Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 15 Aralık Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 15 Aralık Perşembe Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
14.12.2022 - 20:35

15 Aralık Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 15 Aralık Perşembe günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde enerjin biraz düşük olabilir. İletişim ve haberleşme ilgili de bazı pürüzlerle karşılaşabilirsin fakat bu durum uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Öğle saatleri itibariyle işinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar ve kariyerin açısından bazı şansların olabilir. Kazanç artışların ve para girişlerin de olabilir. Yakın çevrenle, kardeşlerinle iletişim trafiğin ise hızlı ve bir miktar da gergin diyebiliriz. Akşam saatlerinde kazançlarınla ilgili bazı sürpriz, güzel gelişmeler söz konusu. Ayrıca öz değer algının güçleneceği bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde sağlığınla ilgili ufak tefek pürüzlerin olabilir veyahut kardeşinin sağlığı ile ilgili bir haber alabilirsin. Baş ağrılarına veya boğaz ağrılarına açık etkiler söz konusu fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir. Öğle saatlerinde aşk hayatın, çocuğunla ilişkin, çocuğunun eğitimi ve arkadaşlıkların ile ilgili destekleyici etkilerin var, güzel haberler alabilirsin. Partnerinle seyahat planları da yapabilirsin. Bunun yanında para harcama eğilimin fazla olabilir. Harcamalarına dikkat edersen iyi olur. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde bir arkadaşınla ilgili olumsuz bazı düşüncelere kapılabilirsin ya da bir arkadaşının, kardeşinin sağlığı ile ilgili bir haber alabilirsin. Öğle saatlerinde ise aile bireyleriyle ilişkilerin, ev, aile, miras ve sağlık konuların ön plana çıkıyor. Ailenle parayla ilgili konuları görüşebilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili görüşmeler yapman, aile bireylerinin sağlığı ile ilgilenmen veya miras konularının gündeme gelmesi mümkün. Biraz münakaşa yaşanması da mümkün. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık etkiler var. Güzel haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde evliliğinle, eşinle, partnerinle ilişkinde veya kariyerinde bazı pürüzler yaşaman mümkün fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir. Öğle saatlerinde ise dostlarınla, sosyal çevrenle iletişimin güçleniyor. Konuşmaların, görüşmelerin yoğun olabilir. Fakat kardeşlerinle veya yakın dostlarınla münakaşaya girmemeye özen gösterirsen iyi olur. Solunum yolları rahatsızlıklarına da dikkat etmende fayda var. Akşam saatleri ise arkadaşlarınla sürpriz planlar yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili ufak tefek pürüzler söz konusu olabilir. Zihinsel olarak kaygıya da açık bir zaman dilimi fakat uzun sürmeyecektir. Öğle itibariyle işin, kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sözleşmeler, anlaşmalar yapman ve kazançlarını arttırman mümkün. Bir diğer taraftan da sosyal çevrenle, arkadaşlarınla münakaşalara girmemeye özen gösterirsen iyi olur. Akşam saatlerinde işinle, kariyerinle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir, haber alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde çocuğunun sağlığıyla veya partnerinle olan iletişiminle ilgili bazı streslerin olabilir fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir. Öğle saatlerinde ilişkinle veya hukuki konularla alakalı uzlaşma ve anlaşma açısından destekleyici etkilerin var. Yurtdışı, seyahat veya uzaklarda yaşayan yakınlarınla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Yalnız bir Başaksan yeni tanışmalar için şanslı bir gün diyebiliriz. Gün içinde sakarlıklara veya gerginliklere dikkat etmende de fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde ikili ilişkilerinde ve aile bireyleriyle olan ilişkilerinde bazı pürüzler yaşaman mümkün görünüyor. Öğle vakti itibariyle de aile bireylerinin sağlığı, senin sağlığın veya parasal konularla ilgili bazı gündemlerin söz konusu. Güzel gelişmeler yaşanabilir. Bankalarla, ödemelerle ilgili yeni kararlar alabilirsin. Bir yandan geri planda bazı gerginliklerin de olabilir. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi olduğunu söyleyebilirim. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde yakın çevrenin sağlığı ile ilgili veya senin sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Solunum yolları rahatsızlıklarına karşı tedbirli olmanda fayda var. Öğle itibariyle ise ikili ilişkilerin, sosyal çevrenle veya partnerinle ilişkin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yalnız Akrep'ler de yeni karşılaşmalar yaşayabilir. Görüşmelerin, iletişimin yoğun olacaktır. Bir yandan da parayla veya bir arkadaşınla ilgili bazı streslerin olabilir. Münakaşaya girmemeye özen gösterirsen iyi olur. Akşam saatlerinde de sürpriz planlar yapılabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde partnerinle iletişiminde veya parasal konularda bazı streslerin olabilir. Öğle itibariyle ise işinle, kariyerinle ve kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sözleşmeler, anlaşmalar açısından bazı şansların, fırsatların olabilir. Fakat gün içinde ikili ilişkilerinde ve partnerinle ilişkinde münakaşaya girmemeye özen gösterirsen iyi olur. Çocuğunun veya partnerinin sağlığıyla ilgili gündemleri de olabilir. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığı veya senin sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise çocuğunun eğitimi veya aşk hayatın açısından destekleyici etkiler var. Yalnız bir Oğlaksan yeni tanışmalar açısından da şanslı etkilerin var gibi görünüyor. Günlük işlerin açısından biraz hızlı ve yoğun bir gün olabilir. Sağlığına ve gerginliğe dikkat edersen iyi olur. Akşam saatlerinde ise ani programlar yapabilir, sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde boğazınla ilgili veya sindirim sistemin ile ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Yakın çevrenden birinin sağlığıyla ilgili de bazı kaygıların açığa çıkabilir. Öğle saatleri itibariyle de aile bireylerinin sağlığı veya ailenin parasıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Evinle ilgili geri planda bazı düşüncelerin, planların olabilir. Partnerinle ilişkinde ise münakaşalara, fikir ayrılıklarına açık etkiler var. Akşam saatlerinde ise evle, ailenle ilgili sürprizlere açık ol. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde sosyal çevrenden birileri ile iletişiminde bazı pürüzler yaşaman mümkün. Öz değerini sorgulayacağın durumlar olabilir. Aynı zamanda bir arkadaşının sağlığı ile ilgili bir haber de alabilirsin. Öğle saatlerinde ise yakın çevrenle, partnerinle, arkadaşlarınla iletişimin yoğun olabilir. Yalnız Balık'lar için yeni tanışmalar ve karşılaşmalara da müsait bir gün. Aynı zamanda ticari anlaşmalar, sözleşmeler açısından da destekleyici etkilerin var. Fakat aile içi ilişkilerde münakaşaya, gerginliğe dikkat etmeni öneririm. Akşam saatlerinde de sürpriz haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
2
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın