Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Ekim Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 17 Ekim Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
16.10.2022 - 18:19

17 Ekim Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 17 Ekim Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların, ticari girişimlerin, seyahat planların ve iletişimin senin için önem kazanıyor. Gün genelinde ticari girişimler için, ortaklık başlangıçları için ve  partnerinle, eşinle seyahat planları için destekleyici ve güzel etkiler bulunuyor. Fakat günün ikinci yarısında hem partnerinle ilişkinle alakalı hem de finansal konularla ilgili biraz stresli etkiler söz konusu. Ortaklarınla, iş birliği yaptığın kişilerle, aile bireylerinle ya da eşinle çatışma ve gerginlik yaşaman mümkün. Yine de gün genelinde harekete geçmek ve girişimlerde bulunmak açısından değerlendirilebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için sağlığın, işin, sorumlulukların, finansal konuların ve yakınların önem kazanıyor. Günün ilk yarısında rahat bir akış varken, günün ikinci yarısı yakınlarının sağlığı veya iş arkadaşlarınla iletişimin açısından biraz stresli olabilir. İş ilişkilerinle ilgili bazı gerginlikler yaşaman veya yakınlarının sağlığıyla ilgili sorumluluk alman gerekebilir. İletişim problemleri ve tartışmalar açık bir etki var. Bir diğer taraftan da finansal konularla ilgili harekete geçebilir, girişimlerde bulunabilirsin. İş girişimleri, finansal kaynak sağlama ve sağlığınla ilgili girişimlerin açısından verimli bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için aşk hayatın, öz değer algın, çocukların, finansal konuların ve kazançların önem kazanıyor. Günün ilk yarısında rahat bir akış varken, ikinci yarısı boyunca partnerinle veya çocuğunla ilişkinde biraz sürtüşme yaşayabilirsin ve bu durum kendini değersiz hissetmene sebep olabilir. Gün genelinde ise sanatsal aktiviteler, eğlence hayatı ve sosyal hayat için harekete geçme ve girişimlerde bulunma konusunda destekleyici etkiler barındırsa da kontrolsüzce para harcama eğilimi de veriyor senin için. Bazı İkizler burçları ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için gayrimenkul konuları, aile bireyleri ve sağlık konuları önem kazanıyor. Günün ilk yarısında rahat bir akış varken, akşamüstü itibariyle biraz stres yaşaman mümkün. Aile içi ilişkilerde bir miktar sürtüşme, aile bireyleriyle anlaşmazlık, çatışma ve tartışma söz konusu olabilir. Gayrimenkul konuları ile ilgili bazı pürüzler de yaşayabilirsin. Gün genelinde ise gerek aile bireylerinin ve kendi sağlığının için hastanelerle ilgili harekete geçebilirsiniz. Bir sağlık gündemimiz var ise tedavi için girişimde bulunabilirsiniz. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için yakın çevren, kardeşlerin, dostların, seyahat planların ve iletişim konuların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında senin için rahat bir akış var. Akşamüstü ise kardeşinin veya yakın bir dostunun, akrabanın sağlığıyla ilgili bir haber alabilirsin. Kendi içinde de bir yakınınla ilgili bazı kızgınlıklar, stresler yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısı boyunca iletişim konusunda bir miktar zorlanabilirsin. Gün genelinde ise sosyal hayatın ile ilgili girişimlerde bulunabilir, harekete geçebilirsin. Yeni sosyal çevrelere girebilir, yeni insanlar tanıyabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için arkadaşların, sosyal çevren, finansal konular, kazançların, işin ve öz değer algın yer alıyor. Günün ikinci yarısı parasal konularla ilgili bazı stresler yaşaman mümkün. Sosyal hayatın için gereksiz para harcama eğilimin veya arkadaşlarınla, sosyal çevrenle aranda para meseleleri yüzünden bazı stresler ve sürtüşmelerin olabilir. Sosyal ilişkilerinde yaşayabileceğin bazı çatışmalar, sana kendini değersiz hissettirebilir. Gün genelinde ise işinle ilgili, kazançlarınla ilgili bazı girişimlerde bulunabilirsin. İş arayan bir Başaksan, yeni başvurular yapabilir ve yeni bir işe başlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, genel motivasyonun öne çıkıyor. Günün ilk yarısında rahat bir akış var fakat akşamüstü itibariyle biraz stres yaşaman mümkün. İkili ilişkilerinde, sosyal ilişkilerinde ve parasal konularda bazı sürtüşmeler, pürüzler yaşayabilirsin. İş ilişkilerin, iş arkadaşlarınla ilişkilerinde de biraz özenli olman gereken bir gün. Gün genelinde seyahat, yurtdışı, hukuksal konular ve eğitim konuları ile ilgili bazı girişimlerin olabilir. Bugün estetik, bakım ve güzellik işleri için pek de uygun bir gün değil senin için. Sevgiyle kal

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için ilişkilerin, finansal konuların ve sağlığın önem kazanıyor. Günün ilk yarısı boyunca rutinde ilerleyebilirsin fakat günün ikinci yarısında bazı kaygıların, streslerin olabilir. Uzaklardaki bir yakınınla veya partnerinle bir miktar çatışma, sürtüşme, gerginlik yaşaman mümkün. Kendi içinde yaşadığın kaygı ve endişelerin seni zorlayabilir. Uzaklarda olan yakınının sağlığıyla ilgili veya senin sağlığınla ilgili de gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise sağlıkla ilgili veya finansal konularla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için arkadaşların, sosyal çevren, ikili ilişkilerin, finansal konuların ve sağlığın ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili veya finansal konularla ilgili bazı korkuların ve kaygıların açığa çıkabilir. Akşamüstü ve devamında ise bir arkadaşınla aranda tartışma ve gerilim yaşayabilir. Bir arkadaşının sağlığıyla alakalı da bazı haberler alabilirsin. Sosyal hayatın için fazla para harcama eğilimin olabilir. Gün genelinde ise ikili ilişkiler ve birlikteliğinle alakalı bazı girişimlerin olabilir. Yeni insanlarla karşılaşmalar ve yakınlaşmalar mümkün bugün. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için işin, kariyerin, ikili ilişkilerin ve ortaklıkların ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde partnerinle veya eşinle aranda bazı kıskançlıklar, sürtüşmeler olabilir. Akşamüstü ve devamında ise ikili ilişkilerinde, finansal konularda ve iş ilişkilerinde bazı stresler, anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Gün genelinde ise hem sağlığın hem de işinle ve sorumluluklarınla alakalı girişimlerde bulunabilir, harekete geçebilirsin. Bugün genel anlamda ilişkilerini ve iletişimini sakin olup iyi yönetmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için uzaklar, sağlık, yurtdışı, eğitim ve aşk hayatın ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla veya işinle alakalı bazı endişelerin, korkuların açığa çıkabilir. Akşamüstü ve devamında ise uzaklardaki yakınlarının sağlığı ile ilgili bazı streslerin olabilir. Sorumlulukların, işin ve sağlığın konusunda bazı planlamalar yapabilirsin. Bir yandan da seyahat ve yurtdışı ile ilgili gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise aşk hayatın ve çocuklarının eğitimi ile ilgili bazı girişimlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için aşk hayatın, çocukların, masrafların, finansal konuların, senin ve çocuklarının sağlığı ön plana çıkıyor. Öğle saatlerinde partnerinle aranda kıskançlıklar, gerginlikler olabilir. Akşamüstü ve devamında ise çocuğunun sağlığı ile ilgili, çocuklarının masrafları ile ilgili veya aşk hayatının içerisinde bazı stresler yaşaman mümkün. Partnerinle aranda kıskançlıklar, baskı ve çatışmalar yaşanabilir. Gün genelinde ise gayrimenkul konuları, miras veya evin tadilatı ile ilgili hareketlilikler, girişimler olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın