Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 24 Eylül Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 24 Eylül Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
23.09.2022 - 18:31

24 Eylül Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 24 Eylül Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için ikili ilişkilerin, birlikteliklerin, ortaklıkların ve evliliğin açısından biraz kafanın karışık olabileceği bir gün. Netleştirmekte zorlanabileceğin durumlara, yanılgılara ve hayal kırıklıklarına açık etkiler mevcut. Fakat diğer taraftan da maddi açıdan ve öz değerini fark etmen açısından güzel etkiler altında olacaksın. Öğle saatleri ve sonrasında para girişlerin olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınla ilgili güzel gelişmelerin olabilir. Akşam ve devamında ise sosyal ilişkilerin, iletişimin hareketlenebilir fakat ufak tefek fikir ayrıklıklarına ve atışmalara dikkat et derim. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, aşk ilişkilerin ve çocuklarınla olan ilişkilerin önem kazanıyor. Gün genelinde sürpriz tanışmalar, sosyalleşme fırsatları, sanatsal aktiviteler ve eğlence hayatı açısından destekleyici etkiler söz konusu. Aşk ilişkileri ve sosyal ilişkiler açısından ise yanılgılar, kafa karışıklıkları, netleşememe ve hayal kırıklıkları yaşaman mümkün. Fakat canını sıkma, Terazi Yeniayı sonrası netleşmeler başlayacaktır. Akşam saatleri masrafların artabilir, gereksiz harcamalara dikkat et. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, gün genelinde iş ilişkileri, kariyer, aile içi ilişkiler ve gayrimenkul konuları açısından netleşmeyen durumlar, belirsizlikler olabilir. Yanılgılara, kafa karışıklıklarına dikkat etmen gereken bir gün. Terazi Yeniayı’na kadar keskin kararlardan kaçınmanı öneririm. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığıyla ilgili olumlu gündemlerin, iyileşmelerin olabilir. Akşam saatleri boyunca ev halkıyla çatışmalara, agresif, fevri çıkışlara dikkat edersen iyi olur. Enerjini fiziksel harekete ve spora yöneltmen sana iyi gelecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, gün genelinde yakın çevren, dostların, kardeşlerinle ilişkilerinde bazı yanılgılar, hayal kırıklıkları, kafa karışıklıkları ve belirsizlikler olabilir. Seyahat gündemlerin varsa onunla da ilgili netleşmeyen durumların olabilir. İletişimde zorlanabileceğin bir gün diyebilirim. Akşam saatleri ise sürpriz buluşmalar, ani kararlarla sosyalleşmeler mümkün görünüyor. Sürpriz tanışmalara da müsait bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde de dedikodudan uzak durmanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, gün genelinde parasal konularla ilgili bazı belirsizlikler, kayıplar, kandırılmalar, dolandırılmalarla karşı karşıya kalabilirsin. Bu riskin farkında olup bilinçli davranmalısın. Aynı zamanda ilişkilerinde krizler yaşaman, negatif enerjiye  çekilmen de mümkün. Sağlığına. sindirim sistemine, alerjilerine ve zehirlenmelere de dikkat edersen iyi olur. Sağlık, para ve öz değer alanın biraz karışık bugün ama iyi yönetirsen sorun yaşamazsın. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla biraz dedikodu yapabilir, yeni kişilerle tanışabilir, biraz da laf dalaşı yaşayabilirsin. Sosyal hayatın için fazla para harcama eğilimin de olabilir, dikkat et. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, gün genelinde evliliğinde, birlikteliğinde, ilişkilerinde kafa karışıklığı ve belirsizlikler yaşaman mümkün. Yanılgı etkisi hakim diyebilirim kısaca. Bir şeyleri oldurmaya çalışmak, keskin kararlar almak, aradığın cevapları bulmak için uygun bir gün değil. Hayal kırıklığı yaşamamak için bugün herkese çok güvenme derim. Öğle saatlerinde ise eğitim, seyahat, hukuksal konular, ticaret ve yurtdışı ile ilgili güzel gelişmelerin olabilir. Akşam saatlerinde de bu konularla ilgili sürpriz gelişmelerin, ani kararların olabilir. Ani seyahat kararı alabilirsin. Akşam saatleri boyunca sakarlıklara ve ufak tefek gerginliklere dikkat. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün sağlığına, beslenmene, yediğine içtiğine ve sindirim sistemine dikkat etmen gereken bir gün. Günü biraz daha sakin ve stabil geçirmen iyi olabilir. Maneviyatının, rüyalarının da artabileceği bir gün gibi görünüyor. İşle ilgili bazı karışıklıklar yaşayabilirsin. Aynı zamanda sosyal çevrenden kaynaklı arkandan dönen gizli işler, entrikalar da ortaya çıkabilir. Bir yandan da finansal konularla ilgili şanslı etkilerin var. Alacakların varsa da bugün gelebilir. Sürpriz paralara açık ol bugün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, gün genelinde senin için hem sosyal hem de özel ilişkiler açısından karışık etkiler var. Bir taraftan aşk ve özel ilişkilerde karmaşa, kafa karışıklıkları, hayal kırıklığı etkisi varken diğer taraftan da yeni tanışmalar, sosyal çevrenden biri ile sürpriz iş birliktelikleri ve ilişki başlangıçları da verebilir. Bugünün konusu senin için ilişkiler ve sanatsal aktiviteler olacak. Kafa karışıklıklarını yaratıcılığınla ve sanatsal aktivitelerle dağıtabilirsin. Sosyal hayat için harcamalarında bütçeni aşmamaya dikkat etmelisin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün genelinde iş ilişkileri, aile içi ilişkiler ve gayrimenkul konuları açısından bazı belirsizlikler, karışıklıklar yaşaman mümkün. Genel olarak ilişki konuları bugün senin için karmaşık olabilir. Yanılgılara, hayal kırıklıklarına açık bir gün. Aile bireylerinin sağlık gündemleri olabilir. Bir taraftan iş ve sağlık konusunda destekleyici etkiler altındasın. Akşam saatleri boyunca partnerinle biraz gerilim yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün gündeminde seyahat konuları, uzaklardaki yakınlarınla ilişkilerin ve iletişim yer alıyor. Biraz kafa karışıklıkları ve dalgınlıklar yaşayabileceğin bir gün. Yakın çevrenle ilişkilerinde, sosyal ilişkilerinde ve seyahat planlarında bazı karmaşalar, bulanıklıklar yaşanabilir. Bir taraftan da çocuğunun eğitimi ile ilgili güzel, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda uzaklardaki biriyle aşk ilişkisi de gündemine gelebilir. Akşam saatleri boyunca sakarlıklara dikkat et. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün genelinde hem psikolojik ve fiziksel sağlığına hem de para alışverişlerine dikkat etmen gereken bir gün. İlişkilerinde krizler veya karmaşık durumlar, belirsizlikler yaşaman mümkün. Yediklerine, içtiklerine de dikkat etmen iyi olur senin için. Bir taraftan da evinle, ailenle ilgili ve gayrimenkul konularıyla alakalı sürpriz, güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Akşam saatleri boyunca partnerinle veya çocuğunla laf dalaşlarına girmemeye çalış. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugünün senin için konusu, ikili ilişkiler ve ortaklıklar. Evliliğinde, birlikteliğinde, ortaklıklarında bazı karmaşalar, kaos, belirsizlik, kafa karışıklığı ve netleşmeyen durumlar olabilir. Hayal kırıklıklarına ve yanılgılara müsait etkiler var. Keskin kararlar vermemeni ve beklemede kalmanı öneririm. Bir taraftan da iletişim, seyahat ve ticaret konularında şanslı etkiler de devrede olacak. Eşinle, partnerinle ani seyahat kararı verebilirsin ya da güzel ticari sözleşmelere imza atabilirsin. Akşam saatleri aile içinde ufak tartışmalara ve ev içinde minik sakarlıklara dikkat. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın