Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 24 Mayıs Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 24 Mayıs Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
23.05.2023 - 18:17

24 Mayıs Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 24 Mayıs Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, öğle saatlerinde evinle ve ailenle ilgilenebilirsin. Gayrimenkul konuları ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de partnerinle ya da çocuklarınla ilişkinde anlaşmazlıklar ve gerginlikler yaşanabilir. Gün genelinde ise yakın çevrendeki kişilerle ve partnerinle haberleşmen, iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, öğle saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla, dostlarınla, akrabalarınla iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Dostlarından yardım ve destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve evin, ailen, gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de aile içinde gerginliklere müsait etkilerin var. Gün genelinde ise ailenle, sağlık konularınla ilgili ya da parasal konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, öğle saatlerinde işin, kazançların ve sağlığın ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın, para girişlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve yakın çevre ilişkilerin, iletişimin, haberleşmelerin senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de yakın çevrendeki kişilerle iletişim trafiğin yoğun ve hareketli olabilir. Gün genelinde ise ticaret, eğitim, iletişim, ulaşım ve akrabalarınla, yakınlarınla ilişkilerinle ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, öğle saatlerinde yayıncılıkla, eğitimle, seyahatle ya da uzaktaki tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve maddi konuların, gelirlerin, kazançların ve sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de sağlığınla ilgili hassasiyetlerin ve parasal hareketliliklerin olabilir. Gün genelinde, finansal konularla ilgili ya da sağlık konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Öğle saatlerinde de finansal konularla, psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin ve güzel gelişmelerin olabilir. İçsel olarak iyi hissedebileceğin bir zaman dilimi söz konusu olacaktır. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve kendi ihtiyaçların, dış görünüşün senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de fiziksel enerjin yüksek olacaktır. Gün genelinde ise sosyal ilişkilerin, çevrendeki kişilerle iletişimin aktif ve yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, öğle saatlerinde sosyal, ticari ve özel görüşmelerin yoğun olabilir. Yapacağın görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Eşinle, partnerinle duygusal ilişkiler içinde olabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sağlık konuların, iç dünyan, geri plandaki konuların senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de içsel gerginliklerin, sorgulamaların ya da sağlığınla ilgili hassasiyetlerin söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, öğle saatlerinde işin ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş görüşmelerin için uygun bir zaman dilimi söz konusu. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sosyal hayatın, sosyal çevren, ilişkilerin, görüşmelerin senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de sosyal hayatın hareketlenebilir fakat çevrendeki kişilerle ilişkilerinde gerginliklere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, öğle saatlerinde aşk hayatında, partnerinle ilişkinde ya da çocuklarınla ilişkinde iyimser ve hayalperest yaklaşımlar içinde olabilirsin. Partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, kariyerin, toplum önündeki görünürlüğün senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de enerjin artabilir fakat sakarlıklara, aceleciliğe, telaşa ve gerginliklere dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, öğle saatlerinde ailenle ilişkilerin, gayrimenkul konuların ve paylaşımlı paralarınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Daha yardımsever, iyimser hissedebileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve seyahatle ilgili konular, yurt dışı bağlantılı işler, uzakta yaşayan tanıdıklar, uzun zamandır görüşmediğin kişiler, hukuki konular ve eğitim hayatın senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de seyahatle ya da uzaktaki bazı tanıdıklarınla ilgili streslerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, öğle saatlerinde ticari görüşmeler, yakın çevrendeki kişiler, partnerinle iletişimin ve anlaşmaların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yakınlarından yardım ve destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve finansal konuların, sağlık durumların senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin ya da para çıkışların olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, öğle saatlerinde işin, maddi kazançların ve sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de ilişkilerinde gerginliklere ve sakarlıklara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, öğle saatlerinde aşk hayatında, partnerinle ilişkinde iyimser ve hayalperest yaklaşımlar içinde olabilirsin. Partnerine yardım ve destek verebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, sağlığın, sorumlulukların ve evcil hayvanların senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde de sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin, aceleci ve telaşlı tavırların ya da ufak tefek gerginliklerin olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın