Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Mayıs Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 20 Mayıs Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Didem
19.05.2022 - 21:13

20 Mayıs Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 20 Mayıs Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Selamlar sevgili Koç.  Bugün bir süredir üzerinde çalıştığın projelerini daha da geliştirecek ve ilerleteceksin. İş hayatında parlayan bir yıldızsın. Gerek ikna kabiliyetin gerek kararlılığın herkesi etkiliyor. Fakat bazen hayatta her şey aynı anda mükemmel gidemeyebiliyor. Sosyal ilişkilerinde ufak tefek çatırdamalar yaşayabilirsin. Ailenle ya da ailen kadar yakın gördüğün bir dostunla tartışma yaşayabilirsin. Buna çok dikkat et. Yarın görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa, tekrar hoş geldin. Uzun zamandır aklındaki fikirler ile gerek patronlarını gerekse iş arkadaşlarını etkileme isteğindesin. Onlar da senin başarılarının farkında ancak sen daha fazlasını istiyorsun. Bu isteğin anlaşmazlıklara ya da fikir ayrılıklarından kaynaklanan sorunlara neden olabilir. Yeni haftanın verdiği bu yorgunluk sende sakin kalma isteği doğuracak. Arkadaşlarınla dertleşmek isteyebilirsin. Hayatınla ilgili uzun süredir aklını karıştıran bir konuyla ilgili bir takım gizemleri çözeceksin. Yarın tekrar görüşelim, öpüyorum.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, hatırlarsan fazla hırs sana zarar verir demiştim. Sen bu aralar başarılı olmak istersen hırsına yenik düştün. Bu yüzden bir takım tartışmalar yaşayabilir, adaletsizce eleştirilere maruz kalabilirsin. Tüm bunların yanında bazı konulara farklı bakış açısıyla bakmaya başladın. Bu konulardaki ince detayları çok net gözlemliyorsun. Bir süredir yapmak istediğin seyahatlerini ertelemek zorunda kalabilirsin.  Seni seviyorum, yarın mutlaka görüşelim.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç, nasılsın?  Bugün bir süredir aklını meşgul eden borcunu kapatabilirsin. Bazen hayatınla ilgili gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorsun. Her insan korkar merak etme. Fakat gerçekler ne kadar acıtsa da bir yalana inanmaktan çok daha iyidir. Bunu aklından çıkarma. Yarın görüşene kadar kendine çok iyi bak, sağlığına dikkat et.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Merhaba sevgili Aslan. Nasılsın? Haftaya yoğun toplantılar ile başlayacaksın. Ekip arkadaşlarınla planlı ve programlı çalışmak işlerinizin düzene girmesi açısından çok iyi olacak. Sorumluluklarının farkındasın bazen ağır gelse de sen üstesinden rahatlıkla gelirsin. Kendine çok iyi bak, yarın görüşelim öpüyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak.. Hayatınla ilgili yeni planlar yapmak için heyecanlısın. Sağlığına varsa evcil hayvanının sağlığına çok dikkat et. Sana yük gelen her şeyle bağlarını kopar. Bitmiş olan bitmiştir. Sürekli geçmişe dönüp kendini üzme. Unutma her bitiş bir başlangıçtır. Yarın tekrar görüşene kadar kendine iyi bak.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Merhaba sevgili Terazi. Şu sıralar yeni biriyle flört ediyor olabilirsin. Yeni bir aşka yelken açmak isterken dikkatli ol. Her şey başlamadan bitebilir. Sen davranışlarında fevri olmamaya, yanlış anlaşılmalar yüzünden parlamamaya çalış. Eğer bir ilişki içindeysen yine ufak tefek tartışmalar yaşayabilirsin. Sosyal hayatına odaklanmak seni ağır sorumluluklarının yükünden biraz olsun uzaklaştıracak. Kendine yeteri kadar sevgi vermeyi unutma. Yarın görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Selam sevgili Akrep. Şu sıralar ailenle ya da sevgilinle tartışmalar yaşayabilirsin. Uzaklaşmak ve her türlü sıkıntıdan özgürleşme isteği içine girebilirsin. Aile ve sosyal çevrenle her ne kadar sorun yaşasan da akademik ve iş hayatın açısından iletişimlerin ve öğrenme kabiliyetinin yüksek olduğu bir gün olacak. Sen bugün her şeyi kenara bırak ve buna odaklan çiçeğim. Seni üzen her şeyden uzaklaşman senin yararına öyle değil mi? Seni sevgiyle kucaklıyorum, yarın tekrar görüşelim.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Sevgili Yay, Burada olman beni motive ediyor. Yakın çevren ve ilişkilerin hakkında düşündüğün her şeyin bir bir çıktığını göreceğin bir gün olacak. Sezgilerinin çok kuvvetli olduğunu görüyorum. Yurt dışı ya da yurt içi seyahatlerin gündeminde olabilir. Uzaklaşmak seni deşarj edecek. İş hayatın ve maddiyat açısından hiç bir sıkıntı görünmüyor. Eğlenmenin ve anda kalmanın tadını doyasıya çıkar olur mu? Yarın tekrar görüşelim. Öptüm

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Hoş geldin sevgili Oğlak. Kabuğuna çekileceksin. Kendinle ilgili daha önce farkına varmadığın birtakım duyguların ortaya çıktığını gözlemleyeceksin. Sakin ve dinginliğin tadını çıkar. Kendine yeteri kadar şefkat göstermediğinin farkına varacaksın. Öz şefkat önemli sevgili Oğlak. Sen kendini sevmezsen ve yeteri kadar değer vermezsen başkaları da sana vermez. Bunu unutma. Hayatınla ilgili sağlam iyileştirmeler yapacaksın. Buna çok sevindim. Her şey yoluna girecek. Yarın tekrar görüşelim, kendine çok iyi bak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili Kova. Gerek iş gerek sosyal hayatında sezgilerine güven. Fiziksel bir değişim yapmak isteyebilirsin. Giyimine ya da saçına yapacağın ufak değişimler senin havanı değiştirecek. Bugün kendine minikte olsa bir hediye al. Kendini şımart. Arkadaşlarınla yapacağın hoş sohbetler seni iyi hissettirecek. Bugün sosyal hayat odaklı yaşa. İşlere ufak bir mola vermek fena fikir sayılmaz değil mi? Yarın görüşelim, öpüyorum.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Selam sevgili Balık, uzun süredir kendini hissetmediğin kadar iyi hissedeceksin. İş ya da kendi hayatın için kararlar alabilirsin. Bu kararları alırken hem iç sesini hem de mantığını dinle. Hem sosyal hayatında hem de iş hayatında başarılar seni bekliyor. Yarın görüşene kadar, kendine çok iyi bak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
4
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın