Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Kasım Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Kasım Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
25.11.2022 - 19:35

26 Kasım Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 26 Kasım Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin ve kariyerin yer alıyor. Gün genelinde parayla ilgili, ilişkilerinle veya ortaklıklarınla ilgili bazı streslerin olabilir. Seyahat ve maddi kaynakların arasında ikilem yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise enerjin biraz düşük gibi görünüyor. Sağlığına ve ufak tefek sakarlıklara dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Bir yandan da kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında seyahat, eğitim, uzaklardaki tanıdıkların, yurtdışı ve hukuksal konular yer alıyor. Gün genelinde ikili ilişkilerinle, sosyal ilişkilerinle ve maddi konularla alakalı bazı streslerin olabilir. Yapmak istediklerin ve sağlığın ya da maddi imkanların arasında ikilem yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise uzaktaki tanıdıklarından haber alabilir, seyahat planları yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında finansal konular, bankalar, krediler, vergiler, ödemeler, alacaklar, miras ve sağlık konuları yer alıyor. Gün genelinde ikili ilişkilerinle, ortaklıklarınla, evliliğinle ilgili geri planda bazı kaygıların ve streslerin olabilir. İlişkin ve sağlığın ya da ilişkin ve korkuların arasında ikilem yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise sağlığına ve sosyal ilişkilerine özen gösterirsen iyi olur. Hem maddi konuların hem de psikolojik veya fiziksel sağlığına ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Diğer insanlar ve onlarla ilişkilerin bugün senin için önem kazanıyor. Gün genelinde sosyal çevren ve arkadaş ilişkilerinle alakalı veya parayla alakalı bazı streslerin olabilir. Ya da günlük işlerin, sorumlulukların ve sosyal hayatın arasında ikilem yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise eşinle ya da partnerinle sosyalleşebilir veya arkadaşlarınla görüşüp iyi vakit geçirebilirsin. Kendi sağlığın ve partnerinin sağlığı konusunda biraz tedbirli olmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında işlerin, sorumlulukların ve sağlığın yer alıyor. Gün genelinde aşk hayatınla ilgili bazı streslerin olabilir. Ya da işin ve ilişkin, eğlence hayatın arasında ikilem yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise kariyerin, işin, iş ortaklıkların ve sağlığın açısından güzel ve destekleyici etkiler var. Aynı zamanda finansal konularla ilgili veya seyahatle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Gün genelinde aile içi ilişkilerin, ailenin gelirleri, uzaklarda yaşayan yakınların ve yurtdışı, seyahat gibi konularla ilgili bazı streslerin olabilir. Seyahate gidip gitmemek konusunda da ikilem yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise çocuğunun eğitimi, çocuğunun bir meselesi ile ilgili haber alabilir ya da partnerinle seyahat planlayabilirsin. Gün içinde çocuğunun sağlığı ve psikolojisi ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında evin, ailen, yaşam alanın ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün genelinde yakın çevrenin, akrabalarının sağlığı veya yakınlarınla para ilişkilerin ile ilgili bazı streslerin olabilir. Yakın çevrenle iletişim konusunda da kafana bir şeyleri takabilirsin veyahut bazı haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise ailenin sağlığıyla, ailenin parasıyla ilgili veyahut gayrimenkul konuları ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, dostların, iletişimin, seyahatlerin, eğitimin ve ticaret konuların yer alıyor. Gün genelinde öz değerini sorgulayabileceğin durumlar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinle, parasal konularla ilgili de bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenle, dostlarınla veya partnerinle görüşmelerin ve konuşmaların artacaktır. Sosyal hayatının hareketlendiği bir zaman dilimi olacaktır. Bazı önemli haberler de alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında maddi konular, kazançların, gelirlerin ve öz değer algın yer alıyor. Gün genelinde ilişkilerinle, finansal konularla ve işinle ilgili bazı streslerin veya huzursuzlukların olabilir. Akşam saatlerinde ise işin, kazançların ve sağlığın ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin de söz konusu olabilir. Bir sağlık gündemin var ise tedaviden sonuç alabilirsin. Aile içi ilişkilerin veya evin ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, Ay bugün burcunda ilerlerken, enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Gün genelinde aşk hayatınla, partnerinle veya çocuğunla alakalı geri planda, iç dünyanda birtakım huzursuzlukların veya streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsin. Yeni karşılaşmalar, tanışmalar için de destekleyici etkilerin var. Sosyal hayatın ve aşk hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için sağlık ve maneviyat konuları ön plana çıkıyor. Biraz içe dönük olabilir, geri plandaki konularınla ilgilenebilirsin. Gün genelinde sosyal ilişkilerin, aile ilişkilerin veya gayrimenkul ile ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. Ailenle ilgili haber alman da mümkün. Akşam saatlerinde ise ev, yuva ve aile konuları ile ilgili destekleyici etkilerin var. Evle ilgili işlerini halledebilirsin. Solunum yollarına ve boğaz bölgesi rahatsızlıklarına dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın yer alıyor. Gün genelinde işin ve ticaretle ilgili bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Ticari işlerinle, eğitim ya da seyahatle ilgili de bazı düşüncelerin, gündemlerin olabilir. Partnerinle ya da yakınlarınla iletişim sıkıntısı, haberleşme ile ilgili de bazı pürüzler  yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor. Görüşmelerin, konuşmaların, aktivitelerin yoğun olabilir. Fazla para harcamamaya dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın