Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Mayıs Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Mayıs Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Didem
21.05.2022 - 18:56 Son Güncelleme: 21.05.2022 - 19:03

22 Mayıs Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 22 Mayıs Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç, Bugün hali hazırda beklettiğin işleri tamamlamalı kendine yeni işler çıkartmamalısın. Pazar gününde kendi içine çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsin. Bugün kendine zaman ayırman ve hobilerinle ilgilenmen çok daha iyi olacak. Haftaya daha rahatlamış bir şekilde gireceksin. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, haftanın son gününde kendini sosyalleşmeye adayacak, sevdiklerinle vakit geçirmek isteyeceksin. Maddi kayıplara dikkat. Yatırım yapmak için uygun bir gün veya dönem değil. Yeni haftaya bomba gibi gireceksin. Yarın tekrar görüşelim, öpüyorum.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, bugün duygularını yanlış ifade edebilir veya çevrendeki insanlarla iletişim problemleri yaşayabilirsin. Bugün yeni haftanın planlarını yapmak ve kişisel planlarınla ilgilenmek, kendinle yalnız kalman çok daha iyi olacak. Haftanın ilk günü tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç, bugün hafta içinde halledemediğin işlerini halledebilirsin. Seyahat konularına dikkat etmelisin. Planların iptal olabilir. Yeni haftanın planlarını yapmaya vakit ayırmalısın. İkili ilişkilerin veya ailen arasında iletişim problemi yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Dikkatli ol. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan, bugün ödemeler ve borç konularına dikkat sıkıntılar yaşanabilir. Bunun dışında hafta sonunda kişisel bakımlarına ayırıp, kendinle zaman geçirme isteği içinde olacaksın. Bence de yeni haftaya yorgunluğunu atmış bir şekilde girmek verimli çalışmana da yardımcı olacak. Kendine çok iyi bak, yarın görüşelim öpüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak... Bugün hayatındaki kişiyle beraber olmak ve onunla zaman geçirme isteği taşıyacaksın. Ufak tefek anlaşılmalar kaynaklı problemler meydana gelebilir ancak aşılamayacak şeyler değil. Günün ilerleyen vakitlerinde tertipli çalışmayı sevdiğin için yeni haftanın planını yapacaksın. Sağlıcakla kal. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Merhaba sevgili Terazi, haftanın son gününde tekrar birlikte olmaktan çok mutluyum. Bugün iletişim problemleri yaşanabilir. Ağzından çıkan sözlere çok dikkat et. Sağlığına çok dikkat et. Yeni haftaya girerken hafta planını yapmayı unutma, bu seni stresten kurtaracak. Yarın görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Selam sevgili Akrep, bugün aile etkinliğine katılabilir veya sevdiğin kişiler ile bir araya gelebilir ve bazı konularda onların fikrini almak isteyebilirsin. Yeni haftada borçlanmamaya dikkat et ve gereksiz harcamalardan mümkün olduğunca uzak dur. Maddi kaynaklarda kayıp yaşanabilir.  Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay,  Aceleci davranmaktan ve gereksiz harcamalardan bugün uzak dur. Maddi kaynaklarda kayıplar yaşanabilir aman dikkat! Bugün ailenle ve evinde vakit geçirmek sana iyi gelecek. Hafta başlangıcı için enerji depolamana yardımcı olacak. Yarın tekrar görüşelim. Öptüm

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Hoş geldin sevgili Oğlak, bugün duygusal olarak zorlandığın bir gün olabilir. İkili ilişkilerinde yanlış anlaşılma kaynaklı problemler yaşanabilir. Bugün daha çok evinle ve ailenle ilgilenebilir varsa kardeşin ile vakit geçirebilirsin. Haftaya dinlenerek girmen verimli çalışman açısından sana çok iyi gelecek. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova. Yarım bıraktığın işleri tamamlayıp yeni haftanı planlamak için harika bir gün. Bugün geçmişe dair çözülemeyen problemleri çözmek için ise ideal. Finansal bir plan yapmakta gereksiz harcamaların önüne geçmeyi sağlayacak. Yarın görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selam sevgili Balık, bugün kendini çok iyi hissedeceksin. Modun ise yüksek olacak. Yeni haftanın planını yapmak hafta içi strese girmeni engelleyecek. Sağlığına bu aralar çok dikkat etmelisin. Yarın görüşene kadar, kendine çok iyi bak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın