Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Mayıs Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Mayıs Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
19.05.2023 - 18:27

20 Mayıs Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 20 Mayıs Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında seyahat, iletişim, eğitim, yakın dostlar, akrabalar ve ticari işlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde ticari işlerinle, geri planda yürüttüğün işlerle ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Sağlığınla ilgili görüşmeler yapman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise kardeşlerinle ya da yakınlarınla iş birliği içerisinde olabilirsin. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem de aşk hayatınla ve çocuklarınla ilgili hareketli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Sabah saatlerinde maddi konularınla ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Sosyal çevrenle ilişkilerinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem ailenle ilişkilerin ve gayrimenkul konularınla ilgili hareketlilikler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün Ay, burcunda ilerliyor ve kendi ihtiyaçların, kendi isteklerin senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde de yapman gereken bazı işler olabilir ve sorumlulukların sana ağır gelebilir. Günün ikinci yarısında ise ilişkinle ya da ortaklıklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem iletişim, haberleşme, ticaret, eğitim ve yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerin senin için hareket kazanacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde turizmle, yayıncılıkla, seyahatle ya da eğitimle alakalı işler yapman, sorumluluk alman gerekebilir. Günün ikinci yarısında ise ilişkilerinle, evliliğinle ya da ortaklıklarınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem para girişlerinde hareketlilikler yaşanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin, arkadaş grupların ve görüşmelerin yer alıyor. Sabah saatlerinde finansal konularla ilgili birtakım görüşmeler yapman gerekebilir. Senin ya da bir arkadaşının sağlığıyla ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise partnerinle sosyalleşebilir, işbirliği içinde olabilir ve uyumlu hareket edebilirsiniz. Ticari ortaklarınla bazı görüşmeler de yapabilirsin. Bugün, Mars'ın senin burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem de fiziksel enerjin ve motivasyonun artacaktır. Spora başlamak için mantıklı bir zaman dilimi senin için. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde iş görüşmeleri ve ticari görüşmeler yapabilirsin. Partnerinle ilgili bazı gerginliklerin de olabilir. Öğle saatlerinde ise iş birlikleri, ortaklıklar ve evliliğinle alakalı birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem sağlığınla ve geri planda yürüttüğün işlerle ilgili hareketlilikler yaşayabilirsin. Öfkeni bastırmamaya özen göstermende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Terazi, Yükselen Terazi, bugün odağında seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı konular, uzakta yaşayan tanıdıklar ve hukuki konular yer alıyor. Sabah saatlerinde seyahatle ve eğitimle alakalı birtakım işler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise ilişkilerle ya da işbirlikleri ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem sosyal hayatın ve sosyal ilişkilerin hareketlenecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında finansal konular ve sağlığın yer alıyor. Sabah saatlerinde aşk hayatınla ilgili bazı sorgulamaların olabilir. Aynı zamanda finansal konularla, çocuğunun sağlığıyla, çocuğunun masraflarıyla ilgili de birtakım gündemlerin ve işlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise evliliğin, ilişkin ya da ticari ortaklıklarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de işin ve kariyerinle ilgili hareketli bir döneme giriş yapıyorsun. Enerjin yüksek olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde ailenle, eşinle ya da gayrimenkul konularınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, işlerini halledebilirsin. Günün ikinci yarısında ise partnerinle iş birliği içinde olabilirsin. Yalnız bir Yay isen de ilişkilerle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem seyahatlerin artabilir, yeni eğitimler alabilirsin ve uzaktaki tanıdıklarınla iletişimin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında işin, sağlığın, günlük işlerin ve evcil hayvanların yer alıyor. Sabah saatlerinde ticari işlerinle, akrabalarınla, yakın çevrendeki kişilerle eğitiminle ya da sağlığınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve sorumluluklarını halledebilirsin. Günün ikinci yarısında ise insanlarla iş birliği içinde olabilir, eşinden destek görebilirsin. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem yatırımların, finansal konuların ve sağlık durumlarınla ilgili hareketlilikler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında aşk hayatın, ilişkilerin ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde partnerinle ilişkinde birtakım streslerin olabilir. Aynı zamanda maddi konularla, partnerinin ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili de bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise partnerinle iş birliği içinde olabilir, ondan destek görebilirsin. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem ilişkilerinde, evliliğinde, iş birliği içinde olduğun kişilerle ilgili yoğun gündemlerin ve mücadele gerektiren durumların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde evinle ya da ailenle ilgili birtakım işlerini yapabilir ve sorumluluklarını yerine getirebilirsin. Gayrimenkul konularınla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise ailenle iş birliği içinde olabilir, onların desteğini görebilirsin. Bugün, Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem günlük akışın ve işlerin hareketlenecektir. Sakarlıklara ve sağlığına dikkat etmen iyi olur. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın