Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Ekim Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 16 Ekim Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
15.10.2022 - 18:33

16 Ekim Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 16 Ekim Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında ev, yuva, aile ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde eşinle, partnerinle ya da aile bireyleriyle aranda bazı fikir ayrılıkları, iletişim problemleri olabilir. Akşam saatleri ise aile içi ortak gelirler, miras, nafaka veya gayrimenkul yatırım konularıyla ilgili bir takım desteklerin ve gündemlerin olabilir. Aynı zamanda, finansal konularla veya evle ilgili konular için aile bireyleriyle bir araya gelebilirsin. Gün genelinde ise partnerinle, eşinle ilişkinle geri plandaki kaygıların arasında ikilem yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde de ev içi sakarlıklara dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında yakın çevren, kardeşlerin, dostların, iletişimin, ticaret hayatın, eğitim durumların ve seyahat planların yer alıyor. Telefon trafiğinin yoğun olabileceği bir gün. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir ya da yakın çevrenle iletişiminde bazı fikir ayrılıkları, iletişim sorunları yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle, eşinle, iş birliği yaptığın insanlarla görüşebilirsin ve onlarla güzel ilişkiler içinde olabilirsin. Gün genelinde ise sağlığın, sorumlulukların ile sosyal hayatın arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında kazançların, finansal konuların ve öz değer algın yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle veya çocuğunla bazı fikir ayrılıkları veya iletişim sorunları yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise işin ve kazançlarınla ilgili veyahut sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Kendini iyi hissedebilir, sorumluluklarını ve günlük işlerini rahatça halledebilirsin. Gün genelinde ise çocukların, aşk hayatın, eğlence hayatın ile sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, Ay bugün burcunda ilerlerken, enerjinin ve motivasyonunun arttığını hissedebilirsin. Sabah saatlerinde, aile bireyleriyle aranda bazı fikir ayrılıkları veya iletişim problemleri olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyalleşebilir, partnerinle veya arkadaşlarınla güzel vakit geçirebilirsin. Yalnız bir Yengeç isen, yeni tanışmalar ve karşılaşmalar açısından da destekleyici etkiler var. Yalnız, sakarlıklara ve baş ağrılarına dikkat etmeni öneririm. Gün genelinde ise ailen ve ev hayatın ile, seyahat etmek ve uzaklara gitmek arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün biraz geri plandaki konular, sağlığın, aile bireylerinin ya da yakınlarının sağlığı odağında olabilir. Biraz içe dönük olabilirsin. Sabah saatlerinde, bir yakının sağlığıyla ilgili haber alabilir ya da yakın çevrenle aranda iletişim problemleri ve fikir ayrılıkları görülebilir. Akşam saatleri ise işin, evin ve aile bireylerinin sağlığıyla ilgili güzel etkiler devrede olacak. Yalnız, seyahat ve yurtdışı gibi konularda veya hukuksal konularda bazı streslerin olabilir. Uzaklardaki bir yakınının sağlığıyla ilgili bir gündemin de olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında arkadaşların, sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Sabah saatlerinde, sosyal çevrenden arkadaşların ile kazançların ve parasal konularda bir fikir ayrılığı, anlaşmazlık yaşayabilirsin. Sosyal hayatın için fazla para harcama eğiliminde de olabilirsin. Akşam saatlerinde ise dostlarınla iletişim, görüşme, sosyalleşme ve seyahat açısından güzel etkiler var. Ticari işlerin için yeni insanlarla tanışıp yeni iletişim kontakları kurmak açısından da destekleyici bir görünüm var, değerlendirebilirsin. Gün genelinde ise eşin, partnerin, ortağın ile parasal konular ve öz değerin arasında bir ikilem yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında kariyerin, işin, sorumlulukların ve itibarın yer alıyor. Sabah saatleri, iletişimle veya elektronik aletlerle ilgili bazı pürüzler yaşaman mümkün. Bazı kararsızlıkların da olabilir. Akşam saatlerinde ise kariyerin, kazançların ve sağlığın açısından güzel etkiler altında olacaksın. Sağlık problemlerin varsa olumlu sonuçlar alabilirsin ya da para girişlerin olabilir. Yalnız, ilerleyen saatlerde ikili ilişkiler açısından bazı streslerin olabilir. Gün genelinde ise yapmak istediklerin, motivasyonların ile sağlığın, sorumlulukların arasında ikilem yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında seyahat, uzaktaki yakınların, yurtdışı, eğitim ve hukuksal konular yer alıyor. Sabah saatlerinde uzaktaki yakınların veya ilişkinle ilgili, kendi içinde bazı kaygılar, kararsızlıklar yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerinle, birlikteliğinle ve evliliğinle alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle seyahat planları yapabilir ya da uzaklardaki biri ile birliktelik yaşamaya başlayabilirsin. Gün genelinde ise aşk hayatın, partnerin ile ilişkinle alakalı kaygı ve endişelerin arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında sağlığın, finansal konuların, ödemelerin, miras ihtimallerin ve nafaka konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, bir arkadaşınla fikir ayrılıkları veya iletişim problemleri yaşaman mümkün. Bir yakınının sağlığıyla ilgili bir haber de alabilirsin. Akşam saatlerinde sağlığınla,  sorumluluklarınla, günlük işlerinle alakalı destekleyici ve güzel etkiler var. Bir sağlık problemin varsa da olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. İşin için gerekli finansal desteği de sağlayabilirsin. Gün genelinde ise sosyalleşmek ve evde oturmak arasında ikilem yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğin yer alıyor. Sabah saatlerinde partnerinle bir takım fikir ayrılıkları, iletişim problemleri yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın, aşk hayatın ve çocuklarınla ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle sosyalleşebilir ya da yalnız bir Oğlak isen yeni karşılaşmalar, tanışmalar yaşayabilirsin. İlerleyen saatlerde ise aile bireylerinin sağlığı ile ilgili haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde, uzaklardaki yakınlarının sağlığı ile ilgili haber alabilirsin. Kendi sağlığınla veya işinle ilgili bazı kararsızlıklar da yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise ailenle, evinle ve işinle ilgili güzel etkiler devrede olacak. Evle ilgili işlerini halledebilir, ailenle görüşebilirsin. İlerleyen saatlerde de kardeşinin veya bir yakın dostunun sağlığıyla ilgili bir gündemin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında çocukların, aşk hayatın ve keyifli aktiviteler yer alıyor. Sabah saatlerinde çocuğunla veya partnerinle bazı fikir ayrılıkları, anlaşmazlık yaşamanız mümkün. Çocuğunun sağlığıyla ilgili bir gündemin de söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise iletişim, seyahat, ticaret ve çocuğunun eğitimi ile ilgili destekleyici etkiler var. Yakın dostlarınla birlikte keyifli aktivitelerde bulunabilir, partnerinle seyahat planları yapabilir veya çocuğunun eğitimi ile ilgili kararlar alabilirsin.  Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
4
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın