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Gün genelinde aşk hayatında, geri planda kalmış konularda kendi içinde bazı streslerin ve ikilemlerin olabilir. Bugün önemli işlerini de saat 10.00 öncesinde halletmende yarar var. Saat 10.00 sonrası girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde sosyal hayatın hareketli olabilir. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir ya da onlardan bazı haberler alabilirsin. Günün devamında ise aşk hayatınla ilgili veya çocuklarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Kendinle veya ilişkilerinde alakalı da bazı kararlar alabilirsin. Eleştirel olmamaya dikkat edersen iyi olur. Gün genelinde sosyalleşmek ve evde olmak arasında ikilem yaşayabilirsin. Saat 10.00 sonrası da girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde iş görüşmelerin yoğun olabilir; işle ilgili konuşmalar, görüşmeler yapabilirsin ve bu konuyla ilgili bazı haberler, kararlar alabilirsin. Günün devamında ise sağlığınla, psikolojin ve iç dünyanla ilgili biraz karamsar olman, korkularının ve kaygılarının açığa çıkması mümkün. Gün genelinde para ile ilgili veya ticari işlerinle, sözleşmelerinle ilgili bazı streslerin de olabilir. Saat 10.00 sonrası da girişim ve başlangıçlar için uygun değil. Yarım kalan işlerini toparlamanı ve rutininde kalmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın