Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 26 Ağustos Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
25.08.2023 - 18:35

26 Ağustos Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 26 Ağustos Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili ufak tefek hassasiyetlerin olabilir ya da enerji düşüklüğü yaşayabilirsin. İşinle ya da evcil hayvanlarınla ilgili birtakım streslerin de olabilir. Günün ikinci yarısında ise, önemli iş görüşmeleri yapabilir, fikrine önem verdiğin kişilerle görüşmeler yapabilirsin.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün güne yoğun rüyalarla başlamış olabilirsin. Günün ilk yarısında sosyal ya da özel ilişkilerinle ilgili duygusal hassasiyetlerin ve kafa karışıklıkların olabilir. Kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin olması mümkün. Aşk hayatınla ilgili kafa karışıklıkları ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı konular da gündemine gelebilir. Günün ikinci yarısında ise seyahat, uzaktaki tanıdıkların ve eğitim konuları senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili bazı gündemlerin olabilir, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün, günün ilk yarısında, eşinle, partnerinle ya da aile bireyleriyle ilişkilerinde kafa karışıklıkları yaşayabilir ya da duygusal hassasiyetler gösterebilirsin. Anlaşmazlıklar ve tepkisel yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında ise, aile büyükleriyle, sağlık ya da finans konularıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün, günün ilk yarısında, sağlığınla ilgili ufak tefek hassasiyetler gündeme gelebilir. Aynı zamanda ticari işlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle iletişimle ilgili birtakım gündemler de olabilir. İletişim problemleri yaşayabilir ya da yakınlarına karşı tepkisel yaklaşımlar sergileyebilirsin. Günün ikinci yarısında ise, eşinle, partnerinle ya da yakın çevrenden önem verdiğin biriyle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugünün ilk yarısında aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili bazı kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar yaşayabilirsin. Çocuklarının sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Partnerinle ilişkide, fevri çıkışlar ve tepkisel yaklaşımlar gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ise, işin, maddi kazançların ya da sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir ve güzel sonuçlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün, günün ilk yarısında, aile bireyleriyle, eşinle, partnerinle ilişkide bazı pürüzler yaşayabilir, tepkisel yaklaşımlar sergileyebilirsin. Hayal kırıklıkları ya da kafa karışıklıkları gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ise, partnerinle bir araya gelebilir veya önem verdiğin kişilerle görüşüp, keyifli vakit geçirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün, günün ilk yarısında ticari işlerinle ilgili, iletişim ve yakın çevrendeki kişilerin sağlığı ile ilgili bazı gündemler olabilir. Kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar yaşayabilirsin. Yakın dostlarınla ilgili, dışa vurmadığın gerginlikler ve tepkisel yaklaşımlar da olabilir. Günün ikinci yarısında ise, aile bireylerinin sağlığıyla ya da gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, bu görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün, günün ilk yarısında, sosyal ve özel ilişkilerinde kendi değerini sorgulayabileceğin durumlar yaşayabilirsin. Duygusal hassasiyetlerin ve tepkisel yaklaşımların olabilir. Aynı zamanda gereksiz harcamalara ve para çıkışlarına da dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise, iletişimin hareketleniyor. Akşam saatlerinde, sosyal çevrenden saygı duyduğun kişilerle bazı görüşmeler yapabilir, haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün, günün ilk yarısında, sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da enerji düşüklüğü yaşayabilirsin. Dalgınlıklara, unutkanlıklara ve kafa karışıklıklarına müsait etkiler var. Aile bireyleriyle ilişkilerinde ufak tefek anlaşmazlıklar ya da işinle ilgili hareketlilikler de gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında ise, maddi konular ve sağlık konuları senin için öne çıkıyor. İş görüşmeleri yapabilir, para girişleri olabilir ya da sağlığınla ilgili konularda fikir alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün, günün ilk yarısında eğitim konuları, sağlık konuları ya da seyahatle ilgili konularda kafa karışıklıkları, kararsızlıklar yaşayabilir ya da yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde duygusal hassasiyetler gösterebilirsin. Sağlığınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise enerjin yükseliyor. Akşam saatlerinde ise, uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla haberleşebilir, bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün, günün ilk yarısında sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin, kendi sağlığın ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili birtakım gündemler olabilir. İletişimin, görüşmelerin çok hareketli olabileceği bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde ise sağlık konuları ya da finans konuları ile ilgili, fikrine önem verdiğin biriyle görüşüp konuşabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün, günün ilk yarısında, ikili ilişkilerle ilgili, sosyal ve özel ilişkilerle ilgili birtakım kafa karışıklıkları, kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşaman mümkün. Günün ikinci yarısında ise, sosyal hayatın ve görüşmelerin, iletişimin hareketleniyor. Akşam saatlerinde ise, sosyal çevrenden, saygı duyduğun kişilerle veya eşinle, partnerinle bir araya gelebilir, sosyalleşebilirsin. Yeni karşılaşmalar yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın