Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 23 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 23 Ağustos Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
22.08.2023 - 18:13

23 Ağustos Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 23 Ağustos Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde partnerinle ya da çocuklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Harcamaların, para çıkışların da odağına taşınabilir. Gün genelinde, kendi sağlığınla ya da yakınlarının ve belki de evcil hayvanlarının sağlığıyla ilgili hassasiyetler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise sürpriz gelişmeler, şaşırtıcı durumlar ve beklenmedik para çıkışları olabilir. Bugün, Merkür'ün durağan olması sebebiyle ticari işlerinde bazı gecikmeler ve iletişim problemleri yaşaman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde partnerinle ya da ailenle ilgili birtakım gündemler, görüşmeler ve belki huzursuzluklar söz konusu olabilir. Gün genelinde de aşk hayatınla, partnerinle ya da çocuklarınla ilişkide hayal kırıklıkları gündemine gelebilir. Partnerinin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde de partnerinden haber alabilir veya yakın dostlarınla bir araya gelebilirsin. İkili ilişkilerinle, özel hayatınla ilgili şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün, Merkür'ün durağan olması sebebiyle, çocuklarınla ya da partnerinle iletişiminde gecikmeler ve yanlış anlaşılmalar yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde yakın çevrenden kişilerle, dostlarınla görüşebilir ve haberleşebilirsin. Yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Kendi sağlığınla ilgili de görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde de aile bireyleriyle ilişkilerinde duygusal hassasiyetler ve bazı karmaşalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise ailenle haberleşebilir, onlardan sürpriz haberler alabilirsin. Bugün, Merkür'ün durağan pozisyonda olması sebebiyle, aile bireyleriyle ilişkilerinde iletişim problemleri ya da yanlış anlaşılmalar yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde aşk hayatınla ya da maddi konularınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. İlişkinde kendi değerini sorgulayabilirsin. Gün genelinde de iletişim, ulaşım ve ticari işlerle ilgili bir miktar kaotik etkilerin var. Yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde hayal kırıklıkları yaşaman da mümkün. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınla ya da partnerinle ilişkinde şaşırtıcı gelişmelerin olabilir. Bugün, Merkür'ün durağan olması sebebiyle iletişim ve ulaşım problemleri yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde aile içi ilişkilerle ilgili, partnerinle ya da aile büyükleriyle olan ilişkilerinle ilgili birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Gün genelinde de finansal konularla ilgili hayalperest yaklaşımların ya da sağlık konularıyla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Eylemlerinde daha gerçekçi adımlar atmaya ve sağlığına dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise ailenle, evinle ve gayrimenkul konularıyla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir, şaşırabilirsin. Yakın dostlarından şaşırtıcı haberler de alman mümkün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde yakın dostlarınla ya da özel ilişkilerinle ilgili birtakım gündemler, geri planda konuşmalar ya da sorgulamalar olabilir. Gün genelinde de partnerinle ya da diğer insanlarla ilişkilerinde gerçekçi yaklaşmanda fayda var. Aksi takdirde hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Aynı zamanda sağlığın, yediklerin ve içtiklerin konusunda da bugün temkinli olursan iyi olur. Akşam saatlerinde ise yakın dostlarından şaşırtıcı bir haber alabilirsin. Bugün, Merkür'ün durağan pozisyonda olması sebebiyle iletişim, ulaşım, eğitim ve ticaret konularında aksaklıklar yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde sosyal ya da özel ilişkilerinle, öz değer algınla veya maddi konularınla ilgili birtakım gündemlerin ve kafana taktığın konular olabilir. Gün genelinde de psikolojik ya da fiziksel sağlığınla, evcil hayvanlarınla, onların sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin ya da hassasiyetlerin olabilir. İhmalkar davranıp geçiştirmemeni öneririm. Akşam saatlerinde ise maddi konularla, kendi sağlığınla ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilir, haberler alabilirsin. Bugün, Merkür'ün durağan pozisyonda olması sebebiyle kendi sağlığınla, yakınlarının sağlığıyla, yakın çevrenle, dostlarınla ilişkilerinle ilgili bazı konuları tekrar gözden geçirmen gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde ikili ve sosyal ilişkilerinle ilgili ya da partnerinle ilgili birtakım gündemler ve huzursuzluklar olabilir. Gün genelinde sosyal ya da özel ilişkilerinde hayal kırıklıklarına müsait etkiler var. İlişkilerine daha gerçekçi yaklaşmanı öneririm. Çocuğunun sağlığı ile ilgili de hassasiyetler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise yakın dostlarınla bir araya gelebilir, onlardan şaşırtıcı haberler alabilirsin. Bugün, Merkür'ün durağan pozisyonda olması sebebiyle, sosyal çevrendeki kişilerle iletişiminde ve ticari görüşmelerinde ufak tefek aksaklıklar söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde kendi sağlığın, yakınlarının sağlığı ve uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemler ve görüşmeler olabilir. İlişkilerinle ilgili kendi içinde yüzleşmeler, sorgulamalar da yaşayabilirsin. Gün genelinde aile bireyleriyle, evinle ya da kariyerinle alakalı harekete geçmek istediğin konularda yanılgılara düşmen, kararsızlık yaşaman da mümkün. Enerjin bir miktar düşük olabilir. Akşam saatlerinde ise yakınlarınla gizli saklı konuşmalar yapabilir, şaşırtıcı haberler alabilirsin. Bugün, Merkür'ün durağan pozisyonda olması sebebiyle, iletişimle ve ticari işlerinle ilgili bazı aksaklıklar da gündemine oturabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde özel ve sosyal ilişkilerinle, yakınlarının sağlığıyla ya da finansal konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde seyahatle, ticari işlerinle ve eğitim konularınla ilgili yapacağın girişimlerde kararsızlıkların, kafa karışıklıkların olabilir. Akşam saatlerinde ise sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir, plan ve programlarında ani değişimler olabilir ya da sosyal çevrenden şaşırtıcı haberler alabilirsin. Bugün, Merkür'ün durağan pozisyonda olması sebebiyle hukuki işlerinde, eğitimle ve seyahatle ilgili konularda ufak tefek aksaklıklar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde partnerinle, özel hayatınla ve ailenle ilgili birtakım gündemler, stresler ve görüşmeler olabilir. Gün genelinde finansal konularla veya sağlığınla ilgili de bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle ve maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilir, şaşırtıcı haberler alabilirsin. Evinle ilgili de ani değişimler söz konusu olabilir. Bugün, Merkür'ün durağan pozisyonda olması sebebiyle, maddi konularla ilgili işlerinde aksaklıklar yaşaman mümkün. Şifrelerine dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde uzak tanıdıklarınla ya da uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla haberleşebilir, görüşebilirsin. Sosyal ve özel ilişkilerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Gün genelinde de partnerinle ilişkinde kararsızlık ve yönsüzlük hissedebilirsin. Ne yapacağını bilememe durumu yaşaman mümkün. Aynı zamanda sağlığına da dikkat etmeni öneririm. Akşam saatlerinde ise şaşırtıcı gelişmeler, planlarda değişiklikler olabilir ya da ani programlar yapabilirsin. Bugün, Merkür'ün durağan pozisyonda olması sebebiyle partnerinle ilişkinde yanlış anlaşılmalar, anlaşmazlıklar ve iletişim problemleri yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın