Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 21 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 21 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
20.08.2023 - 18:01

21 Ağustos Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 21 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün öğle saatlerinde insanlarla ilişkilerinde, özdeğer algını sorgulayabileceğin durumlar yaşayabilirsin. İşinle, sorumluluklarınla ve ilişkilerinle ilgili bazı ikilemler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise yapman gereken işlerle ilgili üzerinde baskı hissetmen mümkün. Partnerinden destek görebilir, uyumlu ilişkiler içerisinde olabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, öğle saatlerinde sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Evcil hayvanlarınla ilgili de gündemlerin olabilir. Gün içinde de aile içerisindeki bir kadınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ilgili bazı streslerin, hırsların olabilir. Fakat aile içindeki güçlü kişilerden destek görebilirsin. Seyahatle ilgili işlerin de üzerinde baskı yaratabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, öğle saatlerinde aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili birtakım gündemlerin, streslerin olabilir. Gün içinde de sosyal çevrendeki bir kadınla haberleşebilir, görüşebilirsin. Akşam saatlerinde ise ilişkinle, çocuklarınla ya da sağlık konularınla ilgili üzerinde baskı hissedebilir, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsin. Sosyal çevrenden fikrine önem verdiğin kişilerle görüşebilir, onların desteğini ve fikrini alabilirsin. Arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmen de mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, öğle saatlerinde aile içi ilişkilerle ilgili bazı streslerin olabilir. Evle ilgili işler ve sosyal hayat arasında ikilem yaşaman mümkün. Gün genelinde de partnerinin ya da aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili birtakım gündemler olabilir. Akşam saatlerinde is partnerinle ilgili konularda üzerinde baskı hissedebilirsin fakat aile bireylerinin sağlığı ya da maddi konularla ilgili yapacağın görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, öğle saatlerinde ticari işlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili bazı streslerin olabilir. İletişim ya da ulaşımla ilgili aksaklıklar yaşayabilirsin. Akşamüstü, yakın çevrenden bir kadınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise ticari işlerinle ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir veya günlük işlerin üzerinde baskı hissetmene sebep olabilir. Yakın çevrenden, fikrine önem verdiğin kişilerle görüşmeler yapabilir, onlara danışabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, öğle saatlerinde maddi konularla, seyahatle, eğitimle, ticari işlerinle ya da uzaktaki tanıdıklarının sağlıkları ile ilgili birtakım streslerin olabilir. Akşam saatlerinde is, çocuklarının sağlığı, çocuklarının masrafları ya da aşk hayatınla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Partnerinle ilişkinde hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsin. Babanla ya da hayatındaki otorite figürleriyle maddi konularla ilgili görüşebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, öğle saatlerinde sağlık ya da maddi konularla ilgili bazı stresler yaşayabilirsin. Akşamüstü sosyal çevrendeki bir kadınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Gün genelinde de aile bireyleriyle ilgili bazı ikilemler yaşaman mümkün. Sosyal hayatın ve evinle ilgili de ikilemler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde aile ve ev konularıyla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Aynı zamanda sosyal hayatın hareketlenebilir, önem verdiğin kişilerle bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, öğle saatlerinde partnerinle olan ilişkinle ilgili iç dünyanda bazı ikilemler, stresler yaşayabilirsin. Eşinin ya da partnerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşamüstü ise birlikte çalıştığın bir kadınla haberleşebilir, görüşebilirsin. Akşam saatlerinde de yakın çevrendeki kişilerin sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Dostlarınla olan ilişkilerinde hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsin. Aynı zamanda ticari görüşmeler yapman da mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, öğle saatlerinde sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilir veya günlük işlerinle, sorumluluklarınla ya da sosyal hayatınla ilgili bazı ikilemler yaşayabilirsin. Akşamüstü ise uzun zamandır görüşmediğin uzaktaki tanıdıklarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Gün genelinde seyahat ve sağlık konuları arasında ikilem yaşaman, stres yapman da mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor, uzun zamandır görüşmediğin bir tanıdığınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, öğle saatlerinde, aşk hayatınla ya da çocuğunla ilgili bazı stresler olabilir. Akşamüstü ise finansal konularla ya da sağlık konuları ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Gün içinde ve akşam saatlerinde de sağlık konuları ya da miras, nafaka, finansal konularla ilgili bazı streslerin olsa bile, yapacağın görüşmelerden güzel sonuçlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, öğle saatlerinde, seyahat ya da ev konuları arasında ikilem yaşayabilirsin. Ailenle ilgili de bazı streslerin olabilir. Gün genelinde sağlık konularınla ve partnerinle ilgili birtakım streslerin olabilir. Aynı zamanda yakın çevrendeki bir kadınla görüşebilir, haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle seyahat edebilir veyahut uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün öğle saatlerinde ticari işlerinle, kendi sağlığın ya da yakınlarının, kardeşlerinin sağlığı ile ilgili birtakım stresler ve ikilemler yaşayabilirsin. Aynı zamanda finansal konularla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde sosyal hayatın ve görüşmelerinle ilgili, sosyal çevrendeki bazı kişilerle ilgili üzerinde baskı hissedebilir, hırslanabilirsin. Fikrine önem verdiğin kişilerle de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın