Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Mart Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 28 Mart Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
27.03.2023 - 18:00 Son Güncelleme: 27.03.2023 - 18:04

28 Mart Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 28 Mart Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında ev, aile ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle ya da dostlarınla haberleşebilir, konuşabilirsin. Günün ikinci yarısında da gayrimenkul konularıyla, geri planda yürüttüğün işlerle ve finansal konularla ilgili girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda miras, nafaka konuları veyahut aile bireylerinin sağlığıyla ilgili konularda da harekete geçmen söz konusu olabilir. Gün genelinde görüşmelerin, müzakerelerin, girişimlerin, sözleşmelerin, anlaşmaların aktif ve yoğun olabilir. Her türlü görüşme, sözleşme, anlaşma ve girişim açısından destekleniyorsun, harekete geçebilirsin. Fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında yakın çevre, iletişim, ticaret, eğitim ve seyahat yer alıyor. Sabah saatlerinde sağlık ya da maddi konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında da yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, akrabalarınla, sosyal gruplarınla görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olabilir. Eğitimle ya da seyahatle ilgili görüşmelerin ve kararların da olabilir. Arkadaşlarınla planlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda kendi sağlığınla, kardeşlerinin ya da yakınlarının sağlığıyla, geri planda yürüttüğün ticari işlerinle, eğitiminle ilgili görüşmeler yapabilir, kararlar alabilir ve bu konularda girişimlerde bulunabilirsin. Genel olarak başlangıçları, yenilikleri destekleyen bir gün söz konusu fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Yükselen İkizler, bugün odağında sağlığın ve maddi konuların yer alıyor. Günün ikinci yarısında, iş girişimlerin ve maddi konularınla ilgili harekete geçmen mantıklı olabilir, değerlendirebilirsin. Yeni kazanç fırsatları elde edebilir, yeni bir işe başlayabilir ve iş görüşmeleri yapabilirsin. Sağlığınla ilgili bir gündemin varsa, bununla ilgili de girişimlerin olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların da yoğun olabilir. Ticari görüşmelerin, sözleşmelerin, anlaşmaların, kardeşlerin, yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, eğitiminle ilgili yeniliklerin ve sosyal hayatın yoğun olabilir. Fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve motivasyonunu arttırıyor. Sabah saatlerinde de sağlığınla ilgili ya da geri plandaki konularla ilgili birtakım huzursuzlukların olabilir. Günün ikinci yarısında ise yayıncılıkla, medyayla, turizmle, seyahatle, uluslararası ticaretle ve eğitimle ilgili birtakım girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin olabilir. Hukuki konularla ilgili de harekete geçebilirsin. Aynı zamanda, kariyerinle ilgili konuşmalar, sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar, kararlar açısından son derece destekleyici etkiler altında olacaksın. Eğitimle ilgili bir gündem ve yeni iş fırsatları da önüne gelebilir. Harekete geçmen için güzel bir gün fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında sağlığın ve geri planda yürüttüğün işler yer alıyor. Sabah saatlerinde, sosyal çevrenden kişilerle iletişim kurabilir, haberleşebilirsin. Günün ikinci yarısında da finansal konularla, ödemelerle, alacaklarla, miras konularıyla ilgili ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmelerin, girişimlerin olabilir ve harekete geçebilirsin. Aynı zamanda medya ve yayıncılıkla, hukuki konularla, eğitimle, seyahatle, uluslararası ticaretle ilgili görüşmelerin, başlangıçların, anlaşmaların ve kararların olabilir. Gün genelinde de ticari işlerinle, sağlığınla, bankalarla, ödemelerinle, miras ve nafaka konularınla ilgili anlaşma ve uzlaşma sağlaman açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında sosyal çevren ve görüşmelerin yer alıyor. Sabah saatlerinde işinle, kariyerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise sosyal ilişkilerin, ticari görüşmelerin, sözleşmelerin, anlaşmaların veyahut ortaklık girişimlerin olabilir. Partnerinle ilişkinle alakalı bir konuda da harekete geçebilirsin, girişimlerde bulunabilirsin. Aynı zamanda işinle, finansal konularınla, bankalarla, alım-satımla ilgili de yapacağın görüşmelerden fayda sağlayabilir, anlaşmalar imzalayabilirsin. Kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de yapacağın görüşmelerden iyi sonuç alabilirsin. Ticari işlerin, görüşmelerin ve anlaşmaların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde, eğitim ya da yayıncılıkla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise iş girişimlerin, iş görüşmelerin, kariyerinle ilgili başlangıçların ya da sağlığınla ilgili görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda ikili görüşmelerin, özel ilişkilerin, ticari anlaşmaların, sözleşmelerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Kardeşlerinle, akrabalarınla bir araya gelebilirsin. Sözleşmeler, anlaşmalar imzalayabilir ve eğitimle ya da özel hayatınla ilgili yeni bir karar alabilirsin. Özel ilişkilerin ve iş ilişkilerin açısından güzel ve şanslı etkiler altında olacaksın fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında eğitim, akademik konular, yayıncılık, ticaret, seyahat ve uzaktaki yakınlar yer alıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili bir gündemin olabilir. Günün ikinci yarısında ise eğitiminle, çocuğunun eğitimiyle, seyahatle, aşk hayatınla, yayıncılık ve sahne işlerinle ilgili bir girişimin, başlangıcın olabilir. Partnerinle seyahat planı yapabilirsiniz veyahut yeni bir eğitime başlayabilirsin. Aynı zamanda işinle alakalı görüşmelerin, anlaşmaların, imzaların, müzakerelerin ve kararların olabilir. Ticari işlerin açısından birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı görüşmeler yapman ve kararlar vermen mümkün. Başlangıçların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında finansal konular, psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde, diğer insanlarla iletişimin yoğun olabilir. Günün ikinci yarısında ise aile bireylerinin sağlığı, ailenin parası, miras ve nafaka konuları veyahut gayrimenkul yatırımı, alım-satımı ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle alakalı bazı kararlar verebilir veyahut kendin yeni bir eğitime başlayabilirsin. Yakın dostlarınla bir araya gelip eğlenceli vakit geçirmen de mümkün. Bazı Yaylar için çocuk müjdesi, yalnız olan Yaylar için ise yeni karşılaşmalar, tanışmalar, yeni aşklar mümkün. Fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında ikili ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler ve ortaklıklar yer alıyor. Sabah saatlerinde, günlük koşturmacan biraz yoğun olabilir. Günün ikinci yarısında ise ticari işlerin, ticari görüşmelerin sözleşmelerin, anlaşmalarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Girişimler ve başlangıçlar açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle iletişimin, özel hayatın ve evliliğinle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Çocuğunun eğitimiyle alakalı da görüşmeler yapıp kararlar verebilirsin. Aynı zamanda ailenle ya da gayrimenkul konularınla ilgili de sözleşme, anlaşma ve imza gibi konular gündeminde olabilir. Yapacağın görüşmelerden uzlaşma sağlayabilir, atacağın imzalardan fayda görebilirsin. Fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında işin, sağlığın ve sorumlulukların yer alıyor. Günün ikinci yarısında işin ve maddi kazançlarınla veyahut sağlığınla ilgili birtakım girişimlerin, görüşmelerin olabilir. Sorumluluk alıp harekete geçebilirsin. Yeni bir işe başlayabilir, iş görüşmeleri yapabilir ya da maddi gelirlerinle ilgili bir düzenleme kararı alabilirsin. Aynı zamanda ticari işlerinle ya da eğitiminle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Haberler gelebilir ya da kararlar alabilirsin. Kardeşlerinle ve yakın çevrendeki kişilerle görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Sözleşmeler, anlaşmalar, seyahat, ticaret ve eğitim konularında bazı şanslar ve fırsatlar önüne gelebilir. Ticari girişimlerin açısından destekleyici bir gün fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde, ailenle ya da evinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise çocuklarınla alakalı ya da özel hayatınla ilgili birtakım girişimlerin, sorumlulukların olabilir. İş girişimlerin açısından da uygun ve güzel etkiler var. Maddi konularınla, gelirlerinle, kazançlarınla ve ticari işlerinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, sözleşmeler imzalayabilirsin. Para girişlerin ya da yeni kazanç fırsatların olabilir. Çocuklarının ya da yakın çevrendeki kişilerin sağlığıyla ilgili de görüşmeler yapman ve haber alman mümkün. Aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili sorumluluklar alabilir, harekete geçebilirsin fakat görüşmelerini, girişimlerini ve başlangıçlarını 13.30 sonrasına denk getirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın