Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 21 Mart Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 21 Mart Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
20.03.2023 - 19:18

21 Mart Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 21 Mart Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, sana hayatının genelinde yeni bir başlangıç getirebilir. İşinle, kariyerinle, ticari işlerinle ve iletişiminle ilgili birtakım gündemlerin ve gelişmeler olabilir. Kardeşlerinle ve yakın çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Ticari işlerinde bir hareketlilik ve kazançlarında bir artış olması da mümkün. İşbirliği ve ortaklıklardan fayda göreceğin, kazanç elde edeceğin etkiler mevcut. Yeni ilişki başlangıçları, yeni ticari ortaklıklar, yeni anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, geri planda yürüttüğün işlerle, işinle ya da sağlığınla alakalı bir konuda gündem verebilir. Yeni kararların, girişimlerin ve başlangıçların olabilir. Aynı zamanda yeni bir ilişkiye başlayabilir, ortaklıklar ve iş birlikleri kurabilirsin. Maddi konularla ya da sağlığınla ilgili birtakım belirsizlikler ve kafa karışıklıkları da yaşaman mümkün. Yayıncılık, eğitim, hukuki konular ve uzaktaki aile büyüklerinle ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, sosyal çevren, sosyal hayatın, aşk hayatın ve arkadaşlarınla ilgili bazı gündemler verebilir. Sosyal hayatın, arkadaşların ve sosyal gruplarınla ilgili bazı kararlar verebilir, yeni gruplar içine girebilir, yeni insanlar tanıyabilirsin. Aynı zamanda yeni bir ilişkiye başlaman da mümkün. Maddi konularla, ödemelerinle ya da alacaklarınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve kazançlar elde edebilirsin. İşin ve kariyerinle, sağlığınla ilgili kafa karışıklıkların, belirsizliklerin ve karmaşaların da olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, sana kariyerinle alakalı bir yenilik, başlangıç verebilir. Turizmle, yayıncılıkla, seyahatle ya da eğitimle alakalı bazı belirsizlikler, stresler söz konusu olabilir. Aynı zamanda sağlığınla, maddi konularınla ilgili işlerini sonuca bağlayabilirsin. Fakat sakarlıklara, kaslarına, yaralanmalara ve burkulmalara dikkat etmen gereken günlerdesin. Sosyal çevren, çevrendeki kişilerle işbirliklerin, görüşmelerin ve ortaklıkların açısından da son derece destekleyici etkiler altında olacaksın. Çevrendeki insanlardan destek ve fayda görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sana eğitim, seyahat, hukuki konular, yayıncılık ve iletişimle ilgili bir yenilik, başlangıç verebilir. Sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin yoğun ve sosyal hayatın hareketli olabilir. Aynı zamanda ikili ilişkiler, evliliğin, işin ve maddi konularınla ilgili bazı desteklerin ve fırsatların olabilir. Sosyal çevrendeki kişilerle alakalı bazı kafa karışıklıkların, belirsizliklerin, kararsızlıkların olabilir ya da çevrendeki bir kişinin sağlığıyla ilgili bazı haberler alabilirsin. Ailenin finansal işleri ile ilgili de bazı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sana finansal konularla, işinle ve kazançlarınla ilgili yeni bir fırsat verebilir. İşinle, sözleşmelerinle, anlaşmalarınla, görüşmelerinle ilgili hareketli gündemlerin varken bir yandan da bazı kafa karışıklıkların ve streslerin de olabilir. Aynı zamanda yurt dışıyla bağlantılı işler, uzaklarda yaşayan tanıdıkların, seyahat planların ve eğitiminle ilgili de gündemlerin olabilir. Aşk hayatın ve ilişkilerinle ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sana ikili ilişkiler, evliliğin, özel hayatın ve danışmanlıklarınla ilgili birtakım başlangıçlar, yenilikler ve fırsatlar verebilir. Aynı zamanda sağlığınla, yayıncılıkla, hukuki konularla, seyahatlerinle, eğitiminle ve uzaktaki tanıdıklarınla ilgili de bazı streslerin, belirsizliklerin ve kararsızlıkların olabilir. Aile bireyleriyle iletişimin, finansal konularınla ilgili görüşmelerin, yakınlarının sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. İşin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sana işinle, sağlığınla, ticari işlerinle ilgili bir başlangıç ve yeni bir anlaşma verebilir. Finansal konularla ilgili ya da aşk hayatınla ilgili birtakım kafa karışıklıkların, streslerin ve kararsızlıkların da olabilir. Sağlık konularıyla ilgili bir gündemin varsa, bir karar  alıp çözüme kavuşturabilirsin. Aynı zamanda ikili ilişkilerin, özel hayatın ve ticari ortaklıklarınla ilgili de bazı fırsatların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sana aşk hayatın, çocukların, sosyal hayatın ve sosyal çevrenle ilgili bir yenilik, bir başlangıç verebilir. Aynı zamanda aile bireyleriyle ilişkilerinde ve ikili ilişkilerinde kafa karışıklıkların, belirsizliklerin ve sorgulamaların da olabilir. Bunların yanında iş görüşmelerin, ticari ortaklıkların ve sosyal hayatınla ilgili de yoğun gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sana ailenle, evinle, gayrimenkul konularınla ve kariyerinle ilgili yeni bir karar, başlangıç verebilir. İşinle, ticari girişimlerinle ilgili bazı belirsizliklerin, kafa karışıklıkların ve kararsızlıkların da olabilir. Aynı zamanda çocuğunla ve aşk hayatınla ilgili şanslı ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Çocuğunun eğitimiyle ilgili konularda ve iş birliklerinden fayda görebilirsin. Yeni kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sana ticaret, iletişim, eğitim, seyahat ve yakın çevrenle ilgili yeni bir karar, bir başlangıç verebilir. Gayrimenkul konuları, ailenle para ilişkilerin ya da ailenle ortaklaşa girişeceğin işlerde bazı şansların ve fırsatların olabilir. Gayrimenkul alım satım işleri için de uygun bir dönem. Öte yandan partnerinle ilişkin ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili bazı kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar da yaşayabilirsin. Netleşmeyen bazı durumlar olabilir. Yeni Ay etkisiyle bu süre zarfında, iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sana maddi konuların, gelirlerin, kazançların, işin ve sağlığınla ilgili bir girişim, başlangıç ve yenilik verebilir. Yeni kazanç fırsatları ve yeni ticari girişimlerle ilgili görüşmeler yapabilirsin. Görüşmelerinin, iletişiminin, ticari işlerinin hız kazanabileceği ve işbirlikleriyle ortaklıklar açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir yandan da aile ve gayrimenkul konularıyla ilgili bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların ve belirsizliklerin olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın