Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Mart Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Mart Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
25.03.2023 - 19:49

26 Mart Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 26 Mart Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında iletişimin, yakın çevren, sosyal hayatın, eğitimin ve seyahatlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin ya da karamsarlıkların olabilir. Öğle saatlerinde ise kardeşlerinle ya da yakın dostlarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Gün içinde de ailenle ya da gayrimenkul konuları ile ilgili bazı huzursuzlukların, görüşmelerin olabilir. Gün genelinde ise solunum yolları, sindirim sistemi ya da kardeşlerinle ilişkilerinle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın ve maddi konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili bazı kaygıların açığa çıkabilir. Karamsarlıklara kapılman mümkün. Öğle saatlerinde ise parasal konularla ilgili ya da sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Gün içinde de iletişim, eğitim ve kardeşlerinle ilgili huzursuzluklarının olması mümkün. Gün genelinde sakarlıklara, iletişim problemlerine ve sağlığına dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün Ay, burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır fakat sabah saatlerinde sorumlulukların fazla olabilir veyahut karamsarlıklara kapılabilirsin. Öğle saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor. Arkadaşlarınla, arkadaş gruplarınla bir araya gelebilirsin ve sosyal çevrenle ilişkilerin uyumlu olabilir. Gün genelinde de senin ya da bir arkadaşının sağlığı ile ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Arkadaş çevrenle iletişiminde birtakım problemler yaşayabilirsin. Bazı kırgınlıklar söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, psikolojik ya da fiziksel sağlığınla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Karamsarlıkların ya da turizmle, seyahatle, eğitimle alakalı sorumlulukların gündeminde olabilir. Öğle saatlerinde ise işinle, kariyerinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de sağlığınla, solunum yollarınla, sindirim sisteminle ya da yakınlarının, kardeşlerinin, çocuklarının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Sabah saatlerinde birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Enerjinin düşük olması ya da sağlığınla ilgili hassasiyetlerinin olması da mümkün. Öğle saatlerinde ise seyahat edebilir ya da uzak tanıdıklarınla bir araya gelebilirsin. Gün genelinde eğitimle, kardeşlerinle, yakın çevrendeki kişilerle veyahut sosyal çevrenle ilgili birtakım iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sağlığına, özellikle solunum yolu ve sindirim sistemi hassasiyetlerine de dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Sabah saatlerinde ikili ilişkilerin ve evliliğinle ilgili karamsarlıkların olabilir. İşinle ya da evliliğinle alakalı bazı sorumlulukları da yerine getirmen gerekebilir. Öğle saatlerinde ise finansal konularınla ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde, kendi sağlığın ya da kardeşlerinin, çocuklarının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin de olabilir. Finansal konularla ilgili de risk almaman gereken bir gündesin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında seyahat, eğitim, uzaktaki akrabaların ve tanıdıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde eğitim ve yayıncılıkla ilgili sorumlulukların olabilir. Bir tanıdığının sağlığıyla ilgili de bazı haberler alabilirsin. Öğle saatlerinde ise ikili ilişkilerin, görüşmelerin, haberleşmen yoğun olabilir. Yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinin, yakınlarının sağlıklarıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda diğer insanlarla ilişkilerinde iletişim problemleri yaşaman da mümkün. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde partnerinle ilgili kafana bir şey takılabilir. Aynı zamanda çocuğunun sağlığıyla ilgili de bir gündemin olabilir. Öğle saatlerinde ise işinle, finansal konularınla ya da sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de sözleşmelerle, anlaşmalarla ilgili bazı streslerin olabilir ve pürüzler yaşayabilirsin. Solunum yollarına ve sindirim sistemine de dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında ikili ilişkiler, diğer insanlar, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde evinle, ailenle ilgili bir sorumluluğun olabilir. Aile bireylerinle ilişkilerinde mesafeli yaklaşımlar ve pürüzler de söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde ise partnerinle bir araya gelebilir, görüşebilirsin. Aynı zamanda çocuğunun, kardeşlerinin, partnerinin ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Çocuğunun eğitimi ya da partnerinle iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşaman da mümkün. Sağlık ve iletişime dikkat etmek gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında günlük işlerin, sorumlulukların ve sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde, solunum yollarınla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle alakalı da bazı sorumluluklarını ve işlerini halledebilirsin. Öğle saatlerinde ise aile bireyleri ile bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de ailenle iletişiminde bazı pürüzler, stresler yaşayabilirsin ya da kırgınlıkların oluşabilir. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. İnsanlarla ilişkilerinde zorlanabileceğin bir gün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle ilişkinde soğukluk ve mesafe olabilir. Öz değer algını sorgulayabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun sağlığıyla ilgili de bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Öğle saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerle ya da partnerinle bir araya gelebilir ve sosyalleşebilirsin. Gün genelinde de iletişimle, yakın çevrendeki kişilerin sağlığıyla, ulaşımla ya da elektronik eşyalarınla ilgili pürüzler yaşayabilirsin. Solunum yolları hassasiyetlerine de dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde evinle ya da gayrimenkul konularınla ilgili işlerini halledebilirsin. Aile bireylerinle ilgili de sorumluluk alman gerekebilir. Öğle saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı, işin ya da maddi konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de kendi sağlığın, ailenin sağlığı ya da finansal konularınla ilgili bazı pürüzlerle karşılaşabilirsin. Solunum yolları hassasiyetlerine ve harcamalarına da dikkat etmen gereken bir gündesin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın