Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Haziran Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Haziran Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Didem
21.06.2022 - 18:54

22 Haziran Çarşamba günü burçları neler bekliyor? Peki, günlük burç yorumuna göre 22 Haziran Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç, bugün başarılarının en ön plana çıktığı, ortamın göz bebeği olacağın bir günündesin. Günün şans dolu geçecek. İlerleyen vakitlerde ise varsa çocuğun ile veya sevdiklerin ile keyifli zamanlar geçireceksin. Yeni bir kursa başlama kararı alabilir, hobini daha profesyonelce yapma isteği içine girebilirsin. Ani harcamalar yapma potansiyelin çok yüksek para harcarken dikkatli ol. Yarın tekrar görüşürüz, kendine iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, bugün iş ve kariyer hayatına sakin bir şekilde başlayacak, zorluk çekmeyeceksin. Günün ilerleyen saatlerinde kendini aile içinde çıkan ani tartışmaların içinde bulabilirsin. Ara bulmakta zorlanıyorsan en iyisi olaylara hiç müdahale etmemek. Tüm bu kalabalıklar içinde kendini yorgun hissedebilirsin. Ortamdan uzaklaşmaya çalış. Yarın görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, duygusal olarak kendini iyi hissediyorsun. Başkalarının hayatına değil, kendi hayatına odaklı yaşaman ve hedeflerin için çalışman çok güzel. Bugün işinle ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsin. İş veya gezi amaçlı yapacağın bir seyahat daha ileri bir tarihe ertelenebilir. Yakın çevrenden ya da sevdiğin bir dostundan tatsız bir haber alabilirsin. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç, gün içinde özel hayatında yaşayacağın ufak bir neden dolayısıyla bir iş seyahatini veya özel bir seyahat planında değişikler yapabilirsin. Şu sıralar maddiyat konularına dikkat etmeli, ani harcamalar yapmaktan kaçınmalısın. İş veya akademik hayatında yoğun günler seni bekliyor. Düzenli olmanda ve işlerini zamanında bitirmende fayda var. Sorumluluklarını ertelemek seni zora sokabilir. Yarın tekrar görüşene dek kendine iyi bak.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Selam sevgili Aslan, iş arkadaşlarınla ufak tartışmalar ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bugün fevri davranışlardan ve acele kararlar vermekten kaçınmalısın. Gün içinde ruh halinde dengesizlikler yaşayabilirsin. Karşılaşacağın sorunlarda mantığını ön planda tutarak karar vermelisin. Aşırı bunaldığını hissedersen kısa molalar vermeyi unutma. Yarın görüşürüz, kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak, bugün ilişkinde yaşanılacak sorunlara daha ılımlı ve sabırlı yaklaşmalısın. Kavga etmekten çok orta yolu bulmaya çalış. Fevri ve aceleci davranırsan ilişkine zarar verebilirsin. Günün genel duruma baktığımızda bu sorunlar dışında  sakin bir gün geçireceksin. Eğitimine odaklı kararlar verecek, geleceğe yönelik planlar yapacaksın. Yarın tekrar görüşelim, kendine iyi bak.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi, arkadaşlarınla birden fazla etkinliğe, plana katılmak istiyorsun. Sana boşuna sosyal kelebek demiyoruz öyle değil mi? Tüm bu eğlencelere katılmak güzel fakat harcamalarına dikkat etmelisin. Haftanın ilk günü kendi hayatınla ilgili yeni başlangıçlar yapma planları içinde olacaksın. Bu bir ilişki de olabilir yeni bir iş de olabilir. Yarına tekrar buluşalım, kendine çok iyi bak, sağlığına dikkat et.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Selamlar sevgili Akrep, bugün kalabalık bir çevreden çok yalnız başına kalmak ve düşünmek istiyorsun. Ne yapmak istediğinle ilgili bu aralar kararsızlıklar yaşıyorsun. Ruh halinde dengesizlikler yaşanabilir. Bu yüzden sana söylenilenleri yanlış anlayabilir, ters tepkiler verebilirsin. Gerginlikten kurtulmak için meditasyon yapabilirsin. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, Nasılsın? Bugün hayatınla ilgili yaptığın seçimler ve aldığın kararları bir kez daha masaya yatıracak ve tekrar gözden geçireceksin. Yeni başlangıçlar yapma konusunda oldukça cesaretli davranıyorsun. Bu özelliğin ve mantıklı kararlar alışın ile çevrene ilham veriyorsun. Bugün hukuksal bir konuyla ilgili araştırma yapabilir ya da bir arkadaşına danışabilirsin. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak, bugün gelir giderlerin ile ilgili planlamalar yapabilirsin. Partnerinle uzun zamandır konuştuğunuz ve yapmak istediğiniz bir planı bugün uygulayabilir ya da gününü kesinleştirebilirsiniz. Bunaldığında ve mutsuz olduğunda sevdiğin kişinin varlığı seni dertlerinden uzaklaştırıyor. Onun desteğini bu dönem daha fazla hissedeceksin. Şu sıralar sağlığına daha fazla özen göstermeli, bir şikayetin varsa doktordan randevu almalısın. Unutma sağlık ertelemeye gelmez. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova, aile içinde ya da kardeşinle ufak bir tartışma yaşayabilirsin. İş hayatında eni bir iş birliği ya da ortaklıklar gündeminde olabilir. Duygusal olarak zor bir gün geçirsen de profesyonelce davranacak ve bu durumun işini etkilemesine izin vermeyeceksin. Mantıklı adımlar atacaksın. Yarın tekrar buluşana dek kendine çok iyi bak, sağlığına dikkat et.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selamlar sevgili balık, iş hayatında veya eğitimle ilgili birkaç sıkıntı gündeminde olabilir. Bugün iletişim sorunları yaşayabilir ya da kendini farklı ifade edebilirsin. Fazla iyi niyetli davranman sorun yaşamana neden olabilir. Bu yüzden insanlara yardımcı olurken kendini de düşün ve duygularınla beraber mantığını da kullan. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın