Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 22 Ağustos Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
21.08.2023 - 18:12

22 Ağustos Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 22 Ağustos Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında finansal konular ve sağlık konuları yer alacak. Günün ilk yarısında, sağlığınla ya da finansal konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bazı görüşmeler yapabilir, güzel sonuçlar alabilirsin. Fakat partnerinle ilişkide fikir ayrılıkları ve uyumsuzluk yaşaman mümkün. Gün genelinde, çocuklarınla ve partnerinle ilişkine dair yoğun gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odaklandığın konular arasında ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, eşin, partnerin ve diğer insanlar yer alıyor. Günün ilk yarısında, sosyal çevrenden saygı duyduğun kişilerle, aile büyükleriyle bir araya gelebilir veya haberleşebilirsin. İş görüşmeleri yapman da mümkün. Gün boyunca, aile üyeleriyle görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odak noktan iş, günlük işler, sağlık ve evcil hayvanlar olacak. Günün ilk yarısında iş, kariyer ve sağlıkla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Birtakım görüşmeler yapabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Gün boyunca kardeşlerinle, yakın dostlarınla ya da ticari ortaklarınla görüşmelerin yoğun olabilir. Yakınlarının sağlığıyla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odak noktan aşk hayatın ve çocuklar olacak. Günün ilk yarısında, aşk hayatın, çocuklar ve hobiler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Uzun zamandır görüşmediğin, uzakta yaşayan, senden yaşça büyük kişilerden haber alabilir, görüşme yapabilirsin. Yeni karşılaşmalar açısından da şanslı bir zaman dilimi olacak. Gün boyunca, sosyal ilişkilerin, özel ilişkilerin ve maddi konularla ilgili yapacağın görüşmeler yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında ev, aile ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Günün ilk yarısında, aile üyelerinin sağlığı, eşin, ailenin parası ve gayrimenkul yatırımları açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Aile büyükleriyle finansal ya da sağlık konuları ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün boyunca, hem sosyal hem de özel ilişkilerinle ilgili yoğun gündemler ve görüşmeler olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kardeşlerin, akrabaların, dostların ve yakın çevrenle iletişim, ticari işler, seyahat ve eğitim konuları yer alıyor. Günün ilk yarısında, yakın dostlarınla, aile büyükleriyle, kardeşlerinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Ticari görüşmeler yapman ve güzel sonuçlar alman da mümkün. Gün genelinde, uzaktaki bazı arkadaşların ya da özel ilişkilerinle ilgili geri planda birtakım konuşmalar gündeme gelebilir. Gizli saklı ilişkiler de gündeme gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında maddi konular, gelirler, kazançlar, sağlık ve öz değer algın yer alıyor. Günün ilk yarısında, sağlığınla, işin ve maddi kazançlarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde, sosyal hayatın, arkadaşlarınla ya da özel görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Gereksiz harcamalara da dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında dış görünüşün, beden sağlığın ve kişisel ihtiyaçların yer alıyor. Günün ilk yarısında, aşk hayatınla ve çocuklarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle ilişkini sağlamlaştırabileceğin veya senden yaşça büyük kişilerle bir araya gelip, keyifli vakit geçirebileceğin etkiler var. Gün genelinde, sosyal hayatın, görüşmelerin ve özel hayatınla ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odaklandığın konular arasında psikolojik ve fiziksel sağlık, iç dünyan ve gizli saklı meseleler yer alıyor. Günün ilk yarısında, aile bireylerinin sağlığı, aile büyükleriyle ilişkiler ya da gayrimenkul konuları ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sağlığınla ilgili yapacağın görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Gün boyunca, uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla görüşebilir ya da seyahatlerle yeni insanlar tanıyabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odak noktan sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların, ilişkilerin ve görüşmeler olacak. Günün ilk yarısında, yakın çevrendeki kişilerle, akrabalarınla, dostlarınla, aile içinde yaşça büyük kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Ticari görüşmeler, sözleşmeler, anlaşmalar açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Gün boyunca, finansal konularla ilgili, nafaka konuları ya da çocuğunun masrafları ile ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Aşk hayatınla ilgili de kafana takılan bazı konular olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında iş, kariyer ve sorumluluklar yer alıyor. Günün ilk yarısında, iş ve maddi kazançlar açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş görüşmeleri yapabilir ve maddi anlamda güzel sonuçlar alabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de birtakım görüşmeler yapman mümkün. Gün genelinde, aile bireyleriyle, eşinle, partnerinle ya da aile büyükleriyle yoğun görüşmelerin olabilir. Gayrimenkul konuları ile ilgili de bazı gelişmeler yaşayabilir, görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odaklandığın konular seyahat, eğitim, yayıncılık, yurtdışı bağlantılı işler, hukuki konular ve uzakta yaşayan tanıdıkların olacak. Günün ilk yarısında, seyahat, eğitim, yayıncılık, hukuki konular ve uluslararası ticaret konularında destekleyici etkiler altında olacaksın. Seyahat edebilir, bazı görüşmeler yapabilir, güzel sonuçlar alabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla da bir araya gelebilirsin. Gün boyunca, yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın