Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Mayıs Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Mayıs Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Didem
18.05.2022 - 21:12

19 Mayıs Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 19 Mayıs Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

İş ve finans konularında büyük ve riskli kararlar vermekten kaçınmalısın. İşlerini daha iyi yapmak adına vereceğin kararlar için şu an erken.  Harcamalara bugün biraz daha dikkat edilmeli. Söz konusu aşk olunca daha durağan bir dönemdesin. Kendine vakit ayırmalısın. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

İnsanlardan ve bulunduğun yerden biraz daha uzaklaşmak isteyip kafa dinlemek isteyebilirsin. Bugün daha içine kapanıksın. İş hayatında aktif ve projeleri işleyişe koymak için iyi bir gündesin. Ani ve sürpriz gelişmeler kapında. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

Bugün finansal konular daha ön planda olacak. Sana kazanç sağlayacağı gibi yanlış ve fevri kararla tersi de gerçekleşebilir. Hızlı kararlar vermemeli, sabırlı olmalısın. Duygusal anlamda etkileneceğin bir dönem. Boşluklarını kendine vakit ayırarak geçirmelisin. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Geçmişte yolları ayırdığın kişi veya kişilerle  tekrar bir araya gelebilirsin . Sevdiklerin ile iletişim kurmak için çok iyi biz zaman. Aşırıya kaçan duygularını iyi yönetmeli, aşırı duygusallıktan uzak durmalısın. Dış etkilere açık olduğun bir gün.. Yarına kadar kendine çok dikkat et, görüşürüz.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Gezegenler arası etkileşimden dolayı önümüzdeki 1 ay boyunca kesin ve yeni başlangıçlara bugünden itibaren açıksın. Güne daha pozitif başlayabilirsin. Günlük rutinlerinin aksine kendini yeni planlar içinde bulabilirsin. Sağlık sıkıntın varsa bugün kendini daha iyi hissedebilirsin. Yarına kadar kendine çok iyi bak, görüşürüz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

İlişki konusunda bugün hassasın sanki? Duygusal olduğun bu dönemde ilişkiler açısından daha net ve kesin kararlar verebilirsin. İletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebilirsin. Fazla eleştirel olmaktan uzak durmalısın. İlişkisi olmayanlar için; yeni bir ilişki kapında olabilir. Yarın tekrar görüşene dek kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Bugün daha  çok aile ve sevdiklerin ile geçirmek isteyebilirsin. Sosyalleşmek yerine evde kalmayı ve iç huzuru sağlamak isteyebilirsin. Aklına aniden gelen fikirleri iyi değerlendirmelisin. Bu sana evrenin mesajı olabilir. Yarına kadar kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Ani seyahatler ve hızlı gelişen planlar gündeminde olabilir. Daha çok sevdiklerine zaman ayırmak isteyebilirsin. Sağlık konuları gündeme gelebilir. İş hayatında daha durağan ve senin için çalışma ortamının daha verimli olacağı bir pozisyon yaratmak isteyebilirsin. İç huzur için denge zamanı. Yarına kadar kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Bugün senin  için parasal konular önemli olabilir. Sürpriz şekilde eline para geçebilir ya da beklenmedik bir harcama yapabilirsin. Aşırılıklara dikkat edilmeli. Kendine dış görünüş olarak bugün daha fazla önem verebilirsin. Takıntılarının oluşacağı noktada kendini eleştirmekten kaçın. Bugün daha yorgun hissedebilirsin.  Yarına kadar kendine çok iyi bak, görüşürüz.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

Ay senin burcunda ilerliyor tatlım.  Adım atmak istediğin konularda artık adım zamanı. Kendi hayatına ve iç huzuruna daha çok odaklanabilirsin. Duygusal olarak boşta hissedebilirsin , sorgulayıcı bir dönemdesin. İçe atmak yerine konuşmalı, problemin üstüne gitmelisin. Yarına kadar kendine çok dikkat et, öptüm.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Kendini güçlü ve zinde hissedeceğin bir gün. Yeni insanlar ile tanışabilir, sana keyif veren yerlerde bulunabilirsin. Hareket zamanı. Eğlenme ve sosyal yaşantın önümüzdeki 2 hafta boyunca önemli bir rol olacak. Kafandaki plan, projeler için adım zamanı. Yarına kadar kendine çok iyi bak, mutlaka görüşelim.

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Sosyal yaşantı bugün daha hareketli olabilir. Yeni insanlar hayatına gireceği gibi kafanda sonlandırdığın bazı arkadaşlık ilişkilerinde de yolları ayırma vakti. İçine attığın duyguları dile getirebilirsin. Plan ve projen var ise çevrendeki insanlardan fikir alarak yürürlüğe koyabilirsin.  Yarına kadar kendine çok dikkat et, hoşça kal.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nail Tutya

❤️❤️❤️❤️🙏

Turan Çalikli

kendime vakut ayrtmıyor ki annem ve babam

Turan Çalikli

Aşk konusunda niye daha durağan dönemdeyim şans niye gülmüyor bana ne zaman gülecek kendime vakit ayrmak istiyorum fakat annemde babamda sağolsunlar herşeyim... Devamını Gör