Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Nisan Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Nisan Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
27.04.2023 - 19:14

28 Nisan Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 28 Nisan Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün aşk hayatın ve çocukların senin için ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında partnerinle ilişkinde, iletişiminde geçmiş konular açılabilir ve sorgulamalar yapabilirsin. Duyguların yoğun olabilir. Maddi konularla ya da kardeşinin sağlığı, çocuğunun sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi olacaktır. Beklenmedik para giriş çıkışların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün evin ve ailen ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında aile bireylerinle ilişkilerinde, iletişiminde bazı stresli anların olabilir. Geçmişteki konular tekrar önüne gelebilir ve iletişim problemleri yaşayabilirsin. Gayrimenkul konularıyla ilgili de yapacağın görüşmelerde stres yapman mümkün. Bir kadınla sorun yaşama ihtimalin de olabilir. Akşam saatleri ise sürprizlere açık bir zaman dilimi, yön değişiklikleri olabilir ve ani kararlar verebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için yakın çevrendeki kişiler, dostlar, iletişim, eğitim, seyahat ve ticaret ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında da ticari işlerinle, eğitim ve ulaşımla ilgili veyahut yakın çevrenden kişilerin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. İletişimle ilgili aksaklıklar ve kardeşlerinle anlaşmazlıklar yaşaman da mümkün. İletişiminin ve haberleşmenin yoğun olabileceği bir gün senin için. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için sağlığın ve maddi konuların ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında psikolojik ya da fiziksel hassasiyetlerin veyahut parasal işlerinde aksaklıkların olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Arkadaşlarınla, yakınlarınla ilişkilerinde de iletişim problemleri yaşaman ve öz değer algını sorgulaman mümkün. Akşam saatlerinde ise sürpriz karşılaşmalar veyahut beklenmedik para çıkışları yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için kendi isteklerin ve kendi ihtiyaçların ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında bir miktar gergin olabilirsin. Ticari işlerinle ya da yakınlarınla yapacağın görüşmelerde iletişim sıkıntısı veyahut anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Duygularının yoğun olabileceği bir zaman dilimi seni bekliyor. Akşam saatlerinde ise beklenmedik gelişmelere açık etkilerin var. Tepkisel yaklaşımların da olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için sağlık konuları ve geri planda yürüttüğün işler öne çıkıyor. Günün ilk yarısında da geri planda yürüttüğün işlerle alakalı bazı streslerin olabilir. Arkandan dönen bazı işler açığa çıkabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerle ya da uzakta yaşayan tanıdıklarınla da görüşmeler yapabilir veyahut seyahat edebilirsin. Kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili gündemlerinin olması da mümkün. Akşam saatlerinde ise sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için sosyal hayatın ve sosyal çevren ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında sosyal çevrenden bir kadınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili de görüşmeler yapabilirsin. Geçmiş borçlar, ödemeler gündemine gelebilir. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi seni bekliyor. Sürpriz karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için işin ve kariyerin ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ilgili görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerinle ya da partnerinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Geçmişteki konular, tekrar gündemine gelebilir veyahut uzun zamandır görüşmediğin eski dostlarınla bir araya gelebilirsin. Hayatındaki bir kadınla ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz gelişmeler olabilir. Yön değişikliklerine açık bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için uzaktaki tanıdıklar, uzun zamandır görüşmediğin yakınlar, seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuki konular ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde işinle, sağlığınla ya da hukuki konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Eğitim, iletişim ya da hukuki konularla ilgili bir kadınla görüşme yapabilirsin. Seyahatle ilgili streslerinin olması da mümkün. Akşam saatlerinde ise sürpriz gelişmeler olabilir. Beklenmedik durumlara açık etkilerin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için sağlığın ve finansal konuların ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında da maddi konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Ödemelerin, borçlarınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda partnerinle ilişkinde, iletişiminde ufak tefek pürüzler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise ani çıkışların, agresif yaklaşımların olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında ikili ilişkilerinde birtakım gerginliklerin olabilir. Aile bireyleriyle iletişiminde, görüşmelerinde anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Gayrimenkul konularıyla ilgili de görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde ise ailenle, evinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve şaşırtıcı haberler alabilirsin. Ailenle ya da eşinle ilişkinde agresif davranabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için işin, sağlığın ve sorumlulukların ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında ticari işlerinle ya da sağlığınla ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Yakın çevrendeki kişilerle iletişiminde fikir ayrılıkları yaşaman veyahut ulaşımla ilgili konularda, eğitimle ilgili konularda aksaklıklar yaşaman mümkün. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün senin için. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler alabilir, şaşırabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın