Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 25 Eylül Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 25 Eylül Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
24.09.2022 - 18:37

25 Eylül Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 25 Eylül Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde biraz uyuşuk olabilir, kalkmakta zorlanabilirsin. Yeniay öncesinde Ay kapanma fazında olduğu için henüz önünü göremiyor ve bazı konularda netleşemiyor olabilirsin. Gerek ilişkilerinle alakalı gerekse sağlığın ve para konularıyla alakalı bazı sorgulamaların söz konusu olabilir bu süreçte. Saat 16.00’ya kadar iş ve kariyerinle alakalı güçlü kişilerle bir araya gelebilir, önemli görüşmeler yapabilirsin. Fakat yeni başlangıçlarını ve önemli kararlarını Yeniay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün gündemin aşk hayatın, sağlığın, çocuğun ve belki çocuğunun sağlığı gibi görünüyor. Gün içinde sosyalleşebilir, yeni insanlarla tanışabilir, iletişime geçebilirsin. Uzaklardaki veya yabancı, yurtdışındaki biri ile görüşmelerin ve konuşmaların söz konusu olabilir. Yeniay öncesi, Ay kapanma fazında olduğu için bugün bazı konularda netleşemiyor, önünü göremiyor olabilirsin. Bu süreçte halsiz hissetmen de çok normal. Kafan karışık olabilir çoğu zaman. Kendini zorlama, yarından itibaren önümüzdeki hafta her şey netleşecek. Önemli kararlarını da Yeniay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün gündeminde evin, aile ilişkilerin ve aile bireylerinin sağlığı yer alıyor. Ev içi tadilat, tamirat işlerin de olabilir. Gün içinde aile bireyleriyle bir araya gelebilirsin. Görüşmeler, konuşmalar yapabilirsin. Geçmişte çözülmemiş bazı konular da tekrar konuşulabilir. Aynı zamanda ailenden para yönünden destek görebilirsin. Gerçekleşecek olan Yeniay öncesinde aile üyeleri, çocukların veya aşk hayatınla ilgili bazı belirsizlikler, karmaşalar olabilir. Fakat önümüzdeki günlerde kararların netleşecektir. Keskin ve önemli kararlar almak, yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün yakın çevrenle, dostlarınla, kardeşlerinle ve akrabalarınla görüşmelerinin, iletişiminin yoğun olacağı sosyal bir gün senin için. Öğle saatlerinde eşinden, partnerinden destek görebilir ya da bir haber alabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağına ev, emlak ve aile ile ilgili konuların yerleşiyor. Gerçekleşecek olan Terazi Yeniayı öncesinde biraz kafan karışık olabilir ama önümüzdeki hafta her şey daha belirginleşmeye başlayacaktır. Canını sıkmamaya ve kafanı dağıtmaya çalış. Önemli kararlar ve başlangıçlar için de Yeniay sonrasını değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında para, iş ve sağlık gündemlerin yer alıyor. Öğle saatlerinde patronunla veya işinle ilgili önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsin. İşinden para alabilirsin ya da para ile ilgili görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Aynı zamanda bu günler, senin için öz değerini sorguladığın veya farkına vardığın günler olabilir sevgili Aslan. Gerçekleşecek olan Terazi Yeniayı öncesinde plan ve programların biraz havada kalabilir, belirsizlik ve karmaşa söz konusu olabilir ama önümüzdeki günlerde netleşeceksin ve yeni kararlar ya da başlangıçlar yapabileceksin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kendin ve ikili ilişkilerin yer alıyor. Sosyal olacağın, arkadaşlarınla ve partnerinle görüşeceğin, iletişiminin bol olacağı bir gün seni bekliyor. Yalnız bir Başaksan da sosyal çevrende tanıtacağın biri ile yakınlaşabilirsin. Gün içinde partnerinden veya çocuğundan destek görebilirsin. Akşamüstü ise eski konular gündemine taşınabilir ya da eski sevgilinden haber alabilirsin. Akşam saatlerinde de odağına para, iş ve sağlık konuları yerleşiyor. Önemli başlangıçlarını ve kararlarını Yeniay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlık konuları yer alıyor. Sabah uykudan kalkmakta zorlanabilir, halsiz hissedebilirsin. Gün genelinde para, ilişkiler ve sağlıkla ilgili sorgulamaların olabilir. Biraz kendi halinde kalma ve içe çekilme isteğin olabilir. Sağlık gündemlerin varsa bolca dinlenmeni tavsiye ederim. Gün içinde ailenin desteğini hissetmen de mümkün. Akşam saatleri ise odağın değişiyor, enerjin artıyor. Yeniliklerini, başlangıçlarını ve kararlarını da burcunda gerçekleşecek olan Yeniay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal hayatın, iletişimin, dostların ve aşk hayatın var. Son derece sosyal ve iletişim odaklı olacağın bir gün. Dostlarınla, arkadaşlarınla görüşebilir, geçmişi yad edebilirsiniz veya plan program yapabilirsiniz. Eski bir dostundan veya kardeşinden gün içinde destek görebilirsin. Akşam saatleri ise biraz yorgun hissedebilir, dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsin. İşinle veya sağlığınla ilgili kararlarını da Yeniay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında kariyerin, işin, evin ve ailen var. Genel olarak görüşmelerinin, iletişiminin bol olabileceği bir gün. Ailenle veya iş arkadaşlarınla bir araya gelebilir ve bazı eski konuları yeniden ele alabilirsiniz. Gün içinde para desteği gelebilir, işten alacakların varsa alabilirsin. Akşam saatleri ise odağın değişiyor ve arkadaşların, sosyal çevren, aşk hayatın önem kazanıyor. Başlangıçlarını ve yeni kararlarını da Yeniay sonrasına bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında seyahat, eğitim, yurtdışı ve hukuksal konular yer alıyor. Sabah erken saatlerde biraz kafa karışıklıkları yaşaman mümkün. Gün içinde uzaklardaki dostlarınla, yakınlarınla sosyalleşebilir ve görüşebilirsin. Geçmişten konuşup eski günleri yad edebilir, uzun zamandır görmediğin kişilerle iletişim kurabilirsin. Akşam ise odağın değişiyor ve kariyerin, işinle alakalı konular önem kazanıyor. Yeni bir karar aşamasında olabilirsin fakat yenilik ve başlangıçlarını Yeniay sonrasına bırakmanı öneriyorum. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında sağlık, finansal konular, ortak paralar, sosyal ve özel ilişkilerle alakalı gizli gündemlerin, içinde sakladığın durumlar yer alıyor olabilir. Birileri ile gizli saklı buluşup görüşebilir ya da dostlarınla bazı sırlar paylaşabilirsin. Sosyal ilişkilerin ve özel ilişkilerinle alakalı içinde tuttuğun sorgulamaların gün yüzüne çıkabilir. Aynı zamanda bir yakınının veya kardeşinin sağlığı da gündem olabilir. Yurtdışı veya seyahat ile ilgili yeni karar ve başlangıçlarını Yeniay sonrasına, önümüzdeki günlere bırakmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında eşin, partnerin, ikili ilişkilerin ve ortaklıkların yer alıyor. Eşinle, partnerinle sosyalleşebilir, dostlarımla bir araya gelip keyifli aktiviteler yapabilirsiniz. Yalnız bir Balıksan, sosyal çevrenden biri ile güçlü bir bağ kurabilir yakınlaşabilirsin. Ya da sosyal çevrenden güçlü biriyle ortaklık ve sözleşme ile ilgili görüşmelerin, konuşmaların olabilir. Fakat yeni karar ve başlangıçlarını Yeniay sonrasına bırakmanı öneririm. Aynı zamanda, gün içinde eski bir ilişkinden de haber alman mümkün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deli Cavus

Biz ikizler kralızz