Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Eylül Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Eylül Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
25.09.2022 - 18:06

26 Eylül Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 26 Eylül Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Yeniay gününden merhaba. İlişkiler ve ortaklıklar alanında gerçekleşecek olan Terazi Yeniayı sana yeni kararlar aldırabilir. Bazı Koçlar için yeni iş birlikleri ve yeni ortaklıklar olarak, bazıları için ise yeni birliktelikler olarak yaşanabilir. Aynı zamanda iş ve kariyer açısından da güçlü sosyal bağlar ve ilişkiler kurabileceğin bir gün senin için. Akşam saatleri boyunca ilişkilerle, para ve finans konularıyla ilgili geçmişe yönelik değerlendirmeler yapabilirsin ya da geçmişte birlikte iş yaptığın kişilerle görüşebilirsin. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Yeniay gününden merhaba. İş ve sağlık alanında gerçekleşecek olan Yeniay, işinle ve sorumluluklarınla ilgili sana yeni bir karar aldırabilir. Bazı Boğalar için yeni bir iş başlangıcı olabilir. Bazıları için ise sağlık, beslenme ve yaşam tarzı konusunda yeni karar ve başlangıçlar gibi yansıyabilir. Bazılarının evine ise yeni bir evcil hayvan gelebilir. Bir sağlık gündemin varsa yeni bir tedaviye de başlayabilirsin. Aynı zamanda aşk ilişkileri, çocuğunun eğitimi veya hukuksal konularla alakalı da destekleyici etkiler barındıran bir gündesin. Akşam saatleri ise geçmişteki bir ilişkinden haber alabilir veyahut aşk ve ilişkilerin hakkında biraz kafa yorup bazı değerlendirmeler yapabilirsin. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Yeniay gününden merhaba. Aşk ve çocuk alanında yaşayacağın Terazi Yeniayı, sana ilişkiler ve aşk hayatınla ilgili yeni kararlar aldırabilir. Çocuk sahibi olma kararı da verebilirsin. Bazı İkizler burçları için yeni aşk ilişkileri, bazıları için ise çocuklarıyla ilgili yeni kararlar ve durumlar gündeme gelebilir. Aynı zamanda ailenin gelirleri, miras, nafaka ve ortak paralarla ilgili bazı düşüncelerin, kararların da olabilir. Gayrimenkul yatırımı konusu için de aile bireyleri ile görüşebilir, fikir ve destek alabilirsin. Akşam saatleri ise ailenle, evinle ilgili konulardaki kaygılarınla ilgili değerlendirmeler yapabilirsin. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Yeniay gününden merhaba. Ev, yuva, aile alanında yaşayacağın Terazi Yeniayı sana gayrimenkulle, evle, taşınmayla, ailenle, işle alakalı bir gündem verebilir. Gayrimenkul alım satım, taşınma ve ailenle, evinle ilgili yeni bir karar olarak yaşanabilir. Aynı zamanda yakın dostların, yakın çevrenle güçlü bağlar kurabileceğin bir gün. Eşinle veya partnerinle de önemli görüşmeler yapıp kararlar verebilirsin. Özellikle akşam saatlerinde geçmişteki bir konuyu tekrar masaya yatırabilirsiniz. Eşinden, partnerinden destek göreceğin bir gün. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Yeniay gününden merhaba. Yakın çevren, dostlukların, kardeşlerin, iletişim, ticaret, eğitim ve seyahat alanında yaşayacağın Terazi Yeniayı sana yeni kararlar aldırabilir. Yeni insanlar tanıyabilir, yeni dostluklar kurabilirsin. Çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Bazı Aslanlar için yeni ticari anlaşmalar, bazıları için ise yeni eğitim veya seyahat konuları gündeme gelebilir. Kardeşlerle, akrabalarla ilgili de bir konu söz konusu olabilir. Aynı zamanda iş ve para konusunda da bazı güzel gelişmelerin olabilir bugün. İşten alacağın paralar varsa gelebilir ya da yeni kazanç fırsatların olabilir. Akşam saatleri ise parasal konularla ilgili bazı değerlendirmeler yapabilirsin. Hatta belki güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Yeniay gününden merhaba. Para ve kazançlar alanında yaşayacağın Terazi Yeniayı, sana parasal konularla ilgili yeni kararlar aldırabilir ve yeni başlangıçlar yaptırabilir. Yeni bir işe başlayabilir, yeni bir kazanç veya yatırım fırsatı yakalayabilir ya da krediler, ödemeler ile ilgili yeni çözümler üretebilirsin. Öz değerinle ilgili de bazı sorgulamaların ve yeni fikirlerin olabilir. Aynı zamanda aşk ve ilişkilerin açısından da destekleyici bir gün. Partnerinle güçlü bağlar kurabilir ve ondan destek görebilirsin. Akşam saatleri ise ilişkilerinle ilgili kafanı meşgul eden, kaygı yaratan konuları partnerinle görüşebilirsin. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Yeniay gününden merhaba. Burcunda gerçekleşecek olan Terazi Yeniayı, genel olarak sana yenilik enerjisi ve yenilenme motivasyonu verecektir. Hem kendinle alakalı hem de ilişkilerinle alakalı yeni kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsin. Dış görünüşünde de değişiklikler yapmak isteyebilirsin ama bunun için birkaç gün beklemeni öneririm. Diğer taraftan ailenle aranda para alışverişi olabilir, para desteği gelebilir ya da sen ailene para desteğinde bulunabilirsin. Gayrimenkul ile ilgili bir gündemin de olabilir. Gece saatlerinde ise ilişkiler veya parasal konularla ilgili bazı kaygılarını içinde dert edebilirsin. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Yeniay gününden merhaba. Sağlık ve psikolojik alandan etki alacağın Terazi Yeniayı, iç dünyanda geri planda kalmış bazı konular hakkında yeni kararlar aldırabilir sana. İş ve sağlık konularında da bazı gündemler, yenilikler verebilir. Aynı zamanda sosyal çevren ve yakın çevrenle bağlarını, ilişkilerini güçlendireceğin, belki yeni sosyal bağlantılar kurabileceğin bir gün. Seyahat planları da yapabilirsin. Akşam saatleri ise bir ilişkinle veya bir arkadaşınla, geçmişten bahsedebilirsiniz. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Yeniay gününden merhaba. Arkadaşlıklar ve sosyal çevre alanından yaşayacağın Terazi Yeniayı, arkadaşlarınla, dostlarınla ilgili sana yeni kararlar aldırabilir. Yeni insanlar tanıyabilir ve yeni sosyal çevrelere girebilirsin. Bazı Yaylar için yeni aşklar da gündeme gelebilir. Diğer taraftan iş, kariyer ve finans konuları açısından da destekleyici etkiler barındıran bir gün senin için. Yeni kazanç fırsatların olabilir ve yeni iş girişimlerinde bulunabilirsin. Akşam saatlerinde parasal konularla alakalı biraz kaygıya kapılman da mümkün. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Yeniay gününden merhaba. Kariyer ve iş alanında gerçekleşecek olan Terazi Yeniayı, sana işinle veya evinle ilgili yeni kararlar aldırabilir. Yeni iş girişimlerin veya gayrimenkulle ilgili yeni fikirlerin, kararların söz konusu olabilir. Aynı zamanda uzaklardaki yakınlarına destek olabilir ya da onlardan destek görebilirsin. Yakın akrabalarınla veya eski dostlarınla görüşebilirsin. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenle geçmişteki konuları konuşup değerlendirebilirsiniz. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Yeniay gününden merhaba. Yurtdışı, uzaklar, hukuksal konular, eğitimve seyahat alanında yaşayacağın Terazi Yeniayı ile bir yolculuğa çıkabilir, eğitimle ilgili yeni kararlar alabilir ya da yeni bir başlangıç yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşinle ilgili ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili gündemlerin olabilir bugün, bir haber alabilirsin. Akşam saatlerinde ise bir dostunla, ilişkinle ya da kardeşinle ilgili gizli tuttuğun bazı duygu, düşünce ve kaygılarını kendi içinde değerlendirebilirsin. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Yeniay gününden merhaba. Finans ve sağlık alanından yaşayacağın Terazi Yeniayı, sana bankalar, ödemeler, yatırımlar, miras ve nafaka konuları ile ilgili yeni kararlar aldırabilir. Aileden veya başka yerden alacakların varsa gelebilir. Yeni ödeme yöntemleri bulabilir, belki kredi çekebilirsin. Sağlıkla da ilgili bir konun varsa bir karar ve gelişme söz konusu olabilir. Diğer taraftan sosyal çevre ilişkiler ve evlilik konusunda da destekleyici bir gün olabilir. Sosyal çevrenden güçlü birileriyle tanışıp iş birlikleri, ortaklıklar yapabilirsin. Partnerin, eşin aracılığıyla yeni insanlarla da tanışabilirsin. Akşam saatlerinde ise eşinle veya partnerinle geçmiş konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz. Eski birlikteliğinden haber alabilir ya da görüşebilirsin. Yeniay, yeni ve güzel başlangıçlar getirsin sana. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın